بایرن مونیخ و بوندس لیگا رو هم داره؟؟نقل قول:
Printable View
بایرن مونیخ و بوندس لیگا رو هم داره؟؟نقل قول:
کسی نرم افزاری سراغ نداره که بشه بازیکن هایی که فیس اونها طاحی نشده رجیستر کرد و براشون فیس وارد کرد؟!
قبلا توی نسخه 2009 با نرم افزار pes editor همچین کاری انجام میدادم...ولی الان هنوز نسخه درست و حسابی این نرم افزار عرضه نشده...حالا کسی نرم افزار دیگه ای سراغ داره؟!
اره داداش.کیت سرور 9.1 کار میکنه.اما این نهنقل قول:
سلام بچه ها يكي در مورد خريد فروش بازيكن در مستر ليگ توضيح بده يامه چند صفحه قبل يكي از دوستان نوشته بود من هفته چهارم بازيكن خريدم چطوري ميشه
هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستم
این هم یه پچ برای درست کردن لباس داوران در CL:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.pes-patch.com/2009/10/champions-league-referee-kits-by-crocco.html
نقل قول:
داشتنش داره ولي يه مشكلي داشت يا شايد مال من اينجوري بود
اونم اينكه با وجودي كه لوگو تيماي بوندس ليگا درست بود ولي اسم تيمها اينجوري بود : Team A - Team B - Team c و.....
دوستان لطف كنيد اگه كسي لينك تمامي فايلهاي مورد نياز براي اين بازي رو داره قرار بده تا همه استفاده كنن.در ضمن من فايل كيت سرور رو دانلود كردم اما زماني كه ميخوام فعال كنم فايل اجرائي رو پيدا ميكنه اما inestal غير فعال هست
اره درسته چون هر دفع که شما تو top player سرچ میکنی مقدار اطلاعاتی که از دیتابیس بازیابی میشه متفاوت با دفعه بعدی و به همین دلیل هم توی مود مستر لیگ بیشتر گیم پلی خراب میکنه تا سخت تر بکنهنقل قول:
خودمم هنوز نتونستم بفهم از چه روشی کونامی امسال برای تبدیل کدهای برنامه استفاده کرده چون من سعی کردم وارده موتور بازی به روش pes09 بشم ولی error میده هنوز نتونستم خودمم وارد سیستم کد های بازی بشم احتمالا امسال سیاست حفظ اطلاعات رو خیلی قوی کردن که این هم یکی از دلایل رقابت با ea هست من تو سایت linkedin تونستم برنامه نویس اصلی بازهایهای کونامی رو پیدا کنم اگر بتونم اطلاعاتی مفیدی ازش بگیرم که بتونم وارد موتور بازی بشم حتما اینجا میذارم به تمام دوستانی هم که اینجا اینگلیسی هاشون خوبه پیشنهاد میکنم توی این سایت عضو بشند هر شغل و حرفه ایی که دارید می تونید خبره ترین ادم های اون کارو اینجا پیدا کنید تمام تیم برنامه نویس کونامی اینجا عضو هستند
[html]http://www.linkedin.com/[/html]در مورد چنت هم باید بگم واقعا کارشون خیلی حرفه ایی بوده حجم این پچ 1G ولی واقعا ارزش دانلود داره خیلی حرفه ایی و زیبا کار شده و بازی رو بسیار هیجانی میکنه .نقل قول:
[html]http://pes2008editing.blogspot.com/2009/10/tommsen-chantpack-v05.html[/html]نحوه نصب این پچ هم به این صورت که بسیار ساده می باشد
البته باید نرم افزارAFS EXPOLER 3.7 رو دانلود کنید
[HTML]
http://www.mediafire.com/download.php?enmrzomyozf
[/HTML]
کد:1. Unpack chantpack into a folder of your choice
2. Start AFS Explorer and go to menu FILE - IMPORT AFS File
3. In the dialog window go to last combo box and select ALL FILES
4. From your PES 10 img folder open dt01.img (backup it first)
5. Go to Action > Import Folder and choose the folder with the unpacked files.
6. Answer Yes to questions and the file will be opened.
7. In the dialog window go to last combo box and select ALL FILES
8. Now save the "dt01" as "dt.img"
9. Wait for end of rebulding and answer Yes to the next questions
and the file will reloaded
10. Close AFS Explorer
11. Remove your old "dt01.img" and rename the new "dt.img" in "dt01.img"
12. Start the Game, edit-modus-> teams->edit teams->
select Aston Villa->cheering stance->pattern->
select "Original (Applause Based)",
and this make with Aston Villa, Chelsea, Arsenal, City, Tottenham
226-230 Original (Applause Based) Aston Villa
231-235 Original (Drumming Based) Everton
236-240 Original (Cheering Based) West Ham United
241-245 Original (Normal Tempo) Tottenham
246-250 Original (High Tempo) Manchester City
13. Save your edit file and play
آقا یه نفر از تماشاچی های بازی یووه مثلا اسکرین شات بذاره تو رو خدا ضروریه .... من میخوام بدونم ورژن بازیم تقلبی نباشه ....
دوستان اگر ممکنه یه توضیحی از مستر لیگ بزارید از اول که تیم انتخاب میشه نا تمرین و منوها اگر ممکنه توضیح بدید
اقا چطوري ميشه بازي رو انلاين بازي كرد !!
آرمین جان تو فایلهای PES 2010 Database Editor فولدر Reg داره. برو توش گزینه رجیستر reg رو باز کن خوب میشه دیکه دانت سند نمیده.نقل قول:
خیلی ممنون ولی شما زحمت نکش برای من دیدن فیلم با dial upی که دارم مقدور نیست!نقل قول:
کیفیت اینترنتم روز به روز بدتر از دیروز میشه دیگه یه فایل 4مگی رو هم نمی تون دانلود کنم و مدام وسطش قطع میشه متاسفانه منطقه ی ما رو فقط شاتل adsl می ده که اونم 128 رو ماهی 28 تومن می ده که اونم تازه باید بشینیم تو نوبت تا پرت خالی گیر بیاد! (اینا چه ربطی یه اینجا داره نمی دونم ولی دلم پره از این مردک کوتول:18:)
معلومه خیلی وقت آزاد دارینقل قول:
ببخشيد اسمش رو اشتباه ميگفتم منظورم همين نرم افزار هستنقل قول:
نقل قول:
اين نرم افزار جداگونه اي نيست كه
كنترل پنل كارت گرافيكه اگر توي كنترل پنل ويندوزت نداريش آخرين درايور كارت گرافيكتو از اينجا دانلود كن اينم اضافه ميشه:
کد:http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
ببخشید
این بازی رو میشه تو گیم نت بین 2سیستم شبکه کرد یا نه؟
بخش community ماله چیه؟
من فکر می کنم بازیکنانی که سن بالایی دارن و در حال نزول هستند این اتفاق می افته بازیکنان جوان و در حال رشد خیلی خوب پیشرفت می کنن انگاری این رائول آلبیول نظر کرده بهترین مدافعا سال 2010 رو به اسم خودش ثبت کنه از وقتی توی والنسیا بود من ازش خوشم میومد توی PES 2009 هم خیلی عالی رشد می کرد بهترین گزینه برای دفاع آخر هست الان فقط به لطف اونه که رئال توی دفاع زیاد مشکل نداره اون هم نبود واقا فاجعه میشد دفاع رئال. در هر صورت مستر لیگ باید جوری باشه که شما بازیکنان جوان رو رشد و به ستاره تبدیل کنید ولی با این وضع خیلی نا جوره راستش اصلا خوشم نیومد از مستر لیگ جدید جذابیت نداره خیلی سست و بی روح و اجباری هست اصلا امکان ابتکار عمل رو از آدم می گیره باید روالی رو طی کنی کنی بازی می گه. کاش قبلی رو حذف نمی کرد و این رو علاوه بر اون قرار می داد توی بازی. من که فعلا دارم BAL می زنم توی رگ. نسبتا حال میده شماره 10 اسپانیا هستم الان رشد خیلی چشمگیری هم دارمنقل قول:
