سلام دوست مننقل قول:
بهتره کلیپ رو تبدیل کنی با ی رزولوشن پایین تر پخش مکنه اگر فرمت MP4 هست اون کلیپ
Printable View
سلام دوست مننقل قول:
بهتره کلیپ رو تبدیل کنی با ی رزولوشن پایین تر پخش مکنه اگر فرمت MP4 هست اون کلیپ
منتظر جوابتون هستم...نقل قول:
سلام دوستان , من گوشیم کلا نابود شده می خوام مستر ریست کنم , لطفا بگین چیاش پاک میشه , و کدش رو هم بدین
ممنون
خدا نکنه نابود بشهنقل قول:
دو روش برای مستر ریست داری
روش اول استفاده از کد #7370#* و بعد زدن رمز 12345 در صورتی که تغییر نداده باشیش و می زاری گوشی ریست بشه بیاد بالا و کشور و ساعت و تاریخ را تنظیم می کنی
روش دوم استفاده از فرمت هارد یا سه دکمه است که ابتدا گوشیت را خاموشی می کنی یک بار باتری را در میاری و جا می زنی و دکمه های Call یا همون سبز رنگ و End call یا همون قرمز رنگ و camera Capture یا همون دکمه عکاسی را با هم نگه می داری و بعد دکمه Power یا همون روشن و خاموش را نگه می داری تا زمانی که گوشی کامل بالا بیاد و بخواد که تاریخ و ساعت و کشور را تنظیم کنی و این روش بهترین روشه و اگرلاک کد گوشیتون را فراموش کرده باشین می تونید از این روش استفاده کنید
و اما اطلاعاتی که پاک می شه مربوط به فون مموری می شه یعنی sms و Contact و Notes که می تونی قبل از این کار توسط Nokia PC Suite یا Nokia OVI Suite بکاپ تهیه کنی و بعد از ریست Restore کنی
موفق باشی
توضیحات آیدین جان کامل بود. من فقط این نکته رو بگم که هنگام پشتیبان گیری از اطلاعات حافظه گوشیت، تیک Apllication & Phone Settings رو بردار که اگه بر نداری با بازگردانی فایل های پشتیبان، دوباره گوشیت مساله دار می شهنقل قول:
شاد باشین
التماس دعا :46:
1) این کار رو هم کردم . وقتی که اسکن رو میزنی پایین صفحه برنامه ارور میده.نقل قول:2) این لینکها فایلهای اپدیت گوشی است .اکر هست ورژنش چنده.نقل قول:
ایدین عزیز شما جای اپلودش رو سراغ نداری برام بزای یا برام با پیغام خصوصی بفرستی.نقل قول:
با تشکر:11: !؟
و ارزوی نشاط:20: و سلامتی:40: و موفقیت:10:....
سلام دوستان.
حتما حتما تاپیک زیر رو ببینید.
دیدن پست زیر برای کسایی که میخواهن یک گوشی کاملا شخصی سازی شده داشته باشن خالی از لطف نیست.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=435100
بزودی در همون تاپیک ترفندی واسه هـک همه فریم ور ها قرار میگیره.
شاد باشید!:40:
راستي يادم رفته بود بيام بگم.....
منم ورژنم رو 51 كردم :31:
هيــــچ فرقي هم نكرد!
--------------نقل قول:
دوست عزیز من در پست اصلیتون بابت زحمتی که کشیدی تا جایی که تونستم دکمه تشکر را زدم:31:
اما معلومه خیلی هم زحمت کشیدی و تو بیشتر کلوپها پست تکراری زدی :laughing:
عجب پشتکاری داری
موفق باشی
سلام دوست عزیز.نقل قول:
این که واسه اون تاپیک زیاد زحمت میکشم درسته.
اما تو همه کلوپ موبایل ها پست تکراری ندادم.
فقط برای اطلاع رسانی از وجود چنین تاپیکی، در کلوپ گوشی هایی که قابلیت ادیت فریم ور دارند پست دادم.
آخه همه که به همه ی تاپیک ها و قسمت های مختلف P30World سر نمی زنن.
ولی اگه کار من شما رو آذار داده یا کلا کارم اشتباه بوده، من همینجا از شما و همه بچه های گل P30World عذرخواهی میکنم.
