30 تا عمومی گاج؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا یه سنجش اخر بگیرین حله
Printable View
30 تا عمومی گاج؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا یه سنجش اخر بگیرین حله
نقل قول:
دانشگاه ملی همون شهید بهشتیهنقل قول:
حالا چرا بهش میگن ملی؟
آره فقط پاسخ کلیدی داره.نقل قول:
اما کتاب اختصاصی ریاضیش، کنکورای ریاضی 83 تا 88 هستش که هم عمومی داره و هم اختصاصی و جلد دوم پاسخ تشریحی داره. و جلد اول توی خود سوالا پاسخ کلیدی.
منظورشون همونه!!!نقل قول:
بابا منظورم همون دولتی بود!!
راستی مس صعود کرد سپاهان حذف شد
یه سوال
برای قبولی تو سراسری مهمه که از هر درس چند درصد بزنی؟
یعنی مثلا من میخام اگه قبول شدم تو انتخاب رشته مهندسی نرم افزار بزنم
مهمه که از هر درس چند درصد بزنم یا نه فرقی نمیکنه و همه همون رتبه هستش& [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای رشته های مختلف زیرگروه تعیین شده که بسته به اینکه شما رشتتون مربوط به کدوم زیر گروه باشه ضریب های مختلفی داره درس ها . نرم افزار فک کنم زیر گروه 1 بود که ریاضی اهمیت بالایی داره.نقل قول:
اون اسم مال زمان طاغوت بوده...!:31:نقل قول:
مهندس م.ح.م هم اونجا درس خونده!:31:
من از 9 فروردین ترس برم داشته بود که اصلن قبول نمیشم.آخه من تغییر رشته دادم (از تجربی به ریاضی) چون میخواستم معماری بخونم.خب اگه هرچیزی جز معماری قبول بشم واسم پشیزی ارزش نداره.ترسیده بودم که اگه قبول نشم باید چه خاکی تو سرم بریزم.
خیلی کارا کردم که نترسم،که انگیزه بگیرم.کارهای خطرناک هم کردم.
مثلن برداشتم یکی از صفحه های آخر مجله آزمون رو که تراز و رتبه های برتر رو چاپ می کنه زدم به دیوار اتاقم.که هی ببینم و تحریک بشم.چند روز اول خوب بود ولی بعدش هی ترسیدم،هی نا امید تر شدم تا جایی که دیدم اصلن من قبول بشو نیستم.از روی دیوار برش داشتم.
کارنامه های آزمونایی که از اول سال داده بودیم گذاشتم جلوم و به قولی نشستم تجزیه تحلیل اساسی کردم.ولی فایده نداشت.مثلن میدونستم من عمومی هام خوبه.میدونستم گسسته ام خوبه اما اینا هیچ کمکی نمی کرد که نترسم.
حتی سراغ معلممام هم رفتم.یکی بود که تابستون قبل تغییر رشته من رفته بود به مدیرمون گفته بود که" بین بچه های تجربی دانش آموزی هست که اگه بهش پیله کنی جزو دو رقی های کنکور میشه." کلی باهام حرف زد که نترس و این همه سختی کشیدی،باید حقتو بگیری.باید به خیلی ها ثابت کنی که تو رو بیخودی دست کم گرفتن. این بارم بعد دو سه روز من بازم حالم خراب بود. حتا یکی از معلم هام بهم گفت "فلانی خوب درس بخون بزار آدما برن دانشگاه !" :18: با این حال من انرژی نداشتم ادامه بدم.
(ببخشید طولانی شده ولی لطفن ادامه رو بخونید.:20:)
آن چنان ترس برم داشته بود که تو هیچ کدوم از آزمونایی که مدرسه شرکت کرده بود نرفتم(قلم چی و شهر تهران و ....)
رفتم تو سایت کانون اونجایی که راهنمایی برای انتخاب رشته سراسری داره (kanoon.ir/misc/sarasari/default.aspx) بازه ی A++ رو پرینت گرفتم.از سایت تخمین رتبه (daneshpazhohan.ir) درصد ها و رتبه های منطقه 1 رو پرینت گرفتم.
دیدم الان با این اوضاعی که من دارم (رتبه ی حدود 1000 منطقه 1)معماری دانشگاه علم و صنعت قبول میشم.دیدم با رتبه حدود 800 منطقه دانشگاه شهید بهشتی هم قبول میشم و الخ...
ترسم ریخت خُب.:31:
واسه دوستم هم که ترسیده بود (میخواد شیمی بخونه) دانشگاه ها و رتبه ها رو خوندم.باور کنید اون از منم آروم تر شد.:27:
تا قبل از اون سردرگم بودیم.طبیعتن دلم میخواست رتبه ی خوبی بیارم.ولی حالا که میدونم با چه حدود رتبه ای میتونم معماری یکی از دانشگاه های تهران قبول بشم.حرص رتبه و تراز نمی زنم.(منم جاه طلبی ها و بلند پروازی های خاص خودم رو دارم ها...:31:) الان دیگه میدونم باید تو این وقت باقی مونده چیکار کنم.
به نظرم اگه شماها هم ترس هایی تو وجودتون هست (که بعیده نباشه.) برید اینا رو ببینید.چیزی که میخواید بخونید و رتبه ها و دانشگاه هاش رو نگاه کنید و برای همون هم تلاش کنید.
به تراز هایی هم که کانون گذاشته کنارش توجه نکنید فقط رتبه ها رو با رتبه ی خودتون مقایسه کنید و ...
نترسید...اگه کمی هم آرامش پیدا کنید میتونید موفق بشید.
سلام
من تازه به این فروم ملحق شدم.
جمع به نظر جمع خوبی هست.
این سوال از قول یکی از دوستامه که رشته ریاضیه.عین سوالاتش این جا نقل می کنم:
سول:
من برای دیفرانسیل2 کتاب رمزینه را گرفتم.اما تا الآن وقت نکردم بخوانمش.سه هفته آینده هم امتحان دیفرانسیل کشوری دارم و همون طور که اطلاع دارید این کتاب را نمیشه در عرض سه هفته خواند.حالا چه کار کنم بتوانم در سطح امتحان کشوری بلد باشم و پاسش کنم.درضمن کتاب گواژه هم دارم.ولی باید یه آموزش در کنارش باشه.
اگه کسی میدونه بگه که کدوم قسمت از کتاب رمزینه رو بخوانم.(طبیعتا همه ی کتاب را نیازی به خواندن نیست)
یا این که چی کار کنم بتونم در این سه هفته دیفرانسیل2 را خوب بلد باشم
مرسی ..........
بابت سایت من خیلی وقت بود دنبال همچین چیزی می گشتم ............
البته خیلی هم نمیشه به این اکتفا کرد ... ولی بازم خیلی خوبه
بعیده این سایت درست باشه همرو میزنم 0 درصد فیزیک میزنم 50000 تخمین رتبه میشه زیر 10 :31: حتی سایت نمیفهمه از 100 بالاتر قبول نیست!!!
تخمین رتبه ش رو نمی دونم ولی
درصدا و رتبه ها
که تو این قسمتهبه نظر منطقیهکد:http://daneshpazhohan.ir/math1.aspx
!
اون قسمتش نگاه نکرده بودم ! تخمین رتبش هم درسته یه کارنامه منطقه 2 رتبه 991 درصداش زدم پیش بینی 1000 تا 2000 بود ! خطاش زیاد نیست تقریبا خوبه !!!نقل قول:
نه دوست من ...نقل قول:
فرقي نميكنه ... :11:
البته يه سري درسها مثل رياضي يه كم ضريبش بالاتره ولي اونجوري كه شما ميگي نه ...
-----------------
سلام به همه دوستان عزيز ... مخصوصا قديميا ...
اينم اولين پست من بعد از مدتها ...
بعضي از دوستان منو ميشناسن من 2سال اينجا بودم ... واقعا دوران قشنگي رو گذرونديم با بچه ها ... مثل تيمسار عزيز ...
الان هم به خاطر يه نفر تصميم گرفتم دوباره برگردم (( سلام مخصوص به اون يه نفر :31:)) و اگه بتونم و قابل بدونين يه كم از تجربياتم بگم و كمكتون كنم ...:11:
از اون يه نفر ممنونم كه دوباره منو اغفال ... چيز ...ببخشيد ... ارشاد كرد :31:
اميدوارم همتون امسال كنكورو بتركونين ... مخصوصا اون يه نفر :31:
فداي شما ...
موفق باشين همگي ... :11:
دوست عزیز سوالات+پاسخ تشریحی امتحانات نهایی از سایت گزینه 2 دانلود کن خیلی رو نمرت تاثیر میذاره من با اینکه وضع درسیم افتضاح بود و دیف 100 بار افتادم آخر سر به کمک نمونه سوالات بنی هاشمی قبول شدم!!!:31:نقل قول:
سلام سهیل جون چطوری؟ امروز خورشید از مغرب طلوع کرده اینورا پیدات شده یا اون یه نفر خیلی عزیزه(بیش از حد!!!) که پست و مقام اونور ول کردی اومدی اینور:31:نقل قول:
سلام به همه دوستان عزيز ... مخصوصا قديميا ...
اينم اولين پست من بعد از مدتها ...
حالا چه خبرا ؟ با درسا چیکار میکنی ؟ اصلا درس میخونی ؟ وضعیتت چجوریاست؟؟؟ راستی نمیدونم میدونی یا نه ولی تیمسار بدجوری متحول شده دیگه اینورا پیداش نمیشه موج مثبت اینجا پیمان:10:
مثل اینکه قبل انقلاب اسمش ملی بوده...نقل قول:
:46::46::46:
ديفرانسيل 2 درسي نيست كه به اين راحتي بهش جمعش كرد بخصوص اگه علاقه نداشته باشي اما با مهندس مهربان ميشه تا بخوبي پيش رفت ولي بازم كار سختيه ! من خودم پدرم درومد تا تونستم تقريباً نيمي از كتاب ديف 2 مهندس مهربان رو بخونم چون از همين هفته قبل شروع كرد (كنكورو كه بيخيال شدم) 2 ، 3 روز عين اسكلا فقط ديف 2 ميخوندم:20: !!!! و دچار ... :41:نقل قول:
ولش كن جلسات مهمي كه ميتوني تو اين مدت بخوني (يعني اگه جلسات ديگه رو نخوني لطمه اي وارد نميشه) :
فصل چهارم : جلسه 3 + 4 + 5 (+6 يا 7)
فصل پنجم (سخت ترين و گسترده ترين فصل ديفرانسيل) : جلسه ي 1 تا 8(البته از بعضي مثالاي سخت بگذر) + جلسه ي 11 تا 17 (نمودارها راحت تر و كم حجم ترن) + جلسه ي جلسه ي 20
فصل ششم : همون جلسات اول انتگرال گيري كه 1 تا 2 نمره داره فكر كنم !
آقا یه سوال
من کلا عربی تعطیلم
میخام اصلا نزنم
الانم اصلا دیگه وقت نمیشه که برم بخونم
اگه من درسای دیگمو بالای 50 درصد بزنم تو دولتی امکانش هست مهندسی نرم افزار تو تهران قبول شم
حالا یا دولتی یا غیر انتفایی؟
دوست من ... اشتباه نكن ... هنوز دير نيست ... چرا اصلا نزني؟؟نقل قول:
از همين الان شروع كن ... روي ترجمه و قواعدهاي آسون كار كن ... حداقل 40% ميزني ...
ترجمش سخت نيست ... تستهاي ترجمه هم زياد ميدن ...
به نظر من اين كارو نكن ... عربي درس خيلي مهميه ... خيلي ارزش داره ...
يه چيز ديگه ... تو اما و اگر نباش ... به اين هم فكر كن كه شايد درسهاي ديگه خيلي سخت بود ولي عربي آسون بود!
من همين اشتباهو كردم ... سال 87 ... رياضي رو گذاشتم كنار ... وقت گذاشتم روي شيمي ... خيلي زياد ...
مخصوصا روي مسايل شيمي كه اكثرا نميزنن ... ولي شيمي پارسال سخت بود ... مخصوصا همون مسايلش ...
و اون موقع من باختم! چون نه رياضي درست زدم ... نه تونستم تو شيمي درست نتيحه بگيرم ...
از همين الان شروع كن ... عربي رو بخون ... :46:
موفق باشي :10::46:
به به ...سلام عزيزم ... مرسي ... تو خوبي؟؟ دلمون برات يه ذره شده بود ... تو هم كه ديگه اونورا پيدات نشد :11:نقل قول:
سلام سهیل جون چطوری؟ امروز خورشید از مغرب طلوع کرده اینورا پیدات شده یا اون یه نفر خیلی عزیزه(بیش از حد!!!) که پست و مقام اونور ول کردی اومدی اینور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چه خبرا ؟ با درسا چیکار میکنی ؟ اصلا درس میخونی ؟ وضعیتت چجوریاست؟؟؟ راستی نمیدونم میدونی یا نه ولی تیمسار بدجوری متحول شده دیگه اینورا پیداش نمیشه موج مثبت اینجا پیمان
جواب سوالت ...گزينه 2 :31:
درس هم ميخونيم ... ولي هنوز به طور جدي نه!:31:
نه نميدونستم :31:
جزيياتشو تو پروفايلم بگو :31:
فداااااااااااات :11:
سلام دوستان
من تا حالا هیچی نخوندم...:41:
4-5 روزه شروع کردم روزی 13 ساعت می خونم:((
به نظرتون اگه این مدتو اینجوری بخونم می تونم 6000 -7000 سراسری بیارم؟
ناامیدم یجورائی...
ویرایش:بدجوری سوتی دادم پاک شد!!!!!!:31:
نقل قول:
آخه مشکل اینجاست که من هنوز هیچی نخوندم:41:
تازه دارم شروع میکنم
تا عربی رو بخونم کلی طول میکشه
برنامه امروز فرصت برابر رو ببنید. پنج شنبه ها یه دبیر خوب میارن و یه درس خاص رو بررسی می کنن.
به شدت عذر می خوام! امروز اصلا خوب نبود این جناب مدرس فیزیک!!!نقل قول:
سلام دوستان قبلن خیلی ها دنبال سایت اندیشه سازان بودن منم خیلی دنبالش گشتم ولی هیچ خبری نبود امروز بالاخره شانسی تو بایگانی های وب سایتش پیدا کردم ببنید سال 83 چه سایتی داشته:18:
تاریخ عوض کنید سایت تو همون تاریخ میاد راستی قسمت حرفهای فرهاد میثمی(مدیر مسئول اندیشه سازان) در مورد دپارتمان های مختلف حتما بخونید خیلی جالبهکد:http://web.archive.org/web/20051029032058/www.andishesazan.com
پایین آرم اندیشه سازان یه سری نوشته ها هست که سفیده دیده نمیشه برید تو قسمت سفید خودش ظاهر میشه:46:
الان داشتم مطالب سایت اندیشه سازان میخوندم خیلی جالب بود مخصوصا قسمت دپارتمان ها و اندیشه سازان چیست؟
حالا یه مطلب جالب پیدا کردم در مورد آزمونهای سنجش گفتم اینجا بگم بد نیست واقعا آزمونهای سنجش مگه چی داره که همه دربارش اینجوری حرف میزنن خودتون ببینید:
داوطلب عزيز
سلام
نظر به اينكه تعدادي از آزمونهاي انديشهسازان با آزمونهاي جامع(فينال) سازمان سنجش در سال تحصيلي ۸۳-۸۲ تداخل داشته و از آنجا كه مؤسسه معمولاًً داوطلبان را به شركت در آزمونهاي فينال تعاوني سنجش ترغيب مينمايد، مؤسسه در نظر گرفته تا با تغيير زمان آزمونهاي ذيل، تسهيلات لازم را جهت شركت داوطلبان در هر دو آزمون فراهم سازد. بنابراين برنامهي جديد زمانبندي برگزاري آزمونها به شرح ذيل مي باشد.
نقل قول:
الان داشتم مطالب سایت اندیشه سازان میخوندم خیلی جالب بود مخصوصا قسمت دپارتمان ها و اندیشه سازان چیست؟
حالا یه مطلب جالب پیدا کردم در مورد آزمونهای سنجش گفتم اینجا بگم بد نیست واقعا آزمونهای سنجش مگه چی داره که همه دربارش اینجوری حرف میزنن خودتون ببینید:
داوطلب عزيز
سلام
نظر به اينكه تعدادي از آزمونهاي انديشهسازان با آزمونهاي جامع(فينال) سازمان سنجش در سال تحصيلي ۸۳-۸۲ تداخل داشته و از آنجا كه مؤسسه معمولاًً داوطلبان را به شركت در آزمونهاي فينال تعاوني سنجش ترغيب مينمايد، مؤسسه در نظر گرفته تا با تغيير زمان آزمونهاي ذيل، تسهيلات لازم را جهت شركت داوطلبان در هر دو آزمون فراهم سازد. بنابراين برنامهي جديد زمانبندي برگزاري آزمونها به شرح ذيل مي باشد.
من از تابستون پارسال میگفتم آقا تازه میگه لیلی مرد بود یا زن :دی :دی
اگه سنجش به درد نمیخوره چرا پارسال سنجش آخریش دوتا ریدینگ اومد تو کنکور هم دوتا اومد هااااان :دی :دی
اگه سنجش به درد نمیخوره چرا 82 که ادبیاتش عوض شد سبک سوالاش کنکور هم عوض شد :دی :دی :دی
و چند مورد دیگه که واضح ترینش سنجش های 84 توی قسمت فیزیک هستن :دی :دی :دی
طراحاش طراحان کنکورن :دی :دی :دی
حالا بیخیال لیلی :31:در کل خواستم حرف شمارو تایید کنم:31:نقل قول:
حالا شما که آنالیزتون خوبه میشه بگید طبق انالیز امسالتون در مورد آزمونهای سنجش کنکور چجوری پیش بینی میکنید:31:
عمرانقل قول:
آخه سوالای سنجش کجا سوالای کنکور کجا!!
مثلا میخوای بگی الان کنکور شبیه سنجشه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اینو میدونم که طراحای سنجش یه چیزایی میدونن که ما نمیدونیم!
ولی طراح نیستن! آخه کنکور کی میاد بگه دترمینان و همسازه ماتریس رو حساب کنید!
تو سوالای سال 82 و 84 رو از کجا گیر آوردی؟
در ضمن به نظر من قلم چی بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روز پیش داشتم سوالای جامع پارسالش رو نگاه میکردم دیدم چه نکات جالب و تامل برانگیزی داره(خصوصا تو ریاضی)
نقل قول:
عمرا
آخه سوالای سنجش کجا سوالای کنکور کجا!!
مثلا میخوای بگی الان کنکور شبیه سنجشه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اینو میدونم که طراحای سنجش یه چیزایی میدونن که ما نمیدونیم!
ولی طراح نیستن! آخه کنکور کی میاد بگه دترمینان و همسازه ماتریس رو حساب کنید!
تو سوالای سال 82 و 84 رو از کجا گیر آوردی؟
در ضمن به نظر من قلم چی بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روز پیش داشتم سوالای جامع پارسالش رو نگاه میکردم دیدم چه نکات جالب و تامل برانگیزی داره(خصوصا تو ریاضی)
شک نکن که هست اونا خیلی چیزا میدونن که ما نمیدونیم والا هیچکدوم از طراحای آزمون های آزمایشی ( به غیر از سنجش ) طراح کنکور نیستن بحث کردن هم نداره ( بعد 8 ماه که در مورد سنجش توضیح دادم تو این تاپیک ) برو ببین خودت متوجه میشی چه شباهتی دارن با هم
والا من آنالیزم زیاد خوب نیست .... ولی سال 88 که خود برادر من کنکور داشت گفت سوال های شبیه سنجش زیاد داشت ، حتی یک نمونش که یادمه ، یک سوال زبان فارسی عیناً از سنجش بدون هیچ تغییری تو کنکور اومده بود ، میتونید برید چک کنید .نقل قول:
منم قبول دارم ، سنجش سوال چرت هم داره ولی سوالهای خوبش خیلی بیشتر از چرتاشه ...(که تو کنکور شباهت و مشترک زیاد دارن)
قصد بحث کردن ندارم . من طرفدار هیچ موسسه خاصی نیستم نه قلمچی نه گزینه دو نه سنجش و نه ....نقل قول:
فقط دیدم بحثش پیش کشیده شد میگم . آزمونهای سازمان سنجش زیر نظر خود سازمان سنجش کل کشور نیست و همونطور که توی سایتش زده تعاونیه کارکنان سازمان سنجشه . در اصل کارکنان سازمان سنجش این آزمونهارو اداره میکنن ولی الزامی نداره که طراحای اصلی سازمان سنجش جزءشون باشن . تا اونجایی که من میدونم و از خیلیا شنیدم طراحای اصلی کنکور سراسری آدمای ناشناخته ای هستن که حق همکاری با هیچ (مطلقا هیچ) موسسه ای رو ندارن و به محض همکاری عملا مجازات میشن و امتیازات بالایی که بهشون تعلق میگرفته رو ازشون میگیرن.
و اما چرا هر سال معمولا همون سیاستی که توی کنکور اصلی قراره انجام بشه معمولا توی آزمونای سنجش همون سال رخ میده: چون همونطور که عرض کردم این تعاونی زیر نظر کارکنان سازمان سنجشه و سازمان سنجشه که سیاست کلی کنکور اون سال رو مشخص میکنه و عملا کارکنان در جریان هستن که مثلا قراره 2تا ریدینگ بیاد یا مثلا قراره توی فلان درس فلان تغییر رخ بده پس سعی میکنن شبیه سازی کنن
مطمئن باشین که اگه توی توی کنکور آزمایشی تعاونی سنجش بنا باشه از طراحای اصلی استفاده شه عملا به صحت کنکور خدشه وارد میشه و قطعا همچین چیزی از طرف موسساتی مثل قلم چی یا گزینه 2 یا بقیه موسسات بی جواب نمیمونه و آنچنان سر و صدایی به پا میشد که تا الان در سازمان سنجش رو میبستن
منم مثل elendil موافقم که سوالات مشابه هست ولی مخالف اینم که طراح اصلی کنکور طراحش باشه . (این نظر من بود . بعید نیست اشتباه باشه:31:)
اینم بگم که سوالات قلم چی مطلقا استاندارد نیست . مثلا وقتی یه آزمون از درس فیزیک 10 تا سوال میاد و توی آزمون بعد 25تا/ یا وقتی محدوده اعلام شده برای آزمونها استاندارد نیست (مثلا برای تجربی یه مرتبه میاد میگه کل هندسه برای آزمون بعد سوال میاد) اینا نشونه عدم استاندارد بودن این آزموناست و البته خیلی نشونه های دیگه . پس باید بگم مهم نیست کدوم آزمون بهتره مهم اینه که ما با کدوم به هدفمون نزدیکتر میشیم. بحث کردن ما سر بقیه مسائل نفعی واسمون نداره . مثل ماجرای تیمهای استقلال پیروزیه که مردم همدیگرو میکشن بدون حتی ذره ای منفعت عوضش خود تیم و بازیکنانش سالی چند صد ملیارد به جیب میزنن . حالا بحث کردن سر این موسسات هم حکایت همونو داره سودش مال موسساته ناراحتیش مال من و شما:11:
من سوالای پارسالو ریختم دور! ولی من در حالت کلی گفتم اونو... ولی اگه میشه لطف کنین بگین اون سوال زبان فارسی کدوم آزمون سنجش بود که من برم پیگیری کنمنقل قول:
با اون قرمزه هم مخالفم بر عکسه البته امسال از پارسال بهتر شده!
فکر نکنم اینجوری ها هم باشه دیگه!نقل قول:
طراحای اصلی کنکور سراسری آدمای ناشناخته ای هستن که حق همکاری با هیچ (مطلقا هیچ) موسسه ای رو ندارن و به محض همکاری عملا مجازات میشن و امتیازات بالایی که بهشون تعلق میگرفته رو ازشون میگیرن.
پارسال یه معلم داشتیم کارش هم خیلی خوب بود میگفت به من پیشنهاد شد که برم برای طرح کردن سوالات ولی قیمتشون خیلی پایین بود قبول نکردم دیگه راست و دروغشو نمیدونم
این حرفهارو که همه دبیرا و مدرسای آموزشگاه میزنن . حقوقی که به طراحا میدن به قدری هست که حاضر میشن از بعد از عید کاملا توی قرنطینه باشن! شما جای اونا به چقدر رضایت میدین که همچین کاری بکنین یعنی چند ماه نه کسی رو ببینین نه کسی ببیندتون نه برین بیرون نه چیزی براتون بیارن . اینم بگم که توی اینکار چیزی به اسم شهرت و اسم در کردن در کار نیست پس بنظر شما با چقدر میشه با این شرایط راضی شد؟ اینایی که من میگم از خودم نمیگما . پارسال چند روز قبل از کنکور وقتی سوالای کنکور از قرنطینه در اومد خبر ساعت 14 شبکه یک یه گزارش پخش کرد همه اینارو (به جز حقوقش) گفت و البته یه فیلم هم از دور از طراحای کنکور گرفته بود که شطرنجی کرده بود کسی نشناسه آخرشم گفت که به خاطر مسائل امنیتی از پخش صورت این عزیزان معذوریم . میگفت حتی غذایی که برای طراحا میاد با دستگاه کاملا ببرسی میشه . حق استفاده از هیچ وسیله ارتباطی هم ندارن!نقل قول:
حالا دانش آموز بدبخت که توی این شرایط قرارش میدن چینقل قول:
منظورم اینه که همه میگن کنکور چیزی نیست راحته و... ولی از این طرف اینقدر بزرگش میکنن دانشمندای هسته ای هم اینقدر قرنطینه نیستن
اون خداست كه همه چيو ميدونه و ما نميدونيم!:31:نقل قول:
الله و اعلم و انتم لا تعلمون ...:46:
دوست من ... من 2سال كانون بودم ... در طي اين دويال آزمونهاي جامع سنجش رو هم شركت ميكردم
آزمونهاي معموليشم از خودم تو خونه ميگرفتم!
سوالهاي كانون واقعا آموزشي و استاندارده ... يعني واقعا كارشدس ...
مخصوصا الان كه كنكور روز به روز مفهومي تر ميشه! يعني سال به سال :31:
من سال اول كه كانون ميرفتم ... همش ميگفتم اين چه سوالهاييه .. خيلي سخته! حتي از 3تا آزمون جامعش من فقط يكيشو رفتم ... چون متعقد بودم خيلي سوالهاش سخته و بيخود!
ولي وقتي سر جلسه رفتم ... ديدم نخير ... اون سوالهايي كه بيخود بود و منو گول ميزد سوالهاي سنجش بود!
آرمونهاي كانون سخت بود ... چرا؟؟ چون كنكورو سخت ميگرفتن!