نه فعلا نیومده... منم بدجوری چشم به راهشمنقل قول:
خرید که نمیشه کرد اصلا انتظار داره بریم از کپنهگن دانمارک بازیکن بگیریم من با رئال هم نتونستم یه آردا توران رو از گالاتاسرای بخرم خیلی چرت شده روندشنقل قول:
آره صبحی کشف کردم ولی به دردم هم نخورد خیلی ضعیفه گزینه جستجوش که ذاتا کشکه تغییرات اسامی تیم ها رو هم اعمال نمی کنه سورت هم که نداره نمی دونم طرف واسه چی خودش رو معطل کرده که اینو بسازه یه Team renamer دارم خیلی باحاله. خیلی خوب شد لوگو های آماده و با کیفیت بوندس لیگا گیرم اومد کلا هم اسم و هم لوگو تیم ها رو وارد کردم Other B راستی این Other B رسما برای بوندس لیگا آماده سازی شده وقتی میرید به ادیتشون می بینید صدای تماشاگران رو پیش فرض گذاشته روی ژرمن. من اگه پچ کامل بسازم مثل پارسال جای بوندس رو با لیگ هلند عوض نمی کنمبوندس رو قشنگ می سازم روی Other B البته الان هم مونده لباس تیم ها و بازیکنان لوگو ها و اسامی تیم ها و لوگوی بوندس رو وارد کردمنقل قول:
وااااااااای که چقدر از دست این شرکت مزخرف کونامی عصبانی شدم ...
آخه این چرا همیشه تو نسخه های جدید یه چیزی که تو نسخه ی قبلی بوده بر میداره ؟
مثلا میخواد تنوع بده ؟
آخه واسه چی دیگه Konami Cup رو برداشته ؟
واقعا برداشته ؟
من که باوم نمیشه قسمت به این مهمی رو برداشته باشه.
اگه هست بگید.
برو به لینک زیر و اخرین درایور nvidia رو دانلود کننقل قول:
ویندوز xp
ویندوز ویستا و 7کد:http://us.download.nvidia.com/Windows/191.07/191.07_desktop_winxp_32bit_english_whql.exe
کد:http://us.download.nvidia.com/Windows/191.07/191.07_desktop_win7_winvista_32bit_english_whql.exe
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تصویر تغییر اندازه داده شده است. برای مشاهده تصویر کامل روی این جایگاه کلیک کنید. تصویر اصلی دارای اندازه 816x288 می باشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدیدترین اپشن فایل منتشر شده به تاریخ : 23/10/2009 که شامل اسامیه اصلاح شده تیمها و بازیکنان و نقل انتقالات اضافه شده هست که میتونید با حجم 2 مگابایت از لینک زیر دریافت کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این صدای گزارشگرا که اینجا گزاشتن کدومش باحالتره که دانلود کنیم.(هیجان بیشتری داره)
نقل قول:
کد:http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=55020
اگه می خوای با چند نفر لیگ بذارید باید بری توی Communityنقل قول:
آخه اگه انگلیسی نباشه که مزه نمی ده. آدم می خواد بفهمه گزارشگره چی میگه من که همون انگلیسی که توی بازی هست رو در عین حالی که خیلی مسخره است ترجیح می دم.نقل قول:
دوستان اين قسمت community چه كاري انجام ميده من روي ايكس باكس دارم انجام ميدم زيرش نوشته شما با دوستاتون ميتونيد جام يا ليگ برگزار كنيد و ركورداتون ذخيره ميشه ميشه بيشتر توضيح بدين؟
PESEdit.com 2010 Patch 0.4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Includes all previous updates
Features: (new in italic)
- Kits for all European national teams
- updated league and cup logos
- Bundesliga teams basis
- updated German national team
- replay logos for all leagues & cups
- original league, cup and team logos
- correct kits for all EPL and La Liga teams
- faces for some players
- correct team names
Download:
کد:http://rapidshare.com/files/297584197/PESEdit.com_2010_Patch_0.4_all-in-one.rar
خرید و فروش که راحته فقط کافیه به بازیکن پیشنهاد بدی بعد هفته بعد جوابت رو میده .نقل قول:
لبته هنوز خیلی از بچه ها و من هم دقیقا از چگونگی نقل و انتقال بازیکن خبر نداریم.
این پچ جدیده فکر کنم خیلی خوب اینارو درست میکنه درضمن فقط مال تو اینجوری نبودنقل قول:
هنوز برداشته شدن Konami cup , international league تایید نشده چون توی بازی هست و مثل اینکه فعلا فقط تو کومنتری فابل دسترسی برای آزاد کردنش هم باید ببینیم چجوری میشه این کار رو کرد ولی درهرصورت باز میشه.نقل قول:
ولی درمورد بازی باید بگم چون کونامی به حرف بازیکن هاش گوش میده یکم تغییر داده ولی چیز خوبی رو برنداشته و همه چیز بجز همون سرجاشه.
الان این بازی رو خریدم و نصب کردم....
بابا اینکه همون ساکر 9 هست !! فقط قیافه اش عوض شده و خوشگل تر شده... حتی تا گزارشگر بازی هم فرقی نکرده ... با اون دیالوگهای تکراری اش !!:18::41:
کنترل بازیکنها هم سخت تر شده...!! اصلا نمیتونم کریس رونالدو رو خوب کنترل کنم:41:
خوب ازنظر شما PES2009 هست.نقل قول:
کسی نیست این مشکل رو حل کنه؟:eh:نقل قول:
جوابتون رو چند صفحه قبل دادن یه زحمت بکشید پیدا میکنید:11:نقل قول:
بابا یکی نیست مستر لیگ کامل توضیح بده ؟
بهادر جان شما زحمتش بکش از اول که انتخاب تیم هست تا منوهاش و خرید بازیکن و .... یه توضیح بده.
آرمين جان من با رئال رفتم مسترليگنقل قول:
تمام مربيام لول 5 بودن
په په كه 26 سالشه از قدرت هاش كم ميشد
خدا ميدونه چرا
دارم آماده می کنم یک 15 دقیقه ای صبر کنی میزارم. :20:نقل قول:
دوستان اين قسمت community چه كاري انجام ميده من روي ايكس باكس دارم انجام ميدم زيرش نوشته شما با دوستاتون ميتونيد جام يا ليگ برگزار كنيد و ركورداتون ذخيره ميشه ميشه بيشتر توضيح بدين؟
معنیش همینه که خودت گگفتی:نقل قول:
میتونی یک لیگ چند نفره درست کنی با چند نفر بازیکنی.
این بخش توی PES2008 برای PS2 وجود داشت.
آرمين جان پچ krauser 2 رو فقط سريعتر بده به بازار كه منم مثل خودت دوست ندارم زياد بازي دستكاري بشهنقل قول:
يه pes 2010 ارجينال مي خوام با تيمهاي لايسنس شده(البته منظورم لايسنس شده توسط خودته اون بحث قديمي رو راه نندازي يه موقع :) )
من یه پچ تازه نصب کردم ولی نقل و انتقالاتش درست نیست
اگه میشه یه optin file بزارین
که فقط نقل و انتقالات و درست کنه
ممنون
نقل قول:
من ایتالیاییشو گرفتم گزارشگر موقع گل زدن زیاد با هیجان گزارشگری نمیکنه اما بعضی قسمتاش واقعا خیلی قشنگه مثلا و قتی با یک بازیکن یک شوت سهمگین روانه دروازه حریف میکنی خیلی قشنگ و بلنداسم بازیکن رو میکشه . یک چیز دیگه مثل گزارشگر انگلیسی بازی زیاد پرحرف نیست و این هم به نظر من جالب اومد حالا باید بیشتر بازی کنم تا دقیقا بگم ارزش دانلود کردن رو داره یا نه .
به نظر من برای تنوع بد نیست آخه یک ساله که داریم یک سری جملات تکراری رو میشنویم دیگه تمامشو حفظ کردیم .نقل قول:
تازه یک کمی با بقیه زبانهای دنیا هم آشنا میشیم .
با تمام پیشرفت هایی که داشته بازم به fifa10 نمیرسه!