با سلامنقل قول:
بله ، يك اسپيليتر به كامپيوترم وصل كردم اما اين اسپيلتر خوب هم نمي تونه تفكيك كنه ، يعني وقتي adsl رو روشن مي كنم ديگه به سختي ميشه با تلفن صحبت كرد علاوه بر اين هر كسي گوشي رو برميداره يا ميزاره من قطع ميشم از اينترنت
با تشكر
Printable View
با سلامنقل قول:
بله ، يك اسپيليتر به كامپيوترم وصل كردم اما اين اسپيلتر خوب هم نمي تونه تفكيك كنه ، يعني وقتي adsl رو روشن مي كنم ديگه به سختي ميشه با تلفن صحبت كرد علاوه بر اين هر كسي گوشي رو برميداره يا ميزاره من قطع ميشم از اينترنت
با تشكر
مودم اسپیلیتر نمی خواد اون رو بکن وصل کن به تلفنی که ازش استفاده میکنید.نقل قول:
هر تلفن = یک اسپلیتر
Line رو میزنی به خط dsl رو کاری نداری و خروجی phone رو میزنی به تلفنی که ازش استفاده می کنید.
ممنون از شمانقل قول:
اما من نمي تونم تلفن خانه مان را براي هميشه به اطاقم بيارم و به عنوان اسپيليتر ازش استفاده كنم . اگه راه حل ديگه اي هست دوستان لطف كنند بزارند
خوب اگر مشکلت حل شد. پس باید به تعداد تلفنهایی که استفاده میکنید اسپلیتر تهیه کنید. باز هم میگم نیازی نیست مودم رو به اسپلیتر وصل کنید. آیا شما از اسپلیتر D-Link استفاده میکنید؟نقل قول:
قیمت اون بین 3.5 تا 5 هزار تومان هست.
یک روش دیگه هم داره ولی فکر نکنم بتونی انجام بدی اینکه اسپیلیتر رو بگذاری سر اولین کابلی که میاد داخل خانه و بعد از خروجی Dsl یک کابل بکشی تا خود مودم . که باید سوکت زن داشته باشی که بتونی اینکار رو بکنی که اصلا به دردسرش نمیارزه.
اسپيلتر رو برداشتم ، و مشكل قطع شدن من از اينترنت موقعي كه گوشي برداشته ميشه يا گذاشته ميشه ، به كلي حل شد واقعا از شما ممنونم دوست عزيزنقل قول:
الان اسپليتري رو هم كه روي مودمم داشتم جدا كردم و به تلفن خانه مان وصل كردم و مشكل صداي اون هم حل شد
باز هم ممنونم و تشكر ميكنم ، واقعا توي اين يك سال خييييلي اذيت شده بودم هم من و هم كساني كه با تلفن صحبت مي كردند
اساتید عزیز کسی میدونه فایروال مودم های وایرلس چه جوری کار میکنه؟
سلام 2بارهنقل قول:
من گیج شدم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* شما ویندوزتون Vista هستش.
* می فرمائید که با LAN وصل کردی و خودیخود وصل میشه === این یعنی الآن PPPoE هستی
* عکس بالا هم PPPoE بودن رو تائید میکنه.
1- حالا شما می خواید تنظیمات رو PPPoE کنی ؟؟ خودش هست که!!
2- تو ویستا چه اروری میده؟
3- تو XP این عکس چطوریه؟ احتمالا جدول خالیه و هیچ تنظیمی ست نشده.
متخصصان عزیز توضیح بدین .نقل قول:
من استاد نیستم ولی یک گزینه هست توی کانفیگ مودم که فایروال رو فعال میکنه و تنظیمات خاصی نداره البته توی Linksysنقل قول:
اون قسمت مک فیلتر رو اکتیو کنید و مک آدرس لپ تاپ رو اونجا ست کنید. برای بدست آوردن مک لپ تاپ برید :نقل قول:
Start => Run => بنویسید cmd =>
Enter کنید => بنویسید ipconfig
Enter کنید اونجا مک آدرسها رو می نویسه مک مربوط به کارت شبک وایرلس رو تو کانفیگ مودم ست کنید.
آقا می خوام وینوز عوض کنم.می تونم از طریق Back up setting یک بک آپ بگیرم و از قسمت Restore user setting دوباره تمام تنظیمات رو به حال اول برگردانم؟من از طریق کابل یو اس بی به کامپیوترم وصلم!آیا اول باید درایو مودم را نصب کنم و بعدش اینکار را کنم؟
اصلا این 2 تا گزینه برای چه کاری هست؟
با تشکر از وقتی که می گذارید!
مگه درایور مودم رو ندارید اینجوری که بهتره . شاید با این کار دوباره سرعت سیستمتون بعد از نصب ویندوز پایین بیاد.نقل قول:
سلام
نقل قول:
1- مدل مودمتون چیه؟ LAN نداره ؟
2- اگه فقط USB داری:
* با Backup setting داخل تنظیمات مودم ، یه Backup از پارامترهای اتصال به ISP بگیر. ( بپا رو دسکتاپ یا درایو C نریزیش که با Uninstall کردن ویندوز نپره!)
* محض احتیاط تو تنظیمات مودم پارامتر های VPI و VCI رو یادداشت کن ( معمولا 35/0 هستن)
* مطمئن شو که درایور مودم رو داری تا بعد از نصب ویندوز دوباره مودم رو تعریف کنی. ( اگه درایور رو نداری ، مدل مودم رو بگو تا لینک درایور رو واست بفرستم)
* بعد از نصب ویندوز و نصب مودم (طبق دستور راهنمای مودم) برو تو 192.168.1.1 و فایل ای که Backup گرفتی ، Restore کن.
ولی کانفیگ مودم که با عوض کردن ویندوز بهم نمیخوره. فکر کنم ایشون منظورشون درایور usb کارت بوده وگرنه نیازی به بک آپ گرفتن برای از دست رفتن تنظیمات پس از نصب مجدد ویندوز نیست.نقل قول:
ممنونم استـــاد منظورم این بود که فایروایم فعاله اما نحوه تنظیمشو میخوام . میشه چجوری کنترلش کرد؟ یا اینکه فرضا من فایروال نرم افزاریم رو غیر فعال کنم؟؟ اگه جفتش روشن باشه مشکلی پیش نمیآد؟؟؟ از این جور چیزا.... خلاصه یه توضیح کلی درباره سیستم کارکردنش میخوام . خودم هر چی گشتم تو اینترنت چیز بدرد بخوری پیدا نکردم . اگه از دوستان کسی مطلب یا لینک بدرد بخوری داره ممنون میشم برام بذارهنقل قول:
استاد خودتینقل قول:
نه مشکلی پیش نمیاد
SPI Firewall Protection
Enable this feature to block Denial of Service (DoS) attacks. A DoS attack does not attempt to steal data or damage your computers, but it overloads your Internet connection so you cannot use it
نمی دونم مودم شما چی هست که تنظیمات داره ولی برای مودمهای Linksys هیچ تنظیمی نداره و فقط یک چک باکس داره که باید اون رو تیک بزنیم.
مودمم به کارت شبکه وصله ولی ویندوز7 کارت شبکه را نمیشناسه چکار کنم
سلام .
امروز هرچی صفحه میخام باز کنم با این پیام روبرو میشم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون اشکال از مودمه ؟ ( مودم وایرلس )
نقل قول:
مشکل شما اینه که کامپیوتر هنوز کارت شبکه رو نشناخته
CD یا DVD یه مادربورد رو تو کامپیوتر بذارید و درایورهایی رو که نصب نکردید مثل کارت شبکه (LAN) یا احیاناً کارت صدا و ... رو نصب کنید.
مشکلتون حل میشه.
سلام لطفا کمک کنید
سلام
من یه مودم وایرلسasus am 604g دارم.میخواستم ببینم به غیر از 1 کامپوتر خودم سیستم دیگه ای هم میتونه از اینترنت استفاده کنه؟؟؟چه طوری ؟؟؟ممنون.
سلام .نقل قول:
( با معذرت از متخصصین عزیز )
بله میتونه . البته نوع کانکشن باید PPPoE باشه .
اگه لپ تاب باشه که با وایرلس لپ تاپ وصل میشین . اگه PC باشه با یه کارت Lan میتونید به مودم وایرلس وصل بشید
سلام دوستان
نقل قول:شما خودت یه پا استادی.نقل قول:
البته تو ( ) این رو هم اضافه کنم که مودم چه با Bridge به ISP وصل شه یا با PPPoE فرقی نداره و در هر دو صورت مودم شبکه رو تشکیل میده و سیستم های شما رو به نت وصل میکنه.
فقط همونطور که می دونید فرق تو اینه که با Bridge باید دستور اتصال رو خودتون بدین ولی تو PPPoE با روشن شدن سیستم و مودم خودبخود به ISP وصل میشه.
سلام
من دنبال یوزر و پسورد مودم
Dlink میگردم ولی توی نت هرچی بود امتحان کردم نشد کسی میدونه چطوری میشه گیر آورد؟
کدام پسورد ؟نقل قول:
پسوردی که روی مودم گذاشتین یا پسوردی که برای کانفیگ مودم اون اول میپرسه ؟
یوزر : admin و پسورد : admin را ابتدای ورود به کانفیگ مودم وارد کنید .
اگه پسوردی که خودتون گذاشتین را فراموش کردین یه ریست راحت ترین کاره :27:
سلام من یک مودم وایلس TP LINK TD -W8101G گرفتم به لپ تاپم اگر با LAN وصل کنم وصل می شه ولی اگر با وایلس بخوام متصل شم نمی شه و روی آنتن یی که کنار ساعت یک علامت سوال می گذارد و وصل نمی شود خواهشمندم کمک نمایید؟
من چه کنم؟
سلام .
آیا میشه در Network Connection Status مقدار Sent و Recieved به صورت بیت نشون داده بشه ؟
به صورت بیت هست دیگه الان 84723 بیت مساوی با 84 کیلوبایت دانلود کردینقل قول:
دوستان سلام
دیروز رفتم واسه رفیقم مودم بگیرم، گفتن دیگه AM604 نیست! :دی. می خواستم ازتون بخوام یه مدل دیگه از ایسوز در همون رنج قیمتی بهم معرفی کنین که مانند AM604 خرکار باشه.
سپاس :11:
شاد و پیروز باشین :10:
نه عزیز . من اون موقع 3 ساعت با اینترنت کار کرده بودم . چطور ممکنه 84 کیلو دانلود کرده باشم .نقل قول:
عبارت Packets یه چیز دیگه را نشون میده که نمیدونم یعنی چی .
کسی مودم alfex wifi 2000 رو تایید می کنه ؟؟ خوبه ؟؟:5:
۱-من میخوام دی سی کنم . روی کانکشن کلیک میکنم پنجره کوچک (Connecting) میاد بعد از اون هم (connection faild) میاد. و دی سی نمیشه.
مودم هم روشنه و برای دیسی کردن حتما باید مودم رو خاموش کنم. راح حل چیه؟؟
این مشکل الان حل شده!نقل قول:
۲- موقعی که مودم رو رو شن میکنم به جای اینکه از سیستم صدای device connected بیاد، صدای device failed to connect میاد. در حالی که مودم کار میکنه. راه حل چیه
شما کانکشنت PPPOE هست و باید رو بریج تنظیم کنی تا بتونی دستی دیسکانکت کنینقل قول:
خدا بگم چه کارت نکنه!نقل قول:
شما کانکشنت PPPOE هست و باید رو بریج تنظیم کنی تا بتونی دستی دیسکانکت کنی
اینترنتم قــــــطع شد!!!!
چه کار کنم؟ الان با دیال اومدم
اینجا:
توی wizard setup مد رو بریج کردم قطع شد.کد:http://192.168.1.1/
دوباره برگردوندم تغییری نکرده :((
چه کار کنم؟
درایورها رو دوباره ریختم.
همه چی رو به راهه
فقط موقع باز کردن صفحه چند دور میچرخه بعد ارور میده!!!
خواهشا کمممک:41:
همه مودم linksys بخرید همه،خیلی کارش خووووبه
من که نگفتم بذار رو بریج شما سوال کردی منم جوابت رو دادم بد کردم؟:18: ولی به هر حالنقل قول:
1- مودمت چیه؟
2-یک عکس از صفحه کانفیگ مودم بذار
3-میخوای رو بریج باشه یا PPPOE
دوستان ADSL ام پرید. کمک کنید.
عزیز من گل لگد کردم؟نقل قول:
zyxel
مدل p-660ru
نمیدونم بریج یا PPPOE چیه