من 512 سه ماهه نامحدود دارم .. آيا واقعا نامحدوده ؟!!! يا مثل شاتل دزد تا يه حجمي نامحدوده ؟
Printable View
من 512 سه ماهه نامحدود دارم .. آيا واقعا نامحدوده ؟!!! يا مثل شاتل دزد تا يه حجمي نامحدوده ؟
قسمت ترافیک باقی مانده را بررسی کنید ببینید چقدر حجم داره...نقل قول:
شاتل دزد را خوب اومدی.:27:
بلی واقعا نامحدوده...هرچقدر میخوای دانلود کن!نقل قول:
من یکی از مودمام الان 4 ماهه خراب شده استفاده نمیکنم الان حالت تعلیق اتوماتیک میره خودش حالت تعلیق. برام همش اس ام اس میاد اگه شارز کنی 20% تخفیف شامل حالت میشه همین یکی دو هفته پیشم زنگ زدن گفتن چی شده استفاده نمیکنی بعد 2 ماهم اگه شارز کنی دوباره اتوماتیک وصل میشه برای من که اینجوری بود فقط تغییر تعرفه نمیتونی بدی در کل مصرف ازاد برای همین مواقع خوبهنقل قول:
سلام مودم usb وایمکسم جای اتصال مودم به سامانه شل شده نگهش نمیداره شامل گارانتی میشه اگه نه باید چی کار کنم؟:41:
1-
2-نقل قول:
گه پول رو پرداخت نکنی بعد از چند روز اینترتت به طور کامل قطع و جمع آوری میشه...و اگه بخوای دوباره راش بندازی باید مجدد هزینه ماهیانه و راه اندازی و.... رو پرداخت کنی یعنی باید مجدد ثبت نام کنی!
ممنون از جواب های دوستان ... ولی الان میشه بگید کدوم جواب درسته ؟! چون تا اونجایی که پرس و جو کردم اگر پرداخت نکنی میره به حالت تعلیق اتوماتیک ولی اینقدر هر روز یک قانون پیاده می کنند آدم نمیتونه مطمئن باشه .نقل قول:
من یکی از مودمام الان 4 ماهه خراب شده استفاده نمیکنم الان حالت تعلیق اتوماتیک میره خودش حالت تعلیق. برام همش اس ام اس میاد اگه شارز کنی 20% تخفیف شامل حالت میشه همین یکی دو هفته پیشم زنگ زدن گفتن چی شده استفاده نمیکنی بعد 2 ماهم اگه شارز کنی دوباره اتوماتیک وصل میشه برای من که اینجوری بود فقط تغییر تعرفه نمیتونی بدی در کل شارز ازاد برای همین مواقع خوبه
مال من نامحدود 1 مگ هستش ... رقمش هم رقمی نیست که آدم بگه بیخیال جهنم ضرر ... زور داره 82 بدی و اصلا استفاده نکنی !
plz help me!نقل قول:
دوستان امروز كس ديگهاي مثل من در ورود به ياهو مسنجر و همين طور كليهي سرويسهاي گوگل مشكل داره؟
مثل اینکه قطعی اینترنت به منم رسید از ساعت 2 تا الان سرعتم از 130 کیلوبایت به 7 کیلوبایت رسیده گوگل پلاس باز بالا نمیاد مثل اینکه باز فی+تر شده
واقعا نمیدونم از کدوم شرکت سرویس بگیرم همه یه جوری مشکل دارن
در ضمن ایرانسل تو پشتیبانی و رسیدگی به مشکلات خیلی ضعیف عمل میکنه بعد از 20 روز به درخواستم رسیدگی کردن و پولی که از حسابم به اشتباه حذف شده بود رو برگردوندن
بله میشه سلام سلام سلامنقل قول:
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------
نقل قول:
برای منم باز نمیشه
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
نقل قول:
میشه بپرسم چرا تغییر تعرفه به مصرف ازاد نمیدی؟
صبح پینگ درست شده بود...الان یاهو مسنجر..یاهو میل...جیمیل...فیس بوک...و چند سایت ددیگه کلا قطع شده و به هیچ عنوان امکان دسترسی نیست...پینگ هم دوباره 800 شده...خوب دیگه سالگرد پیروزی انقلابه و اینترنت هم زاده دشمن پس باید مبارزه کرد با اینترنت...به نظرم تا آخر ماه همین وضعیت ادامه داشته باشه...ایرانسل هم تقصیری نداره ..همه مسائل مربوط به امنیت کشور هست که ایرانسل هم مجبور به اجرای این قوانین هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
منم نمیتونم به یاهو مسنجر وصل بشم . اولش فکر کردم مشکل نرم افزاری دارم ولی مثل اینکه ...نقل قول:
منم همین مشکل رو توی فیسبوک دارم ولی یه چیز خیلی عجیب بهتون بگم شماهم تست کنید ببینید برای شما هم همینطوریه یا نه؟؟نقل قول:
با یه مرورگر که یوزرنیم و پسوردتون داخلش سیو نیست فیسبوک رو باز کنید...میبینید که بلافاصله با سرعت نور صفحه لوگین فیسبوک براتون باز میشه.......اما به محض اینکه یوزرنیم و پسوردتون رو وارد کنید و لوگین بزنید دیگه ادامه پیدا نمیکنه!!!
دقیقاً همینطوره :44:نقل قول:
باز جاي شكرش باقيه كه كل اينترنت رو نبستن!!!نقل قول:
حالا كسي از بقيهي آي اس پيها خبر داره؟ يعني همه همين طورن؟
من با فیس بوک و باقی هیلتری ها مشکلی ندارم
اما یک سری سایت ها از صبح به هیچوجه باز نمیشه و یا بعد از 1 ساعت لود باز میشه!
مثل سایت گل، 4 شارد
الان 1 ربع سایت گل را باز کردم اما صفحه بالا نمیاد
فکر کردم مشکل از کوکی ها و مرورگر باشه اما با 2 سیستم دیگه هم تست کردم وضع همینه!
من نامحدود اعتباری هستم ... یعنی همون مصرف آزاد ... اگر مبلغ فاکتوری که صادر می کنند رو ندم برام مصرف آزاد حساب میشه . همین مورد هم به ذهنم رسید که مثلا 5000 تومن حساب رو شارژ کنم بعد دیگه فاکتور رو پرداخت نکنم چون اینترنت هم استفاده نمی کنم پس این 5000 تومن بعنوان مصرف آزاد برام حساب میشه و حساب رو هم تعلیق نمی کنند ! فکر کنم اینطوری بهتر باشه ... درسته ؟نقل قول:
واقعا جای شکرش باقیه سیم اینترنت بین اللملی رو در نیوردن میشه یه تست زد:42:
1مگ اینجوری وای به حال 128 ها:25:
سلام. من مشترک وایمکس ایرانسل هستم، مودم من هم وای فای bm632w هستش و اشتراک 512 هم داریم. دیروز تصمیم گرفتم که یک مودم usb بهم همراه یک اشتراک جدید هم داشته باشم تا در صورت کار با لپ تاپ مشکلی نداشته باشم. دیروز ثبت نام کردم و بلا فاصله با مرکز تماس وایمکس تماس گرفتم و گفتم که همکاران شما از بخش فنی با من تماس نگرفتن اما خونه ما در منتطقه سبز هستش و ما هم مودم داخلی داریم و من هم میخوام پول پرداخت کنم آیا از نظر شما اشکالی نداره؟ اونا هم گفتن وقتی خودت میدونی که پوشش منطقه تون خوبه پس پرداخت کن. من هم پرداخت کردم و امروز ساعت 16:30 مودم برام آوردن و خدائیش الان هم حسابی و بدون عیب داره کار میکنه.
اما توی این موندم که چرا خیلی ها میگن دیر میارن و دیر حسابمون فعال میشه.
دوستان يك سوال: من الان چند روزيه كه در فاصله زماني 8 تا 12 شب كه با دانلود منيجر دانلود ميكنم سرعتش به زور به 60 يا 70 ميرسه. من سرويسم 1 مگ هست و هميشه با دانلود منجر فيكس روي 119 دانلود ميكردم. براي شما هم همين طوره؟
ترافیک ایرانسل چقدر زود تموم میشه؟؟؟ اصلا دانلود نمیکنم 4 گیگ خودش که تموم شد هیچی یه 2 گیگ شارژ کردم حالا قطع شد شانسا سایت رو آورد بعد صورتحساب اینترنتی زدم داخل سایت بانک نمیرفت چون اینترنت نداشتم باید کاری کنن بیاره از طریق سرور خودشون؟!! دیگه شارژ خریدم قسمت حساب شارژ مجدد کردم بعد همون موقع بسته افزایشی خریدم و اینترنت وصل شد. چه عجب؟!!!
من با اینترنت 128 دوستم هر کاری میکنم وصل نمیشم ضمن اینکه من چیکار باید بکنم به صورت دستی یوزر و پسوردر و بدم؟؟؟
در شکل زیر قسمت NAI چی هستش؟؟ اونم باید عوض بشه وقتی با یوزر کسی وارد میخواهیم بشیم؟؟؟
راستی جالب اینجاست کاری کردن وارد سایت های معمولی میشه ولی گوگل رو نمیاره اصلا و من با وی پی ان آی پی سک وصل شدم عالیه سرعت عالی و فیس بوک و غیره رو با سرعت نور میاره :)) ولی ساکس که سرعتش بالا بود اصلا نیاورد.
دوستان وايمكسي يه سوال ازتون داشتم پشت اين مودم هاي خونگي فضاي بسته ايرانسل به جز پورت شبكه يه پورت هم براي تلفن هست اون به چه دردي ميخوره ؟
منم یک مگ دارم خیلی وقته سرعتش داغون شدهنقل قول:
آقا چه جوری میری تو فیس بوک ؟ من هر چه هیلتر شکن بود رو تست کردم نشد که نشد .نقل قول:
خوب آقا اين چه وضعيه؟ بايد زنگ بزنيم پيگير بشيم. اين كه نشد. ما ماهيانه داريم 80 تومن پول بيزبون ميديم كه اينا اين طوري سرويس بدن؟ اگه با اين سرعتهاي افتضاح ميخواستيم كه ميرفتيم همون پهناي 256 و اينارو ميگرفتيم، اين قدر هم اعصابمون خورد نميشد.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز سرعت های ایرانسل همه قانونی و نرمال هستش الان چند روزه به خاطر 22 بهمن سرعت ها و پینگ ها سراسری به مشکل بر خورده هر ساله همینطوری بوده تا چند روز دیگه سرعت درست میشه نگران نباشید
الان که اینقدر پینگ ها افتضاح شده از دیروز یاهو و فیسبوک هم باز نمیشه :41:
ولی مطمئن باشید تا چند روز آینده درست خواهد شد
این وضع تست سرور فن آوا
این وضع تست با سرور لس آنجلس
برای من این جالبه که چرا گوگل رو بستن اما راحت با سا+س میشه همه وبسایت ها رو باز کرد و مشکل بستن گوگل و جیمیل کلی هست
من پینگ و ... مشکلی نداره و نرمال هست اما یک سری از سایت ها بالا نمیاد!
مثل سایت گل یا 4 شارد تمام صفحه را لود میکنه اما بالا نمیاد! فقط کافیه ارتباطم با مودم را قطع کنم و نت قطع بشه تا صفحه کامل نشون داده بشه!
با ساکس بدون هیچ مشکلی فیس بوک باز میشه برام.نقل قول:
عزیز منم ساکس دارم ولی اصلا نمیتونم وارد فیسبوک بشم!نقل قول:
تا این سرویس بیاد به شهر ما برسه من یکی پیر شدم تازه اگه اونم بیاد
این اقایونی که سر میز نشستن که میگن محدودیت دانلود غیر قانونیه پس چرا اقدام نمیشه
جواب سوال قبلي منو كه كسي نداد حد اقل جواب اينا رو بديد
من چن روزه يه مودم ايرانسل دست دوم گرفتم چندتا سوال برام پيش اومده لطف ميكنيد اگه زود جواب بديد
1- تنظيمات كانفيگ مودم رو چجوري بايد انجام بدم ؟
2- براي به نام زدن بايد چكار كنم ؟
3- سرويس من از اين 128 ها كه 50500 رياله هست براي تغيير سرويس چكار بايد بكنم ؟
نامحدود با مصرف ازاد فرق داره عزیزم... اگه حسابتو 5 تومان شارز کنی تعرفه ات مصرف ازاد نباشه مثلا نامحدود باشه مصرف ازاد نمیفته حسابت 0 میشه بعد میزنه بقیه پولی که بخوای بدی فلان مبلغ حالت تعلیق هم میشی.... بعد از شارز 5000 تومان برای نامحدود که 80000 تومان باید بدی میشه 75000 بعد میره حالت تعلیق :20: پس تغییر تعرفه بده به مصرف ازاد و استفاده نکن ... اگه نامحدود بری حالت تعلیق برای استفاده ی بعدیت هم فقط باید نامحدود باشینقل قول:
نقل قول:
1.تو internet explorer تایپ کن 192.168.1.1 یوزر پسش هم admin
2.برو تو سایت ایرانسل مدارکشو که باید به نمایندگی وایمکس بدی زده
3.برو تو کنترل حساب وایمکست e-care از اونجا تغییر تعرفه بده
سلام
دوستان اینترنت 1 مگ نامحدود وایمکس ایرانسل چه جوری هاست
1 - سرعت دانلود
2 - سرعت اپلود
3 - پینگ
برای گرفتن سرعت 1 مگ باید چه مدارکی داشته باشم
میانگین سرعت دانلود 130 کیلوبایت و آپلود 50 کیلوبایت هست پینگ هم در خیلی از تست ها که دوستان تو صفحات قبل گذاشتن هست که این ها بستگی به قدرت سیگنال دارهنقل قول:
برای نامه هم باید قید کنه سرعت رو
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
دوستان این شایعات واقعیت داره که فردا اینترنت ملی میاد؟
کسی میدونه تکلیف ما چی میشه که وایمکسی هستیم سرویس رو قطع میکنن و میشه اینترانت؟
آهان ... شما منظورت سرویس حجمیه ! ولی وقتی میگن اعتباری یعنی هروقت پول دادی کار میکنه ندادی هم قطع میشه کاری به حجمی یا نامحدود بودن سرویس ندارند ... این مورد برای من پیش اومده که مبلغ اضافی مثلا 15000 تومان تو حسابم بوده ولی چون اول ماه تمدید نکردم شروع کرده از این 15000 تومن حجم استفاده شده رو کم کرده تا اینکه اینترنت قطع شده و همون پیغام اعتبار کافی ندارید اومده درواقع همون مصرف آزاد برام حساب کرده . برای همین این طرح به فکرم رسید ولی اگر نشه فکر کنم مجبورم درخواست تعلیق بدم . فقط میدونید هنگام لغو درخواست تعلیق چقدر طول میشکه تا اینترنت دوباره راه بی افته ؟نقل قول:
با تشکر
اعتیاری با دایمی فقط تو نحوه ی پرداخت صورت حساب فرق دارن ... اعتباری اول باید پول بدی مثلا برای تعرفه پایه با 3 گیگ حجم اول ماه باید حسابتو شارز کنی ولی دایمی اخر ماه.... اول انتخاب میکنی استفاده که کردی بعد پولشو میدی... اعتباری و دائمی جفتشون مصرف ازاد دارن یعنی هرچقدر شارز کنی . اش میخوری :31: هر گیگ 10000 تومان :41: برو تو تغییر تعرفه ببین تعرفه ات چیه :10: اگه ازاد بود تعلیق نمیشی اگه پایه یا نامحدود بود تغییر بده به ازاد و تا هرموقع دوست داشتی استفاده نکن... قضیه 15000 تومانت امکان نداره مگر اینکه کلا تعرفه ات مصرف ازاد بوده... عزیز اعتباری منظور اون که گفتی نیست :20: برای من که 2 روز قطع بود 1 ساعت وصل شد...نقل قول:
---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------
شایعات را باور نکنید :31: این شایعاتی بود که همه جا پخش شد اما خیلی زود تکذیب شدنقل قول:
1احتمالا مشکل از ساکستون باشه چون من با سرعت عالی دارم از ساکس استفاده می کنم(همین الان ساکس بازه برام) فقط مشکل باز نشدن https همچنان با ساکس هم جریان داره.نقل قول:
خوب فیسبوک هم به صورت https هست دیگه!!نقل قول:
هزینه ثبتنام دههه فجر 53 هست؟نقل قول:
امزوز که من ثبت نام کردم ، 53 تومن شد هزینه ای که باید به حسابشون بریزم .
40 مودم 12.800 هزینه یک ماه 8 تومان هزینه نصب و راه اندازی....
بیشتر میشه که....
من خودم پارسال مبعث ثبتنام کردم 67 تومن درامد
چطوریه؟
راستی من مودم وای فای 620 دارم چطور باید بفروشمش؟