راستشو بخواين ...سنجش فقط جامعش خوبه ... اونم بيشتر به خاطر جامعه آماريشه ... تستهاي آزمونهاي جامعش هم بد نيست ... البته از انصاف نگذريم ... بعضي تستهاشم خيلي قشنگ بود ... و هست!
ولي آزمونهاي سنجش بيشتر به دردر اونايي ميخوره كه ميخوان آزاد قبول بشن ... اين نظر من!
چون سطح آزمونهاي سنجش ..يه كمي از آزاد بالاتره! فقط يه كمي!
البته به غير از رياضي آزاد!:46:
من به شخصه سوالهاي كانونو ترجيح ميدم به شدت و تاييد ميكنم!:46:
البته الان ديگه ديره براي اين بحثا .. شما هم بچسبين به درس و به اين مسايل حاشيه اي توجه نكنيد!
:11:اين 2ماه ... خيلي سرنوشت سازه :11:
اميدوارم همگي موفق باشين ... مخصوصا اون يه نفر :31::11:
چه خبره اینجا؟؟؟؟
این بحثا رو باید تابستون راه مینداختین که زمانه انتخاب کنکور آزمایشی بود!!!
نه الان!!
در حاله حاضر مهم نیست که سوالای کدوم آزمون بهتره مهم اینه که سعیتونو بکنید که درسا جمع بشن
حالا دو تا آزمون جامع میخوایین بدین که خودتونو بسنجین دیگه!
در واقع این آزمونا باید مثله یه محرک باشه واسمون که سعی کنیم بهشون برسیمو درسا رو ببندیم!
هیچ کدومشون هم کاملا استاندارد نیستن.(البته بستگی داره که چی سطح استاندارد رو مشخص میکنه.که اینجا حتما کنکوره!که من شک دارم خودش استاندارد باشه:31:)
بالاخره چندتا از آزمونا به استاندارده کنکور نزدیک ترن.که البته جای نگرانی نیس چون هیچکی به یه آزمون کاملا استاندارد دسترسی نداره!!!
زیاد حرفیدم:31:
خوش بگذره:31:
سلام
من خودم تا چند وقت پیش به همه می گفتم گول این تبلیغات طرح مرور آخر گزینه 2 رو نخرید و از این حرفا... اما حالا خودم جو گرفتتم برم ثبت نام بکنم!:5:
به نظرتون خوبه؟
سلام بچه ها
به کمکتون شدیدا احتیاج دارم
2 روزه که خیلی خیلی کم درس خوندم
دارم از دست بابام دیوونه میشم توی این شرایط که باید محیط خونه آروم باشه و من بتونم تنها به فکر کنکور باشم ایشون شده قوز بالا قوز و شدیدا داره باهام جروبحث می کنه آبان ماه پارسال بازشسته شده و نشسته تو خونه و از همون حوالی ترازم تو کانون به جای رشد شروع به افت کرد و این اواخر که دیگه کاملا اعصابمو به هم ریخته جوری که دیگه درس خوندنو گذاشتم کنار و میگم گور بابای 9 ماه زحمتی که کشیدم و همشو به باد داد
از این حرفا نزنید که اون خیر و صلاحتو میخواد ولی نمی دونه چطور بگه و... چون ایشون نشستن به باب نصیحت که این حرف هایی که من برات میزنم اگه کنکور قبول نشدی به درد آیندت می خوره و....(می بینید که ناامیدم می کنه)
به عموم و بقیه گفتم و اونام باهاش حرف زدن و قول گرفتن ازش که دیگه اذیتم نکنه ولی بعد از مدتی دوباره شروع می کنه(یه بار از 12 شب که خواستم بخوابم اومد بالای سرم و شروع کرد به حرف زدن تا یه ربع به 3)
دیگه خسته شدم نمی تونم تمرکز کنم روی درسا و اون هم درست اینموقع که به قول دوستمون بسیار سرنوشت سازه
واقعا چیزی به نام امید در من مرده