نقل قول:
موسسه اموزشی علوم و فنون کیش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
موسسه اموزشی علوم و فنون کیش
سلام دوستان اگر امکان داره کاربرد have / has been که با شکل 3 فعل به کار میره رو توضیح بدید,و همچنین فرق اون با have/has + شکل 3 چیه؟
مرسی.
سلامنقل قول:
Have/has + been + (verb) PP
این حالت مجهول هستش.
مثلا
میخوایم بگیم " کتاب به کتابخونه پس داده شده است "
The book has been returned to the library
میخوایم بگیم " اون سرباز به شدت آسیب دیده است "
That soldier has been wounded severely
=====================================
Have/Has + (verb) PP
این حالت حال کامل هستش.
میخوایم بگیم " علی به مدرسه رفته است "
Ali has gone to school
"علی کتابشو گم کرده"
Ali has lost his book
سلام
نمیدونم جای درستی میپرسم یا نه
ولی معنی این جمله چی میشه؟
Good Ole Snaporaz can't let that go!
سوال رو بهتر بود اینجا بپرسید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شروع شده توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما معنی جمله: Ole Snaporaz اسم یه شخصه (فیلم شهر زنان فلینیه دیگه؟) باشه. Good صفتیه برای این شخص. و معنی کلی جمله بشه "اول سنپوراز خوب نمیتونه بیخیال اون بشه (یا از فکرش در بیاد)"
سلام دوستان.
برای یادگیری زبان انگلیسی از کجا باید شروع کنم ؟ برنامه های خود آموز مثل rosseta stone . tell me more .english today خوب هست ؟
در روز چند ساعت و به چه روش هایی کار کنم ؟ الان نمیتونم کلاس برم ولی وقت آزاد دارم که بتونم کار کنم. میخوام مکالمم یه مقدار قوی بشه. چند ماه دیگه اونور کلاس برم . زودتر راه بیافتم
مم
سلامنقل قول:
آره همین فیلمه،خودمو دوستم داریم زیرنویسش میکنیم
شما زبون اصلی دیدین یا زیرنویس فارسیش موجوده؟
خیلی ممنون
دوستان اگه برای بابیلون باشه خیلی بهتر هست :D
this is the best slang dic in the world:نقل قول:
الان به یه بحثی بین Native ها برخوردم که برام جالب بود ...
صحبت سر اختلاف بین Get married to و Get married with بود
که خب استادا از اول میان دانشآموز رو مکلف میکنن از Get married to استفاده کنه ... در صورتی که تو زبون آمریکایی، Get married with هم کاملاً رایجه و کتابای جدید ظاهراً (این طور که Native ها میگفتند) حساسیتی رو این قضیه ندارن!
همین موضوع بر سر Speak with و Speak to، همین طور Talk to و Talk with هم وجود داشت ...
یکی که اومده بود میگفت Speak to دوستانه و Informal تره !! اگه با غریبه خواستید حرف بزنید از Speak with استفاده کنید !!
کلاً خودشون انعطاف بسیار بالایی دارن تو زبونشون، نمیفهمم چرا این قدر معلما (مثلاً معملای ایرانی) تجویزی و Prescriptive کار میکنن ...
من اصولاً با تدریس Descriptive خیلی بیشتر حال میکنم : دی
یعنی چی آخه ! عین این ملا لغتیها باشی که چی بشه آخه : دی
بابیلون یکم قدیمیه دیکشنری collins فارسی به انگلیسی نداره اما انگلیسی به انگلیسی داره که فوق العادست من از بابیلون استفاده کردم ولی این بهتره
دوست عزیز این فیلم فکر نکنم فارسی زیرنویس شده باشه.نقل قول:
برای رشته ادبیات انگلیسی در دانشگاه پیام نور بهتر هست یا ازاد؟
آزاد بهترهنقل قول:
الان دو تا عبارت پیدا کردم گفتم شاید برای شما هم مفید باشه:
Apple's then-CEO: مدیرعامل وقت اپل: مدیرعامل اون زمان اپل
months' time 2: دو ماه دیگر (مثلا تاریخ عرضهی یک محصول) in two month...
سلام،من داشتم زمان هارو مرور میکردم به یه سری زمانها رسیدم مثلا" «زمان آینده کامل استمراری مجهول»
مثل:
The cake will have been being eaten by me
این مثلاً سخت ترینش بود،
سوالم اینه آیا واقعا تمام زمان هایی که در کتب گرامر وجود داره خیلی کاربردین و باید همه اش را بلد بود؟
منظورم ببشتر برای مکالمه بود.
سلام.
این زمان ها بیشتر جهت دونستن هست، وگرنه در مکالمات روزمره کاربردشون یک در هزار هستش.
سلام
به جز زمانهاي آينده و خصوصا زمان آينده كامل استمراري و آينده استمراري .. از بقيه زمانها تو مكالمات روزمره كم و بيش استفاده ميشه. بيشترين استفاده اي كه من تو فيلمها شنيدم زمان حال كامل و گذشته كامله
نقل قول:یه چیز مشابه ولی خیلی توی فیلمهاشون میگن:نقل قول:
By the time I'm finished with you, you'll be like a...
به جای I'll be finished گفته I'm finished همونطوری که ما توی فارسی به جای من خواهم رفت میگیم من میرم مدرسه (مثلا فردا)...
سلام.
ولی فکر نمیکنم By the time i'll be finished درست باشه.. در واقع درست همون by the time im finished هست ها ؟؟
http://www.grammar-quizzes.com/8-6.html
درسته، من باید مینوشتم "هر چند به نظر میآد برای آینده باید will be به کار بره باز هم درستش I'm... هست"نقل قول:
بعدش هم من که by the time نذاشتم قبل از I'll be finished :46:
درود
برای یادگیری زبان انگلیسی تمرکز زبان آموز باید رو یک لهجه باشه؟ یعنی نمیشه رو هر دوی لهجه بریتانیایی و امریکایی با هم کار کرد؟
یکی از دوستام که تو یکی از این موسسات تدریس میکنه با لهجه بریتانیایی صحبت میکرد بعدش بچه ها رفتن به مدیر آموزشگاه اعتراض کردن که ما هیچی نمیفهمیم و دوست ما هم مجبور شد یه دوره بره که بتونه آمریکایی صحبت کنه و الان هم میگه مشکل خاصی ندارم همچنین یکی از مدرسین خودم هم میتونست به هر دو صورت به راحتی صحبت کنه
حالا اساتید میتونن بگن باید از اول رو یکی تمرکز کرد یا با هم؟
یه سوال دیگه اینه که تفاوت لهجه بریتانیا با استرالیا چقدره؟
ممنونم
معمولا میگن باید یه لهجه داشته باشی یعنی صحبت کنی ولی اون یکی لهجه رو هم بفهمی.
لهجه امریکایی برای ایرانیا مناسب تره.
دوتاش با هم خیلی سخت میشه و قاطی میکنه ادم.
سلام.من رفتم کلاس زبان شهرمون یه آزمون تعیین سطح احمقانه گرفتند که همش گرامر بود.من هم جواب دادم اکثرشو حالا میگن باید بری Top Notch 2 یه همچین چیزی.دوستم همین کتاب رو می خونه کتاب رو ازش گرفتم دیدم خیلی سطحش پایین بود مثل اول دبیرستان بود.من اگه فیلمی چیزی با زیرنویس انگلیسی نگا می کنم حدود 80 درصدشو می فهمم.من حالا چیکار کنم برم؟شهر ما کانون زبان هم داره که 25 شهریور تعیین سطح می کنه.راهنمایی کنید.
تاپ ناتچ فوق العادست برو از دو شروع کن ایشالا سامیت دو هم بگیری.
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk
کارشناسی و کارشناسی ارشد به انگلیش چی میشن ؟
نقل قول:
سلام.
برای کارشناسی : BA یا Bachelor of arts برای رشته های انسانی و اجتماعی و زبان و ...
و همچنین رشته های کارشناسی مهندسی هم BS یا Bachelor of science
برای کارشناسی ارشد : MA یا Master of arts هست مث بالا.
و همچنین MS هست باز برای رشته های مهندسی.
برای مدرک دکتری هم : Ph.D
بستگی به رشتهاش داره ...نقل قول:
تو یه سری رشتهها کارشناسی میشه B.S (Bachelor of Science)i و کارشناسی ارشد میشه M.S (Master of Science)i
و تو یه سری دیگه، کارشناسی میشه B.A (Bachelor of Arts)i و کارشناسی ارشد میشه M.A (Master of Arts)i
پ.ن: با پست امین همزمان شد ;)
ممنون دوستان فکر نمیکردم اینموقع کسی جواب بده .. پایدار باشین ..
خواهش میکنم دوست عزیز هر وقت سوال داشتین دوستان در هر ساعت شبانه روز در خدمتن بخصوص Aminنقل قول:
سلام دوست عزیز:27:نقل قول:
لطفا نحوه تلفظ این لغات اگه بنویسید ممنون میشم با تشکر از انجمن خوبتون:27:
تو google Translate بنویسشون بعد رو عکس اون اسپیکره بزن صداشو پخش میکنه...نقل قول:
plz help me out!
:
in persuit of pray
brains and the brawn
I'm surprised his head
still fits through the door.
Hits two in the sand,
two in the forest
I'll need a W-2 or a recent pay stub
you can play Oktoberfest
in your man cave
like, any day now.
سلام دوستان...
من میخوام از مهر دوباره کلاس زبان رو شروع کنم...
من 3 سال پیش تا High Intermediate 1 کانون زبان پیش رفتم و بعد از Absent Fail شدن دیگه ادامه ندادم!
برا اینکه بهتون بدم تواناییم چطوریه میگم:من کلا از بیسیک 2 شروع کردم ولی یه ترم هم نیفتادم و یه ضرب تا های 1 رفتم...(برای این کفتم که بهتر راهنماییم کنید)
حالا میخوام دوباره برم کلاس زبان..بنظرتون کجا برم بهتره؟(تهرانم احتمالا اگه خدا بخواد)
هدفم بیشتر اینه...زبان عمومیم فول بشه و بتونم هم فیلم رو کامل متوجه بشم و هم از مقالات اینترنتی مرتبط با رشتم(مهم نیست چیه) استفاده کنم...
الان فیلم میبینم اگه خیلی سخت نباشه دیالوگ ها تا 60% میفهمم...خبر هم میتونم بخونم ولی یه جاهایی واقعا گیر میکنم شدید!
مکالمه هم برام خیلی مهمه و نمیخوام مث کانون خشک و بیروح باشه و میخوام صمیمی باشه که مکالمه هم بیشتر بشه...
شنیدم میگن صفیر خوبه...نظرتون؟!
چرا ... میشه . من روزانه به همین صورت تمرین می کنم ! اما اوائل شروع این کار چون تا اون زمان فقط امریکن یاد گرفته بودم ، سخت بود و لهجه قاطی و میکس می شد . من به همه افراد علاقمند به بریتیش توصیه می کنم که یادگیری رو شروع کنن و بهترین منابع یادگیری هم فیلم و پادکست بریتیش هستش . من با چند سال تمرین الان بریتیش رو بوضوح بهتر از امریکن صحبت میکنم و شاید بشه گفت توی بریتیش تقریبا نیتیو شدم .نقل قول:
برای یادگیری زبان انگلیسی تمرکز زبان آموز باید رو یک لهجه باشه؟ یعنی نمیشه رو هر دوی لهجه بریتانیایی و امریکایی با هم کار کرد؟
عجیبه !نقل قول:
یکی از دوستام که تو یکی از این موسسات تدریس میکنه با لهجه بریتانیایی صحبت میکرد بعدش بچه ها رفتن به مدیر آموزشگاه اعتراض کردن که ما هیچی نمیفهمیم و دوست ما هم مجبور شد یه دوره بره که بتونه آمریکایی صحبت کنه و الان هم میگه مشکل خاصی ندارم همچنین یکی از مدرسین خودم هم میتونست به هر دو صورت به راحتی صحبت کنه
اگر انقدر سطح کلاس بالا بوده که صحبت های سلیس مدرس با لهجه امریکن رو بخوبی متوجه بشن پس حتما بریتیش رو هم براحتی متوجه خواهند شد ! اگر هم سطح کلاس پایین بوده پس مدرس بسیار آهسته و با کلمات ساده صحبت میکنه که در اینصورت هم تفاوت لهجه اصلا مشهود نیست .
نقل قول:
یه سوال دیگه اینه که تفاوت لهجه بریتانیا با استرالیا چقدره؟
نه چندان . استرالیا معمولا بیشتر کلمات رو تخریب میکنه ( جویدن و قورت دادن به اصطلاح یا تلفظ یا عدم تلفظ بعضی حروف و صداها ) ولی در بریتیش کمتر این اتفاق میفته .
در ضمن استرالیا بعضی کلمات رو بیشتر به کار میبرن مثال واضحش هم mate بجای buddy و dude انگلیسی ها و امریکایی هاس و البته تعدا زیادی کلمه دیگه .
شاد باشید .
از پاسختون ممنونم، تسلط به هر دو لهجه عالیه، میتونم بدونم از چه پادکست های استفاده میکنین؟ بی بی سی؟نقل قول:
خوب من تو کلاس نبودم تا متوجه بشم ولی فکر کنم به خاطر علاقه بچه ها به لهجه امریکن هستشنقل قول:
ممنون، در اصیل بودن بریتیش شکی نیست!نقل قول:
اینجا میتونه مناسب باشه واسه بریتیشنقل قول:
از چه پادکست های استفاده میکنین؟ بی بی سی؟
کتابی هس واسه Phrasal Verb ?
پادکست هایی برای بریتیش (مثل پادکست های که در سایت eslpod.com برای امریکن هست) نداریم؟
BBC Learning English سری پادکستهای خوب و زیادی داره. The English We Speak و 6 Minute English به نظرم خوبن. هر چند که خود BBC هم فایلهای برنامههای رادیوییش رو روی وبسایتش میذاره.نقل قول: