نقل قول:
اونجوريم كه شما ميگيد بازي آسون نيست من كه خودم 5 دقيقه اي بازي ميكنم نميتونم 6 7 تا بزنم ولي شما رو نميدونم تو چند دقيقه اين همه گل ميزنيد حتما بازي شما خيلي خوبه كه به نظرتون pes11 خيلي آسونه
Printable View
نقل قول:
اونجوريم كه شما ميگيد بازي آسون نيست من كه خودم 5 دقيقه اي بازي ميكنم نميتونم 6 7 تا بزنم ولي شما رو نميدونم تو چند دقيقه اين همه گل ميزنيد حتما بازي شما خيلي خوبه كه به نظرتون pes11 خيلي آسونه
نقل قول:
تائيد ميشه !
كلا PES همينطوريه، نسخه جديد كه مياد اصلا نميشه بازي كرد و بنظر خيلي سخت مياد ولي بعد از 2 ماه ميشه مثل آب خوردن البته در حالت Exhibition
سختترين گيم پلي هميشه واسه حالت Top palyer در مستر ليگ هستش كه اصلا نميشه با حالت Exhibition مقايسه و بازي خيلي سختتر ميشه البته به شرط اينكه تيم مسترليگتون خيلي خيلي قوي نباشه چون باز هم در اين حالت مزه بازي از بين ميره و ميشه براحتي به همه تيمها 5- 4 تا گل زد
دانلود PES 2012 DEMO با حجم 1.05گيگابايت
PART 1
PART 2کد:http://www.dl2.downloadsoftware.ir/Games/PC/PES%202012/Demo%201/PES%202012%20Demo%201%20(www.DownloadSoftware.iR).part1.rar
Passwordکد:http://www.dl2.downloadsoftware.ir/Games/PC/PES%202012/Demo%201/PES%202012%20Demo%201%20(www.DownloadSoftware.iR).part2.rar
کد:www.downloadsoftware.ir
لينك منبع
کد:http://www.downloadsoftware.ir/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-pes-2012-pro-evolution-soccer-2012-free-download.php
GamePad رو ويندوز ميشناسه اما تو بازي فعال نيست ؟، چيكار كنم ؟
باید به محل نصب بازی برید و از Settings و تب controller درست کنید:20:نقل قول:
GamePad رو ويندوز ميشناسه اما تو بازي فعال نيست ؟، چيكار كنم ؟
سلام...نقل قول:
اون پچی که شما ریختی لیگ روسیه و لیگ های دسته 2 فرانسه ایتالیا اسپانیا آلمان و انگلستان رو داره ولی شما فقط میتونید یکیشون رو انتخاب کنید ...
واسه ی این کار هم باید وقتی پچ رو نصب کردین برید توی پوشه ای که بازی رو نصب کردین و اونجا روی pesedit کلیک کنید و از تب دوم که Switches هست اون لیگی که دوست دارین توی بازی باشه رو انتخاب کنید...
راستی واسه ی اینکه PESEDIT باز بشه باید نرم افزار net Framwork4. رو نصب کنید...
نقل قول:
دوستان پچی نیست بازی رو سخت تر کنه ؟ !!
انصافآ خیلی آسونه ! با من سیتی بارسا رو 7-2 زدم به لیورپول و آرسنال هم 6 تا !
خدا کنه این 2012 رو سختش کنند ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی منم موافقم این پس خییییییییییلییی آسونه... از وقتی دریبل هارو تنظیم کردم با یک دکمه خیلی راحت دریبل میزنم که آمار گل هام میانگین توی هر بازی 2تا گل اضافه شده..نقل قول:
تائيد ميشه !
كلا PES همينطوريه، نسخه جديد كه مياد اصلا نميشه بازي كرد و بنظر خيلي سخت مياد ولي بعد از 2 ماه ميشه مثل آب خوردن البته در حالت Exhibition
سختترين گيم پلي هميشه واسه حالت Top palyer در مستر ليگ هستش كه اصلا نميشه با حالت Exhibition مقايسه و بازي خيلي سختتر ميشه البته به شرط اينكه تيم مسترليگتون خيلي خيلي قوي نباشه چون باز هم در اين حالت مزه بازي از بين ميره و ميشه براحتي به همه تيمها 5- 4 تا گل زد
حتی 5دقیقه هم که بازی میکنم 3-4تا گل میزنم...حالا گل زده که هیچی، گل خوردم خیییلی پایینه مثلا توی یک فصل 5تا گل بیشتر نمیخورم که توی فوتبال واقعی نمیشه همچین اتفاقی بیوفته...
البته من ادعای حرفه ای بودن ندارم چون مثلا وقتی با یک نفر بازی میکنم اون سریع میاد و توپو ازم میگیره و نمیتونم این همه خوب بازی کنم ولی وقتی با کامپیوتر بازی میکنی مثلا وقتی توپ دستته خیلی نمیاد جلو که توپو ازت بگیره و کلا سبک بازی کامپیوتر آسونه و اگر هوش مصنوعیه بازی رو با حرکات یک انسان واقعی شبیه سازی کنن بازی خیلی سخت تر و غیر قابل پیش بینی میشه...نقل قول:
این دقیقا همون چیزی هست که اونطور که شنیدم فیفا عملیش کرده...البته چون من سالهاست پس بازی میکنم هم بهش عادت کردم هم یه جورایی بهش تعصب دارم ولی بی صبرانه منتظر فیفا12 هستم که اگه لیگ ایرانو بهش اضافه کنن بهتون قول میدم توی ایران همه پس رو ول کنن و فیفا رو شروع به یاد گیری کنن و توی فیفا هم حرفه ای بشن چون خودمم میخوام فیفا رو حسابی یاد بگیرمچون آینده مال فیفاست، هرچند پس رو خیلی خیلی دوست دارم و امیدوارم تغییرات اساسی در سبکش بده...
سلام دوستان من از خيره اين گيم پد 25 پين گذشتم يه دسته ويبره دار داشتم همون تا وي هستش از اين كلفتاست ولي توئ بازي ويبره كار نميكنه طبيعيه؟
آره واسه منم ویبره توی بازی نیست...نقل قول:
سته ايكس باكس ميشه ؟ به كامپيوتر ميخوره فرقش با اين گيم پدهاي معمولي چيه؟
بچه ها ما یه سوال کردیم کسی نبود ما رو تحویل بگیره؟!!!!!!!!!!:41:نقل قول:
سلام،نقل قول:
PESEdit 2011 Patch 4.0 & 4.0.1
دانلود با لینک مستقیم به همراه آموزش نصب از سایت دانلود ها:
کد:http://www.----------.com/1390/05/%D9%BE%DA%86-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-pes-2011-%D8%A8%D8%A7-%D9%86%D8%A7%D9%85-pesedit-2011-patch-4-0-4-0-1/
سلام امیدوارم سوالم تکراری نباشه.
من patch 1.03 رو دانلود کردم و میخام نصب کنم ولی میگه که " no prior installation ... "
میشه لطفا راهنمایی کنید.
درود
mikham master lig bezanam vali haminke roo gozineye save miram yeho error mide bazi majbooor misham close bezanam , moshekl az chie ?
دوستان لطفاً راهنماییم کنید
بازی رو نصب کردم اما با کیفیت پایین نشون میده ، وقتی تو قسمت تنظیمات بازی کیفیت رو روی High قرار میدم این ارور برام نمایش داده میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستمم هم Dell xps L502 هستش و از لحاظ گرافیکی مشکلی ندارم
چیکار کنم ؟:41:
دوست گرامی موفق باشی عزیزم من هر کاری کردم فایده نداشت اگر مشکلتون با لپ تاپ حل شد به من هم بگیدنقل قول:
منظور اینکه اگه گرافیک 2011 رو تونستید بزارید روی High به من هم خبر بدید ممنون میشم من هم بدبختانه رفتم لپ تاپ گرفتم بشینم باهاش پروساکر بزنم کلی حالم گرفته شد مدل برای من N53 SV اسوس هست گرافیک 540M
خلاصه هر کاری کردم نشد
باز اگه کاری درایوری چیزی تونستید پیدا کنید به غیر از اوپن ویت کردن بازی و کانفیگ بازی با های تکستور که در کلیک راست هست به من هم خبر بدید
شما پچ نصب کردین؟نقل قول:
اگه پچ نصب کردین باید برید توی محلی که بازی رو نصب کردین و روی PESEDIT کلیک کنید و از تب Switches روی Master League 1 کلیک کنید و اوکی کنید ...بعدش میتونید مسترلیگ رو سیو کنید...
برای باز شدن PESEDIT باید نرم افزار net Fromwork. رو نصب کنید...
سلام. من رو لپ تاپم روی high بازی میکنم همچین اروری نمیدهنقل قول:
گرافیکم هم 310M
سلام
یکی از باگ های بازی پنالتی چیپه. که صد در صد گل میشه حتی اگه به سمت توپ بپری
من بازیم با رفیقم که به پنالتی میکشه همش مساویه مگر اینکه یکیمون اشتبه کنه زیاد قدرت بده
کسی اینجا بلده چیپ بگیره؟
چه طوری ؟!! به تنظیمات گرافیکت دست زدی یا نه ؟نقل قول:
گرافیک من اینه : Nvidia GeForce GT540M 2048 MB
تا جایی که میدونم نه راهی نیست واسه گرفتن پنالتی چیپ !نقل قول:
البته بعضی وقتا شده پنالتی چیپ رو که کم ارتفاع بزنی میخوره به بدن دروازه بان نمیره تو گل !
نه چیزی رو تغییر ندادمنقل قول:
دوستانی که بازی ،گرافیک لپ تاپشونو نمیشناسه نگران نباشننقل قول:
منم تا دیروز همین مشکل رو داشتم
یه نگاه به این لینک بندازید ،کامل توضیح داده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط دقت کنید که در قسمت manage 3d settings به جز pes 2011.exe باید settings.exe هم روی High performance nvidia قرار بدید و applye کنید. :46:
تو همین p30world خودمون هم راهکار این مشکل هست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یه ترینر برای افزایش gp توی بازی می خواستم.
ممنون
ممنون دوست گلم، همه کارهارو هم انجام دادم اما به نتیجه نرسیدم ، بازم همون مشکل کذایی رو دارمنقل قول:
این عکسو ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون چیکار باید بکنم ؟
من هم هم حرفهای دوستمون رو تائیید میکنمنقل قول:
درست نمیشه همون ارور رو میده فایده نداره
با این برنامه میتونید تمام قسمت های Extra Content رو باز کنید و نیازی به gp نداریدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=37980&d=1287730695
مال منم همینجوری بود،نقل قول:
یه ویندوز ترو تمیز رو سیستم ریختم،
مشکل حل شد.
دوستان PES ای سلام. من بعد مدتها تازه دارم از 2010 کوچ میکنم به 2011 ! :دی بازی رو نصب کردم ، یه پچ هم برا اصلاح دانلود کردم و نصبیدم . حالا مشکل اینه از حالت دوربین خوشم نمیاد ! همون حالتی که وقتی به سمت محوطه جریمه میره دوربین هم مورب برمیگرده و مستقیم از کنار مثل نسخه های قبل حرکت نمیکنه ! چطوری میشه اونو مثل دوربینهای قبلی کرد ؟! راهی داره ؟!
ممنون
سلام شما باید برید تو قسمت camera settings و دوربین بازی رو تنزیم کنید.نقل قول:
از وقتی دیسک بازی رو خریدم تا یک ماه قبل اصلا بازی نکرده بودم اوایل ماه رمضون بود که تصمیم گرفتم واسه گرفتن اچیومنتاشم که شده بازی کنم و امروز بالاخره کل اچیومنت هاش رو غیر از اونی که میخواد 75 درصد از 20 بازی اخیر رنکد مچ رو برنده بشیم گرفتم 950 از 1000 اچیومنت رو گرفتم کلا بدک نبود ولی وقتی آدم دمو 2012 رو بازی می کنه حتی یک ثانیه هم نمی تونم این PES 2011 رو تحمل کرد واقعا فکر می کنم امسال اکثر وقتم بره پای PES 2012 بازی کردن.
خوش باشید:40:
یک ویندوز XP بزن رم گرافیکت به 128 مگ تغییر میکنه در اون صورت مشکلت تا حدودی حل میشهنقل قول:
من مشکلم حل شدنقل قول:
اونایی که کارت گرافیک Nvidia دارن برن به این سایت و آپدیت گرافیکشون رو بگیرن
بعد آپدیت رو نصب کنید و به تنظیمات بازی برید،راحت کیفیت رو روی High قرار بدید و از بازی لذت ببریدکد:http://www.---------.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=244&Title=nVIDIA-GeForce-Graphic-Driver-All-Series-for-All-Windows-Updated-Until-1389-10-28
اصلاً نیازی به ویندوز جدید نیست
بروبچ من میخوام PES آنلاین بزنم ... چی کار کنم ؟
دوست عزيز شما بايد بري اورجينالش رو بخري تا اونوقت انلاين بازي كني:31:نقل قول:
سلام خسته نباشید
من باری رو که اجرا میکنم با پیغام pes 2011 has not been installed مواجه میشم.
سویچ هم کردم بی فایده بود.
win 7.
کمک کنید لطفا.
سلام
کسی می تونه به من کمک کنه که بتونم تو 2011
وقتی 5-6 نفر هستیم بتونیم لیگ یا کاپ بازی کنیم
چون چیزی که من پیدا کردم مثلا باید 5 نفر باشیم تو 32 تا تیم
ممنون
بنظر من تعدادي از فايلهاي بازي پاك شدن، بازي رو از اول نصب كنيد انشاالله درست ميشهنقل قول:
سلام دوستان. ببخشید امیدوارم سوالم تکراری نباشه ولی من وقتی میخوام پچ 1.02 یا هر پچ دیگرو نصب کنم ویندوز اجازه نمیده و پیغامیکه میدکه به دلیل اینکه شاید برنامه از بین بره ویندوز اینستالر اجازه نصب نمیده. اگه بشه راهنمایی کنید ممنون میشم