شاد باشید!:40:
نقل قول:نقل قول:سلام دوستــان بحثی پیش نیـــاد همه چی رو دارم میبینـــم و رسیدگی میشــه :11:
موفق باشید!:40:
---------نقل قول:
ممنون دوست عزیز
منم بی احترامی نکردم و نگفتم تو همه کلوپها فقط گفتم تو بیشتر کلوپها پست داده! که بابت این هم از اون دوستمون عذر می خوام
موفق باشید
سلام به دوستان عزیزم.آقا من این گوشیمو وصل کردم به سیستم و به قولی گفتنی آپدیتش کردم.اما الان نمیتونم اس ام اس فارسی بنویسم.کلا زبان فارسی نداره انگاری.اما جالبه اس ام اس فارسی میاد و مشکلی برای خوندنش هم ندارم.نه منوی فارسی دارم و نه نوشتار فارسی.چیکار کنم؟؟؟؟رساتی یه وسال دیگه از کجا میشه فهمید الان ورژن گوشی چنده؟؟؟؟ببخشید مبتدیانه سوال میکنم.
نقل قول:سلام دوست عزیز باید پروداکت گوشیتو عوض کنی به پروداکتی که فارسی ساپورت میکنه که تایپک عوض کردن پروداکت انجمن نوکیا هستش بعد از تغییر پروداکت باید یکبار دیگه گوشیتو آپدیت کنی وقتی تموم شد زبان فارسی به گوشیتون اضافـــه شــده :46: برای دونستن فریمور هم این کد رو بزنید => #0000#*
دوستان من جدیداً یعنی بعد از آپدیت به 50 و بعدش هم آپدیت به 51 وقتی توی music میزنم رفرش کنه تا ابد همونطوری میمونه و 0 تا هم پیدا میکنه؟ یعنی هیچ کدوم از آهنگ ها رو پیدا نمیکنه چرا؟
منم تو قسمت music كه ميرم قبلا ميشد سرچ كرد با گزينه ي find ولي بعد آپديت به ورژن 51 ديگه نميشه!
گوشی خیلی خوبیه
ولی دوربینش ضعیفه
یه سؤال تکراری اما مهم: برای پخش ویدئو های DivX از چه برنامه ای باید استفاده کرد؟ (لطفاً با لینک دانلود)
چند تا سوال داشتم شاید تکراری باشن ولی چون تعداد صفحات خیلی زیاده وقت نمیکنم بخونمشون:
1-سرعت گالری تصاویرش خوبه؟ چون دوستم 5230 داره و سرعتش پایینه
2-سرعت گوشی توی خوندن فایل های pdf چطوره؟ مثل این برنامه های جانبی نیست که برای رفتن به صفحه ی بعد توی یه فایل باید 10 ثانیه و حتی بیشتر صبر کرد؟
3-سرعت خوندن فایل های word چطوره؟
4-بلندی صداش چقدره؟ مثلا در مقایسه با گوشی N73
فعلا همینا به نظرم رسید:40:
----------نقل قول:
تو یک پست خوندم که داریوش گفته بود اگه از فریم ویر کوک شده یا هـک شده استفاده کنی اینجوری میشه! حالا مال شما اینجوریه؟
چرا اینجا سؤال همه جواب داده میشه الا سؤال ما؟
از دو صفحه پیش تا همین صفحه دو تا سؤال پرسیدم هیچکی جواب نمیده.
-----------نقل قول:
شرمنده دیگه حتما نمی دونیم که جواب نمی دیم
سوال اولت را بگم که یک برنامه هست به اسم Animate SMS که برای S60 v3 کار می کنه البته رو گوشیت نصب می شه ولی اجرا نخواهد شد پس فعلا چیزی که می خوای موجود نیست
اما سوال دومت: برات آپلود کردم از لینک زیر دانلود کن
این ورژن فقط برای S60 v5 هست که گوشی 5800 شما هم محسوب می شه و برای گوشیهای s60 v3 باید از ورژن دیگه ای استفاده کنید
کد:http://aydin.eb.googlepages.com/DivXPlayer_v1.sisx
موفق باشی
سلام
بچه ها چطوری میشه تو قسمت ترانه ها سرچ کردن رو انجام داد ؟!! من دو روزه خریدم ولی هر چی تلاش میکنم انگار چیزی به اسم سرچ نداره ... کلی آهنگ ریختم بیشتر از 1000 تا ولی نمیدونم چجوری سرچ کنم ...راهنماییم کنید ممنون میشم
تکراری شد !! یه درخواست دیگه هم میدم پس..... یه نرم افزار برای پخش فایلهای mp4 میخوام...مرسی
نه والا من از روز اول یعنی 2 یا 3 سال پیش که خریدم حتی یکبار هم هکش نکردم یک بار هم قاطی کرد مموریش رو که درآوردم درست شد بعد جا زدم اما قبل از اون هم یعنی همون موقع که به 50 آپدیت کردم اینطوری شد ، چیزی به ذهنت میرسه که بتونم درستش کنم؟:10:نقل قول:
---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------
توی ورژن 51 دیگه انگاری سرچ نداره!!! منم گشتم نیافتم البته به دلیل مشکل پیش آمده کلاً از 3000 تا آهنگ 2 تاش بیشتر توی موزیک پلیرم نیستنقل قول:
ریست مستر کردی تا حالا بعد از آپدیت یا نه؟نقل قول:
شاید همین تعداد بالای موزیک هم خودش باعث این کار می شه!
شما یک کاری کن امتحانش ضرری نداره تمام آهنگات را انتقال بده تو کامپیوتر بعد 100 تا دونه بریز توی مموری کارتت بعد برو Music را اجرا کن و وارد Music library شو و بعد Options را بزن و بعد Refresh library را انتخاب کن ببین ایندفعه این تعداد را نشون می ده یا نه
چه بد !!!! ... راستی یه سوال غیر حرفه ای دیگه... شما از کجا میدونی ورژن گوشیه من 51 هستش ؟! یعنی کلا چطوری میشه فهمید که ورژنه گوشی چنده؟!!... من فقط میدونم گوشیم سیمبین ویرایش پنجمه !نقل قول:
نقل قول:سلام دوست عزیز برای دونستن ورژن گوشیتون این کد رو بزنیــد :46:
#0000#*
بچه ها يه سري اسكين توپ براي پاور ام پي تيري power mp3 بهم ميدين كه رو 5800 خوب كار كنه؟ :31:
نقل قول:سلام سورنـــا . 11 تا اسکین برا 5800 پیدا کردم خوب و بدش رو نمیدونم تست نکردم :11:
موفق باشید!:40:کد:http://parsaspace.com/files/1456038884/sourena.rar.html
از اينجا گرفتي؟ :31:نقل قول:
کد:http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=401050
سلام . نــه عزیز نمیدونم چه انجمنی بـــود هر جــا سرچ کردم همین چند تا رو بالا آورد !!!نقل قول:
به هر حال دستــم درد نکنـــه :31:
دستت كه بـــله.....درد نكنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جيـــگرتو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من از وقتی که ایرانسله رو انداختم رو این گوشی
اونا بالا هست که پروفایل رو نشون میده
مثلا silent میزنه و ....
اون وقتی عوض میکنم پروفایل رو چند لحظه منطقه رو مینویسه مثلا مینویسه مدرس، با جی پی اسشه گویا
برای شما هم این طوریه؟
نمیشه جای دیگه ای مثله آدم نشون بده ؟
بچه ها قبلا از سایت gallery.mobile9.com کلی عکس برا این گوشی میگرفتم
زدن و این سایت رو هم قیلتر کردن ! :41:
کسی سایتی مثل این سراغ نداره که توش والپیپر جدید بزاره ؟
بهه
خسته نباشی شما
خوب کاری نداره خودت درست کن دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وگرنه هر که حاضر آماده خواهد باید جور هندوستان کشد!:21:
---------------------نقل قول:
خوب حالا می خوای نشون بده برات همیشه؟
برادر سواله عجیب غریب میکنی هانقل قول:
---------------------
خوب حالا می خوای نشون بده برات همیشه؟
اره دیگه اگه نمیخواستم که این همه تایپ نمیکردم و داستانه تعریف نمیکردم که:31::46:
نقل قول:کد:
http://dailymobile.se/nggallery/post/nokia-5800-n97-x6-satio-i8910hd-5530-wallpapers
-------نقل قول:
برو به مسیر زیر
meno=>Settings=>Connectivity=>Network
و در اینجا Cell Info Display را از Off به On تغییر بده