من از امروز جز درس مبانی بقیه رو شروع کردم به خوندن و الان break time هستم
Printable View
من از امروز جز درس مبانی بقیه رو شروع کردم به خوندن و الان break time هستم
خسته نباشی گلم . اسم شریفتون چیه ؟نقل قول:
خب حالا ارزیابی شما از خوندن چیه ؟ درسا سخته ؟
نقل قول:
سلام عرض شد به همه بچه های گل پیام نوری
کلا اکثرا اینجوری هستن ... مثلا یک هفته قبلش واسه یک درس ساختمان داده فرصت هست ولی میاییم کل اون 8 فصل رو توی 2 روز میخونیم:n02:
شما رشته تون کامپیوتره دیگه نه ؟ ساختمان داده مثلا میگه تابعی بنویسید یا الگوریتمی رو طراحی کنید اکثرا از مثال ها و تمرین های آخر کتاب هست نه ؟
واسه ذخیره تست هاش میگن بیشتر فرمولیه ؟؟؟
در درس مدار منطقی میانگین نمرات بچه ها در چه حده ؟ ... به نظر درس آسونی میاد ... مثلا این جدول کارنو رو توی همون کلاس یاد گرفتیم رفت
من محمدرضام.سید محمدرضانقل قول:
نمیشه گفت.نه آسونه نه سخت.حجم درسا زیاده.اگه از اول ترم روزی آدم 2ساعت وقت بذاره آخر ترم راحت میره امتحانشو میده
آقا محمد رضای گل . آره ایشالله از ترم بعدی روزی 1ساعت بخونی دیگه راحتی آخر ترم ... واسه میان ترم هم مشکلی نداری .نقل قول:
میخواستم بگم eblis جان.آخه چجوری به ابلیس بگم جان؟؟!!اسمت چیه عزیز؟
من مترجم سایت دانلودها هستم و بیشتر وقتمو میذاشتم برای ترجمه زیرنویس های اون سایت و اصلا سراغ درس نمیرفتم یا با دوستام بیرون بودم و یا با رفیقم میرفتم شرکت گلوری همینجوری دوبله کردنشون رو نگاه میکردم واسه تقویت زبان پیش آقای مهرداد رئیسی یا فیلم دانلود میکردم و می دیدم.هرکاری کردم جز درس خوندن.ولی دیگه حساب کار دستم اومده.از ترم بعد میدونم چیکار کنم
چجوری میشه که آدم مشروط میشه؟یعنی قضیه اش چیه؟
کوچیک شما مهدی هستم .... والا اگه معدل ترمت زیر 12 بشه یعنی مشروط شدی .....نقل قول:
جیگرتو قارچ قارچ مهدی:n02:نقل قول:
آواتارت عوض شد.آپدیت کردی؟:n02:
اونو میدونم زیر 12 بشم مشروط میشم.ولی میخوام بدونم حساب کتابش چجوریه.مثلا من نمره هامو داشته باشم چجوری معدلم رو حساب کنم تا بفهمم زیر 12 میشم یا نه؟
فدای تو :n02: آره آپدیت کردم . خوشگله یا زشته ؟ نسبت به آواتار قبلی بهتر شده یا بدتر ؟نقل قول:
والا حساب کتابش بمونه واسه ی بعد امتحانات ... سر وقت کامل بهت میگم چطوریاس :n01:
قبلیه قشنگ تر نبود؟نقل قول:
بابا الان بگو خب دیگه
نظر لطفته ..... تنوع دادم یکم .نقل قول:
والا تا اونجایی که من خبر دارم باید اینجوری محاسبه کنی ....
نمره ی هر درس رو ضربدر تعداد واحدش میکنی ... برای تک تک درس ها اینکارو انجام میدی .... بعد جواب بدست امده ی هر درسو با هم جمع میکنی و جواب کل رو تقسیم بر کل واحد همون ترم میکنی ....
امیدوارم منظورمو گرفته باشی .
دانشجویان پیام نور می توانند تا آمدن کارت ورود به جلسه از روش جدیدی تاریخ امتحانات خود را مشاهده کنند.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (PnuNews.com) دانشجویان پیام نور می توانند تا آمدن کارت ورود به جلسه ( گزارش ۴۲۸) در سیستم گلستان از گزارش ۲۱۲ که مدتی می باشد فعال شده است استفاده کنند و تاریخ امتحانات نیمسال اول ۹۲-۹۱ خود را مشاهده کنند.این امکان فقط برای دانشجویانی قابل استفاده می باشد که شهریه را پرداخت کرده اند.دانشجویان با مراجعه به سیستم گلستان به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از مسیر : آموزش --> گزارش های آموزش --> درس های ترمی --> ۲۱۲ لیست دروس ارائه شده ؛ برای دیدن تاریخ امتحانات خود اقدام کنند.امتحانات پیام نور از ۱۶ دی آغاز و تا ۹ بهمن ادامه خواهد داشت.
سلام بله نرم افزار مي خونم.نقل قول:
بله ديگه واسه تشريحي اغلب الگوريتم ميخوان يا سوال ميدن و جواب رو بايد از طريق الگوريتم بدست بياريد...تقريبا شبيه مثال ها و تمرين هاي كتاب مياد.
براي ذخيره ي جديدي كه منبعتون هست بيشتر سوالاش فرموليه ولي منبع قديمي اينجوري نبود 4 يا 5 سوال فرمولي بود كه اونم اغلب توي كتاب جواب داشت.
مدار تقريبا از دوتاي ديگه اسون تره...البته بستگي به خودتون داره كه چقدرش رو خونده باشيد...تستاشم اگر به متن كتاب مسلط باشيد راحت حل ميشه.نمره هاي الان رو نمي دونم چطوره ولي براي هم ترمي هاي خودم افتاده خيلي كم بود ...
براي اشنايي با سوالات نمونه سوالاي ترم هاي قبل رو بخون بي تاثير نيست.
sansi عزیز با اینکه من شهریه را واریز کردم و الان تو سایت گلستان هم اعمال شده ولی این آدرسی را که شما دادید اصلا تو گلستان ما وجود نداره و وقتی از قسمت پایین سایت شماره گزارش 212 را هم وارد می کنیم تاریخ امتحانات را نشون نمیده و پیام میده که شما اجازه دسترسی به این قسمت را ندارید.:n03:نقل قول:
بعده گذشت 5 روز واریز شهریه الان دیدم قسمت های قفل شده سیستم گلستان برای من باز شده . بسوزه پدر بی پولی :n02:
سریع رفتم میان ترم ها رو ببینم در عین ناباوری هر 5 تا درس رو 6 گرفتم :n10: آزمایشگاه هم 19 داده در حالی که اصلا تشکیل نشده بود :n09: . میخوام این ترم معدل رو بترکونم ترم بعد شهریه ندم :n20:
سلام.نقل قول:
بابا ایول به تو . روی هر چی دانشجوی پیام نوره کم کردی :n02: ..... ایشالله که بتونی رکود منو بزنی :n08: رکوردم تو یه درس 4 واحدیه :n02: اصول حسابداری 1 شدم 19.30:n04::n08: البته یه درس 3 واحدی رو هم 20 شدما :دی ( زیان تخصصی اقتصاد و مدیریت )
میزنم رکوردت رو :n02: ببین کی گفتم :n10: همه درس های این ترم رو تا به اینجا یه دور خوندم :n20:اصلا فکرش رو نمیکردم تو همشون 6 بگیرم آخه با یکی از استادام سر یه نمره کلی حرف زدم تازه قرار شد بهم 5 بده نمیدونم گیج شده 6 داده یا خودش داده :n02:نقل قول:
سلامنقل قول:
خودم هنوز شهريه م رو واريز نكردم. ولي كساني كه چك كردن از همين روش(نظرات سايت اخبار پيام نور در مورد همين خبر) گفتن كه بعد از گذشت 72 ساعت از واريز شهريه قابل مشاهده است.
سلام . من خودم امتحان کردم گزارش 212 موجوده و برنامه امتحانی رو زده .نقل قول:
بهنوش سلیم بهرامی: ترم نخست در دانشگاه پیام نور به اتمام رسید و دانشجویان از ۱۶ دی ماه در جلسه امتحانات پایان ترم حاضر خواهند شد.
برگزاری آزمون بدون کاغذ در ۷۷ مرکز پیام نور
وی گفت: ۷۷ مرکز پیام نور در سراسر کشور امتحان بدون کاغذ را برای دانشجویان برگزار خواهند کرد که در فرایند بدون کاغذ سعی شده دروس ساده و عمومی انتخاب شود، زیرا امتحان این دروس بدون نیاز به جدول و محاسبات همچنین امکان استفاده از ماشین حساب است تا دانشجویان به سیستم نرم افزار عادت کنند.
طراحی نرم افزار کاربر دوست برای امتحانات
رئیس مرکز آزمون به دانشجویان دانشگاه پیام نور این اطمینان خاطر را داد که نرم افزار به کار رفته، برای دانشجویان بسیار راحت است و آنان در طول برگزاری آزمون با هیچ مشکلی مواجه نمی شوند.سلیم بهرامی با بیان اینکه امتحانات بدون کاغذ و با کاغذ پیام نور نمره منفی ندارد، خاطر نشان کرد: این نرم افزار به گونه ای طراحی شده که دانشجویان دارای کمترین اطلاعات در چگونگی استفاده از رایانه هم بتوانند در امتحانات پایان ترم از آن به راحتی استفاده کنند.
مراقبین آموزش دیده
وی گفت: در شرایط اضطرار چنانچه سیستمهای الکترونیکی یا برقی مرکز دچار اشکال شود سه پروتکل امنیتی مناسب تعبیه شده که امتحان برای دانشجویان برگزار شود.به گفته این مقام مسئول در پیام نور، اگر دانشجویان در طول برگزاری آزمون با مشکلی مواجه شدند می توانند موارد با مراقبهایی که آموزشهای خاص دیده اند، در میان بگذارند.
آزمونهای درس محاسباتی با کاغذ برگزار می شود
سلیم بهرامی همچنین خبر از متفاوت بودن سوالات امتحانی دانشجویان داد و افزود: این امکان وجود دارد که هر دانشجو پیش از برگزاری امتحانات به مرکز خود مراجعه کرده و به صورت آزمایشی و برای آشنایی با این نرم افزار، یک امتحان بدهد.وی همچنین خاطرنشان کرد: امتحانات یک سری دروس مثل ریاضی که نیاز به محاسبات و ماشین حساب دارد با کاغذ برگزار خواهد شد.
قفل شدن نرم افزار در صورت تاخیر ۱۵ دقیقه ای
رئیس مرکز آزمون دانشگاه پیام نور خطاب به دانشجویان تاکید کرد که اگر دانشجو تا ۱۵ دقیقه بعد از برگزاری آزمون تاخیر داشته باشد، سیستم خود به خود قفل می شود و امکان ندارد دانشجو بتواند امتحان آن درس را بدهد.
اسامی برخی مراکز برگزار کننده آزمون بدون کاغذا
مکان تقلب در این آزمون به گفته سلیم بهرامی تقریباً صفر است و در مراکز تهران جنوب، دماوند، رودهن، پاکدشت، ری و اشتهارد تهران امتحان به صورت بدون کاغذ برگزار خواهد شد.و همچنین در برخی مراکز استان خوزستان ، استان ایلام و استان فارس نیز امتحانات به صورت بدون کاغذ برگزار خواهد شد. هنوز اسامی کامل مراکز اجرا کننده این طرح اعلام نشده است.این شیوه برگزاری آزمون برای امتحانات پایان ترم جاری به صورت آزمایشی در چند استان کشور، اجرایی می شود و در لپ تاپ یا کامپیوتری که سوالات در آن طراحی شده می توانند به سوالات جواب دهند.
منبع:پایگاه خبری دانشجویان پیام نور
قید تقلب رو باید بزنیم :n14: بچه ها ، 1 دقیقه سکوت .
آره گزارش 212 رو میده ولی فقط برای من یدونه ریاضی عمومی1 توش هست و بقیه دروس من نیست.معادلات و فیزیک و آزمایشگاه فیزیک و...نقل قول:
نه رفیق . صفحه داره . باید صفحه رو عوض کنی تا بقیه درساتو ببینی .نقل قول:
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره حق با شما بود.دیدمشون.چقدر صفحه.ماشاءالله هم دانشجوهای 1کلاس پیام نور زیاده(انقدر زیاده که دیگه جلوی در هم میشینن) هم صفحات این page زیاده هم دروسش زیاده کلا همش زیاده:n02:نقل قول:
این درسهایی که هم تستی هست هم تشریحی نمراتش چطوری حساب میشه ؟؟
مثلا 20 سوال تستی و 5 سوال تشریحی که هر کدوم 1.4 نمره دارند که جمعا میشه 27 نمره !!
(با توجه به اینکه نمره پایان ترم 14 هست)
سلام .نقل قول:
نه دوست عزیز 27 نمیشه . قضیه ازین قراره که . نمره تستی 7 نمره و نمره تشریحی هم 7 نمره .
5 تا سوال تشریحی 1.4 میشه = 7
20 تا سوال تستی هم میشه = 7 یعنی 7 نمره تقسیم بر 20 تا سوال میشه = 0.35 ===== یعنی بارم هر سوال تستی 0.35
یه سوال دیگه این تاریخ امتحانات که توی گزارش 212 میاد درسته ؟؟
چون قرار بود امتخانات از 5 دی شروع بشه الان توی این گزارش زده 16 دی !!!
برای رشته های تجمیع با سنتی فرق میکنه ؟؟
والا اونقد که من خبر دارم همه جا زده امتحانات از 16 دی شروع میشهنقل قول:
گزارش 428 که مربوط به تاریخ امتحانات هست از امروز فعال شده
سلام
تاریخ امتحان این چندتا درس رو هر کی میدونه بی زحمت بگه:n12:
ذخيره وبازيابي اطلاعات
مدارھاي منطقي
ساختمان داده ھا
از دوستان کسی هست نمونه سوالات مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی همراه با پاسخ داشته باشه؟من فقط یدونه دارم و تو نت فقط نمونه سوال بدون جوابش هست که بدرد نمیخوره.اگه کسی داره واقعا ممنون میشم اینجا برای دانلود بذاره
باتشکر
سلام دوستان يكي از آشنا ها يه سوالي كرد از من كه گفتم از شما بپرسم بهش بگم. سوال اينه:
بچه هاي فني كه مدرك پيش دانشگاهي ندارن ميتونن تو آزمون فراگير پيام نور شركت كنن؟
همه امتحانات من ساعت 8 و نیمه :n03: یادمه یکیش 10 و نیم بود انگار اونم 2 ساعت کشیدن جلو که بیشتر از سرما لذت ببریم :n30:
5 تا امتحان تو 12 روز همشون هم ساعت 8 و نیم چه شود اونم تو این سرما :n27:
برای من جز ریاضی همشون ظهر هستنقل قول:
سلام .نقل قول:
شما از این سایت استفاده کن . فقط طبق مراحل پیش برو که از طرف سایت بلوک نشی ....
اینم درسی که نمونه سوال با جوابش پیدا نمیشد :
سوالات كامپيوتر رو از اينجا دانلود كنيد اكثرا هم با جواب هستنقل قول:
از دوستان کسی هست نمونه سوالات مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی همراه با پاسخ داشته باشه؟من فقط یدونه دارم و تو نت فقط نمونه سوال بدون جوابش هست که بدرد نمیخوره.اگه کسی داره واقعا ممنون میشم اینجا برای دانلود بذاره
باتشکر
سایت خوبیه.نمونه سوالش رو دانلود کردم ولی پولیه بیشتر از 2تا نمونه سوال نمیذاره دانلود کنمنقل قول:
3 سری میتونی مجانی دانلود کنی . بعد 2تومن بریز 10تا دیگه هم میشه . بنظرم ارزش داره . 2تومن الان پول 2تا چیپس :n02:نقل قول:
نقل قول:
همه نوع نمونه سوال داره ولی بعضیاشون هم جواب دارن.ممنون
نه مثل اینکه دیدن به نفعشون نیست 3سری رو کردن 2سری.ملت هم شاکی شدن براشون نظر گذاشتن که باز بکنن 3سرینقل قول: