ای کاش این پچ ها و برنامه های جانبی رو یا توی تاپیک ویژه پچ های pes تو انجمن ویرایش بازی مطرح می کردید خیلی بهتر بود ...
Printable View
ای کاش این پچ ها و برنامه های جانبی رو یا توی تاپیک ویژه پچ های pes تو انجمن ویرایش بازی مطرح می کردید خیلی بهتر بود ...
به نظر من هم اینطوری خیلی بهتره.نقل قول:
با عرض سلام مجدد خدمت دوستان -حرفه اي-اگر ممكنه ميخواستم بكي از دوستان آدرس آپشن فايل پس2009 بعد از نقل و انتقال كريسمس را داريد؟(منظورم فايل PES2009_EDIT01.bin با حجم حدود 4 مگا بايت است.اينترنت كم سرعت دارم چند تا فايل تو Gamingaccess ديدم كه حجمش خيلي زياد بود.ممنون ميشم اگر كمك كنيد؟
سلام به همگی
آقا من تازه همین امروز ویستا نصب کردم و تا حالا هم با ویستا کار نکردم !!!
میخواستم بدونم چرا این بازی که تو ایکس پی راحت اجرا میشد تو ویستا موقع اجرا با خطای send error مواجه میشه ؟؟
بچه هایی که ویستا دارن ممکنه یه کمکی بکنن ؟؟
تو کنترل پنل حجم این بازی رو زده 197 مگابایت !! این یه خورده عجیب نیست ؟؟:13:
کسی میدونه چرا اینطوری میشه ؟؟
من که تو ویستا بازی میکنم . هیچ مشکلی هم نداره
بازیو حذف و دوباره نصب کن
آدرسی برای قرار دادن پچ و ... بازی :
==============================================کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=268469
خودم شروع می کنم از اول به آخر کل 665 صفحه رو مطالب رو در میارمی اگر کسی هم بود یاری کنه .... جان من دیگه کسی مستیقیم اینجا نذاره
حجم بازی تو کنترل پنل شما چقدره؟نقل قول:
1.46 gb هستنقل قول:
راهنمائی کنید لطفا!نقل قول:
واسه منم تو ويستا موردي نداشتنقل قول:
پاك كن و دوباره نصب كن
شايد ايراد از كرك باشه
پس صد درصد مال من مشکل داره !!نقل قول:
چون چندین ماه با همین دی وی دی بازی رو نصب کردم و بازی کردم ولی الان تو ویستا مشکل دارم و حجم بازی رو 197 مگ میزنه !!
کسی میدونه کرکش رو چجوری باید نصب کنن ؟؟ منظورم اون فایل با نام img هست !! کجا باید بریزیمش ؟؟
نقل قول:نقل قول:
اينم تقديم به شما krauser جان و جناب gholi .....:27::10:
اين 2تا كاره ايرانيه!!:10:
اينم كيت پرسپوليس و ايران
پرسپوليس :
ايران:کد:http://www.2shared.com/file/4995856/5861d877/perspolise.html
.................................................. ..........................کد:http://www.2shared.com/file/4995929/865d3916/Iran_new_kit_By_Sajjad.html
دمت گــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــرمنقل قول:
میشه ورزشگاه تختیم uplod کنی :46::46::46:
کسی میدونه چجوری میشه ورزشگاه تیمیو عوض کرد مثلا توی لیگ وقتی مخوام با میلان بازی کنم تو سن سیرو نباشه جای دیگه باشه جایی که خودم بخوام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک خود بازی رو باید به جای آیکن اصلی بازی بریزینقل قول:
اون فایل img رو هم توی پوشه image بازی(اگه اشتباه نکرده باشم...البته توی فولدر خود بازی فکر کنم همین یه پوشه بیشتر نباشه) کپی کن.
توي ليگ فكر نكنم بتوني اين كار رو انجام بدينقل قول:
سلام
دوستان فایل های مربوط به توپ ها , لباس ها , استادیوم ها و لوگو ها رو در کدوم پوشه img باید قرار بدم؟
سلام به همگی
لینک دانلود پچ gaming access رو میخواستم اگه محبت کنید
الان سیو های این پچ رو دارم که رو نسخه اصلی کار نمیبکنند.
ممنونم:11:
بستگي به اين داره كه شما از فايل دانلود شده cv0f.img كه 180 مگ هست استفاده بكنيد يا نه اگه دانلود نكرده باشيد:نقل قول:
cv0a.img براي لوگوهاست
cv01.img براي توپ
cv06 براي كيت ها فيس ها و كفش ها و ... هست
کاری نداره برو تو edit\edit team بعدش میلان رو انتخاب کن برو home ground بعدش استادیوم دلخواهتو انتخاب کن. درست میشه دیگه تو هیچ جامی ورزشگاه میلان سن سیرو نیستنقل قول:
لطفا بگید اسم این برنامه چی هست؟:20:نقل قول:
من فایل لوگو ها رو گرفتم دقیقا تو چه بخشی از کیت سرور باید بریزم؟نقل قول:
در ضمن این فایل cv0f.img که گفتید برای چی هست و از کجا دانلود کنم؟
لطفا یکی به من کمک کنه
من یکسری face دارم ولی فقط اسماشون رو می دونم که مال کدوم بازیکنه از کجا بفهمم شمارش چنده که بزارمش توی kit server
سلام بچه ها
من تو مستر لیگ لازیو رو برداشتم سال اول رو به خوبی و خوشی گذروندم
ولی تو نقل و انتقالات هفته اخر اون خرید هایی که کرده بودم همه قبول کردن
و در اخر من 2000 پینت کم اوردم و وقتی میزنم هفته بعد گیم اور میشم :((
تو رو خدا یه راهی بگید که این کم بود رو من از یه جایی درست کنم چون تیمم رو واقعا خوب بستم تو نقل و انتقالا اصلا حال از نو بازی کردن ندارم
دمه همتون گرم
بهت تسلیت میگم. من خودم چند بار دچار این مشکل شدم.نقل قول:
البته یه راه که وجود داره اینه که باید چند تا از بازیکنات رو release کنی(از تیم اخراجشون کنی) تا این مقدار از salary کم بشه(با توجه به حقوقی که هر سال میگیرن چند تا رو از تیم اخراج کن تا سر جمع حقوقشون این 2000 امتیاز رو جبران کنه)
واقعیتش من خودم هنوز با ورژن جدید نرم افزار کار نکردم. ولی اگه یک سری به سایت gamingacces (البته اگه اشتباه ننوشته باشم) بزنی توی قسمت دانلودش مطمئنا برای لیست فیسها یه فایلی وجود داره.نقل قول:
داخل كيت سرور فولدري به نام img هست وقتي ميخواي فايل هاي مربوط به يه img رو بذاري يه پوشه به نام اون فايل img مي سازي مثلا مال لوگوها كه cv0a.img هست بايد بري داخل پوشه img كه داخل كيت سرور هست بعد يه پوشه جديد به اسم cv0a.img باز كني و BIN فايل هاي مربوط به لوگوها رو اون تو بريزي. فايل cv0f.img در زمان نصب بازي از روي دي وي دي توي اين مسير كپي ميشه:نقل قول:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
الان شما بريد به اين مسير اين فايل رو خواهيد ديد كه حجمش چند كيلو بايت هست وقتي شما ورژن بازيتون 1.20 يا 1.30 باشه ميتونيد داخل بازي بريد و به قسمت setting بريد گزينه آخري Download هست وقتي ميزنيد شروع ميكنه به دانلود آپديت جديد كه باعث ميشه 4 تا از تيم هاي لايسنس نشده لاليگا لايسنس بشه(اتلتيو مادريد - سويا - وايادوليد و ريسينگ كلاب) و همينطور آپديت هاي زمستاني هم اعمال ميشه و هر تغييري كه بعد از انتشار بازي در دنياي فوتبال رخ داده اين فايل بعد از دانلود شدن روي فايل قديمي كه توي مسير فوق هست جايگزين ميشه در واقع اگه شما اين فايل رو يعني cv0f.img 180 مگي رو دستي هم توي مسير فوق كپي كني بازيت آپديت ميشه شما وقتي اين فايل رو داشته باشي اون وقت بايد مثلا براي لوگوها و بعضي چيزها داخل فولدر img پوشه اي به نام cv0f.img باز كني و فايل هاي bin رو داخل اون كپي كني
سيوت رو بفرست حلش كنم برات تضمينينقل قول:
اینم یه face list برای smart007
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32550
سلام
اساتید محترم کسی سیوی که تمام نقل و انتقالات تا به حالا توش انجام شده باشه داره ؟؟؟؟؟:19:
سلام دوستان. من برگشتم.
به این راحتیم که میگی نیست گزینش خاموشه:41::41::41:نقل قول:
کسی میدونه چجوری میشه ورزشگاه تیمیو عوض کرد مثلا توی لیگ وقتی مخوام با میلان بازی کنم تو سن سیرو نباشه جای دیگه باشه جایی که خودم بخوام
واسه من که گزینش خاموش نیست . با برنامه pes editor امتحان کردی؟؟؟ با این برنامه تو قسمت team میتونی ورزشگاه هر تیم رو تغییر بدی بعدشم سیو کنی تا تو بازی همون ورزشگاهو واسه تیمت داشته باشینقل قول:
اگه اينترنت پر سرعت داري cv0f رو دانلود كننقل قول:
بفرما همون سيو خودت هست پولت رو هم تغيير ندادم مي تونستم بينهايت كنم پولت رو ولي گفتم ممكن نخواي به هر حال اگه مشكل مالي براي باشگاه پيش اومد من وام بلاعوض ميدم خلاصه ما در خدمتيم.نقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/5007834/c654ee5b/PES2009_ML01.html
ببخشید آیا میشه کیت های GDB رو با GGS وارد بازی کرد؟
اگه میشه چجوری و روی کدوم فایل ها (other b)
باید با برنامه kits relink tool به تیمهای لیسانس نشده نامبر بدی بعدش با ggs روی همون شماره که به تیمها دادی این کیتها رو بزارینقل قول:
:11:سلام استاد اول بابت زحمتت تشکر میکنم و بعد باید بگم این فایل رو من ریختم جای قبلی ولی الان تو باز کردن ارور میدهنقل قول:
این ارور رو
load filed because data is form different verion
dwonload content and updat data
اینم بگم بعد ازا ینکه این فایل رو به شما دادم ورژن پچ گیمین اکسسم رو از 2.6 به 3 ارتقا دادم
سلام.ورزشگاه old trafford در بازی کدوم هستش؟کسی داره بزاره؟
دیگه مثل اینکه خدا رو شکر از ورژن 3 بر نمیگرده به عقب :)
کسی میتونه در شبکه بازی کردن Pro Evolution Soccer 2009 به من کمک کنه؟ ممنونم
فعلا تنها راه استفاده از CD Key يكتا و اورجينال هست كه بايد بخري بعد مي توني گيم آيدي باز كني و راحت بازي كني فعلا روش هاي ديگه مثل استفاده از Certificate تقلبي جواب نميده علتش هم اينه كه سورس اين certificate ها در محل هايي دور از ايران هست و اين فاصله زياد منجر به افت شديد پينگ ميشه و بازي يا انجام نميشه يا همراه با لگ بسيار هست كه از بازي مياد بيرون تنها راه اينه كه اگه خارج از ايران آشنا داري ازش بخواي كه CD Key اورجينال ارسال كنه يعني يه DVD 9 از ماركت هاي معتبر خارجي بگيره و سريال نامبر رو برات ارسال كنه به اين شرط كه اين سريال نامبر جاي ديگه استفاده نشه بايد طرف آدم مطمئني باشهنقل قول:
پس بيخيال اين سيو شو دوباره شروع كن هر وقت پول كم آوردي اطلاع بده :46:نقل قول: