سلام. section break رو خودم گفتم. استفاده از جدول هم راه استانداردی هست. در خیلی موارد ازش استفاده می شه.نقل قول:
Printable View
سلام. section break رو خودم گفتم. استفاده از جدول هم راه استانداردی هست. در خیلی موارد ازش استفاده می شه.نقل قول:
سلام
سوال: چطور مي تونم در word 2003 براي مطالبي كه نوشته ام فهرست مطالب بصورت index ايجاد كنم؟
نمي دونم سوالمو واضح گفتم يا نه؟ ببينيد نميخوام فهرست را خودم دستي ايجاد كنم. آيا منوي خاصي هست كه از طريق اون خود word فهرست رو ايجاد كنه؟ :20:
سلام. بله. شما می تونی از طریق cross reference این کار رو انجام بدی. ( از طریق field هم امکان پذیره) توضیح کاملتر در help ورد یا pdf های قابل دانلود موجود است.نقل قول:
سلام
دوستان، من باید متنی رو بنویسم که فقط 8 صفحه داشته باشه. بعضی از لغات نیاز به ترجمه انگلیسی دارند و باید از end note استفاده بشه. در انتهای صفحه هشتم جا برای این endnote ها هست ولی از سر جاشون حرکت نمی کنند و انگار دوست دارند که از ابتدای صفحه بعدی شروع بشن.
چه کار کنم تا end note ها بیایند به انتهای صفحه هشتم و صفحه نهم رو خالی کنند؟
وقتی copy و paste کردمشون، شماره هاشون رو از دست دادند که نباید اینجوری بشه.
لطفاً کمکم کنید.
یه جستجویی کردم که به این مورد برخوردم
Switch Draft view and then press Alt+V,F and then select the Endnote
Separator from the pull down in the top border of the Endnotes pane and do
what you want with it.
وارد Draft view شدم و تونستم، خط جدا کننده رو حذف کنم ولی من می خوام کل end note ها، از جاشون تکون بخورند و از صفحه نهم بیایند به انتهای صفحه هشتم
سلام دوستان :40:
یه چن تا سوال دارم. و کمک فوری لازم دارم. تا تایم 9 صبح فردا . لطفا راهنماییم کنید
1. آیا میشه چن تا فایل ورد جداگانه رو بصورت یک مجموعه یکپارچه در آورد؟ یعنی همشونو جمع کرد و به یک فایل تبدیل کرد.
" موضوع اینه که یه سری نمونه سوال توسط افراد مختلف طرح شده. در قالب فایلهای مختلف. که قراره همه اونا رو تو یه فایل بصورت مجموعه در آرم"
2. آیا راهی وجود داره که شماره سوالات رو بتونم بصورت همزمان تغییر بدم؟ آخه چن سری سواله که هر کدوم از 1 شماره گذاری شدن. ولی من باید اونارو تبدیل به یه مجموعه کنم که شماره گذاریشم باید بصورت متوالی باشه .
3.نمونه سوالات هم بصورت 4 گزینه ای هست. میشه کاری کرد که این 4 گزینه ای ها همزمان بصورت حروف الف ب ج د نشانه گذاری بشن؟ و این نشانه گذاری روی فرمت شماره سوالها تاثیر نذاره؟
مرسی :11:
امیدوارم بدردتون بخورهنقل قول:
نقل قول:سلام
دو تا راه حل براش متصوره
یکی اینکه، بریم در حالت draft که بخشی از view در آفیس 2007 است و بریم روی section ای که می خواهیم حذفش کنیم. بعد دکمه delete رو فشار می دیم و از دست section مورد نظر خلاص می شیم ولی قالب بندی اون قسمت از دست می ره.
یک راهش اینه که بگیم end note ها در پایان section قرار بگیرند و نه در پایان document
من از راه دوم رفتم چون راه اول، الگو رو تحت الشعاع قرار می داد.
خدا رو شکر که به این مشکل، غلبه کردم.:42:
دوستان ... كسي راه حلي (غير از جدول كشيدن و سفيد كردن لبه ها ) براي نوشتن يك شعر تك بيتي (2 مصراعي) سراغ نداره؟
سلام این صفحه باز نمی شود جوابش چیه مرسی
. برعكس نويسي== راه حل در control panel
کد:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=898762&postcount=270
2- برای فارسی کردن عدد در فرمول نویسی 2007 باید چکار کرد
من اعداد را روی hindi گذاشتم راه دیگری هم دارد
مثل فرمول 2003 گزینه ای دارد؟؟؟؟
سلامنقل قول:
احتمالاً ادرس صفحه موردنظر حذف شده ...
برای برعکس شدن این پست
و برای اعداد در فرمول هم اینو ببینید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4423045&postcount=4094
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2152411&postcount=1620
دوستان مقاله موجود در این صفحه رو ببینید :
همونطور که میبینید پاورقی ها در اینجا به این صورت هستند که با کلیک روی شماره پاورقی به پاورقی مربوطه در پایین صفحه میرند و بر عکس.کد:http://www.eslam.de/manuskripte/buecher/quran_im_islam/quran_im_islam_zum_verfasser.htm#_ftnref7
حالا مشکل اینجاست که وقتی کل مطلب رو در ورد 2010 کپی میکنم به این صورت در میاد که برای هر مورد میگه که با زدن کلید cntrl روی اونها ارجاع داده میشه به همین صفحه اینترنتی.
من میخوام به همون صورت معمولی پاورقی در خود ورد در بیاد و با کلیک روی شماره هر پاورقی به پاورقی مربوطه در پایین صفحه ورد برم. و ضمنا راهی میخوام که یک جا کل این کار و در واقع تبدیل رو انجام بده، نه اینکه یکی یکی در مورد هر پاورقی این کار رو انجام بدم.
ممنون.
دوست عزیز سلامنقل قول:
برای یکی کردن چند تا فایل ورد باید از منوی insert گزینه object > insert from file اجرا و فایلتو انتخاب کنی تا ادامه محتویات موجود صفحت درج بشه
امیدوارم مشکلت حل شده باشه
آقا من تمنا می کنم یکی به این سوالم جواب بده::11:
چرا وقتی برای جداول فصل ها، از طریق insert caption نام تعیین می کنم، به جای شماره فصل، عدد 0 می زنه؟ یعنی به جای 4-2 میزنه 0-2؟!!!
نقل قول:
برای فرمول نویسی 2007 می خوام نه ورد 2007 خود فرمول نویسی اش
این پست برای فرمول نویسی 2003 است
من برای 2007 این گزینه ها را نمی بینم
سلام
چند تا سوال در مورد ایجاد پاورقی
1- چطوری میشه تمام پاورقی ها رو توی تمام صفحه ها راست چین یا چپ چین کرد؟
2- چطوری میشه فونت مربوط به اعدادی که برای ایجاد پاورقی توی متن ایجاد میشه رو توی یک سند تغییر دارد؟
3- موقع ایجاد پاورقی یک نیم خط سمت چپ می ندازه ، چطوری میشه کاری کرد که این خط سمت راست بیاد؟
ممنون
دوست عزیز سلامنقل قول:
پاورقی هایی که وجود داره بعد از اینکه پایین صفحه درج بشه میتونی بری داخل ریبون home پاورقیتو انتخاب کنیو فونت و پاراگراف بندیشو تغییر بدی برای اینکه اون خطی هم که بالای پاورقی میندازه نبینی من گزینه ای پیدا نکردم فقط میتونی کلک بزنی یه خط یا مستطیل با زمینه سفید و خط سفید روش بندازی که تو چاپ و نمایش دیده نشه
امیداورم مشکلت حل شده باشه
یک سوال
نام فونت و علائمی که در فرمول نویسی هستند که را کجا می شه پیدا کرد
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای غیر فعال کردن حالت چک کردن غلط املایی متن نوشته شده لینک عکسشو گذاشتم که باید وارد WORD OPTION بشیو اون قسمتی رو که تو عکس قرمز کردم تیکشو برداری
کد:http://1.pandora.webuda.com/images/11c3e3aaf3cf.jpg
امیدوارم مشکلت حل بشه
دوست عزیز سلامنقل قول:
توی فرمول نویسی نماد و عائم علمی که خود برنامه در اختبارت میزاره ثابتن تنها اون اطالعاتی که شما بع عنوان دیتا و مقادیر تایپ میکنی قابل تغییر فونت هستند
موفق باشی
دوست عزیز سلامنقل قول:
راه حل ساده ای داره و اونم اینه که توی برنامه های ویرایشی با زدن کلید SPACE کلمات از هم دیگه جدا میشن
و با زدن دگمه ENTER پاراگراف ها از هم جدا میشن احتمالا شما بعد بین متنت جایی فاصله زده نشده یا وقتی جملت به انتها رسیده بره رفتن به پارگرف بعدی اینترو نزدی سعی کن همیشه تراز بندی و پاراگراف بندیتو با نوع محتوای فارسی و یا لاتینت انتخاب کنی
امیدوارم مشکلت حل بشه
نقل قول:سلامنقل قول:
منظورم اینه که فرض کنیم یک متن داریم و کلی پاورقی
حالا می خوام همه پاورقی ها یک جا عوض بشن ، بدون اینکه یکی یکی بخوام این کار رو لکنم
سلامنقل قول:
متوجه سوال من نشدید
نام و اسم اون علامت را می خوام نمی خوام چیزی را تغییر بدهم مثلاً آلفا بتا و غیره
با سلام، فونتهای فارسی برنا مانند (Btitr, Bbadr ….) روی سیستم نصب کردم (ویندوز 7) ولی تای مربوطه "ة" عربی و (ي) عربی را در Word 2010 نشان نمیده، درحالی که همین فونتها را دوستم روی سیستمش نصب کرده ونشون میده! مشکل چگونه حل میشه؟ متشکرم. البته فونتهای اصلی ویندوز مثل Arial , … مشکلی نداره.
سلام
چطوری میشه توی ورد شعر نوشت بطوری که همه مصراع های اندازه هاشون یکسان بشه
من یک راه دیدم استفاده از جدول بود راه دیگه ای نیست
ممنون
نقل قول:
اصولش هم همینه که یک Table بندازی با 3 ستون و ستون وسط رو حدود 2 سانت در نظر بگیری و ستون های چپ و راست رو حدود 7 سانت در نظر بگیری و در انتهای کار Borde ها رو مخفی کنی
با ورد می توانید کنار هم ستون درست کنید با دستور column از این طریق هم میشهنقل قول:
کسی نیست پاسخ من رو بده؟!!!نقل قول:
سلام خسته نباشی !
من میخوام یه فایل word رو بریزم تو یه فایل ورد دیگه (یه جورایی همون کپی کردن خودمون) هر کاری میکنم نمیشه select object می کنمgrouping و group و از این کارا ولی نمیشه
خیلی هم سعی کردم تو پست های قبلی پیدا کنم ولی نتونستم
اگه میشه یه راهنمایی کنید ممنون میشم
نقل قول:
این فایلتون چیه که کپی نمیشه؟ کپی که با یک Ctr+a در مبدا و یک ctr+v در مقصد به راحتی امکان پذیره !!
ارور خاصی میده ؟
بله Ctr+a در مبدا و یک ctr+v در مقصد که جزو ساده ترین و اولین کاراییه که هرکی میکنه
یه فایل PDF (دیتا شیت یه قطعه الکترونیکیه شامل عکس جدول نوشته انگلیسی و .. . ) تبدیل کردم به WORD حالا میخوام این فالیل رو در ادامه یه نوشته (فایل WORD) قرار بدم ولی نمی دونم چطور میشه!؟!؟
از قسمت Insert>object فلش کنارش رو باز کنید و Text from file رو بزنید و فایلتون رو انتخاب کنید و Insert.نقل قول:
با این روش ببینید فایلهاتون ادغام میشه یا نه؟!
سلام من نمی دونم به چه تنظیماتی دست زدم ولی برای وردم جای نمایش شماره صفحه و برخی عکس ها نوشته ی زیر رو نشون می ده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری می تونم مشکل رو بر طرف کنم؟
ورد من 2010 هستش...:11:
سلام دوستان
به کمکتون نیاز دارم
من توی شبکه به مشکل زیر روی بعضی از کامپیوترها برمی خورم . میخواستم دوستان اگه دلیل این مشکل و راه حل اونرو میدونند راهنمایی کنند.
دوستان اول این مشکل رو ببینید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل زمانی به وجود میاد که کاربر میخواد word رو باز کنه و چیزی تایپ کنه در همین زمان این پیغام ظاهر میشه و هر چقدر هم close بشه به ازای هر بار close یکبار microsoft word جدید باز میکنه و دوباره ظاهر میشه !!!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
راههای زیادی رو امتحان کردم ولی نشده .
سلام دوستان.
من می خوام برای سرتیترها از حروف ابجد استفاده کنم. ورد من 2007 هستش. مشکل من اینه که در word از همزه یعنی أ به جای حرف الف استفاده شده. چطور می تونم از الف به جای أ استفاده کنم. در واقع میخوام سر تیترها بصورت
الف، ب، ج، د و ... باشه
نه بصورت
أ،ب،ج،د و ...
ممنون می شم اگه سریع راهنمایی کنین.مرسی
Alt + F9 رو بزنید.نقل قول:
سلام دوستان
word 2010
لطفا یکی در مورد گروه (Citations & Bibliography) در زبانه References توضیح بده.
اگه گروه index را هم توضیح بدید ممنون میشم.
سلامنقل قول:
تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فهرست مطالب مفید مربوط به تاپیک ورد رو جمع کردم و بیشتر مطالب هست,می تونید قبل از ایجاد تاپیک مطالعه بفرمایید.
bibliography
و در مورد سوال دوم برای ایجاد فهرست خودکار توسط ورد از این گزینه استفاده میشه.
بعد از کپی کردن چند مطلب از اینترنت در Word 2007 فاصله بین سطرها
کم و زیاد شده یعنی فاصله یک سطر به سطر بالایی مناسبه ، ولی در جای
دیگر متن میبینیم که فاصله یک سطر با سطر بعدی خودش زیادتره و مثل
حالت قبلی نیست.
حالا سوال من اینه که چه طور فاصله بین سطرها رو یکسان کنم ؟
خیلی ممنون واقعا دستتون درد نکنه
مشکلم حل شد
:20: