واقعا پشتیبانی فنی ضعیفی داره فن آوا...نقل قول:
من تابستون 1ماه مشکل قطعی مکرر داشتم پشتیبانی فنی نمیدونست مشکل کجاس هرووز زنگ میزدم پشتیبانی فنی ( نه پشتیبانی معمولی)...
آخرش اعصابم خورد کردن شکایت نوشتم به تنظیم مقررات 3-4 روزه درست شد!!!!
Printable View
واقعا پشتیبانی فنی ضعیفی داره فن آوا...نقل قول:
من تابستون 1ماه مشکل قطعی مکرر داشتم پشتیبانی فنی نمیدونست مشکل کجاس هرووز زنگ میزدم پشتیبانی فنی ( نه پشتیبانی معمولی)...
آخرش اعصابم خورد کردن شکایت نوشتم به تنظیم مقررات 3-4 روزه درست شد!!!!
حرف شما درست منم دوست دارم همه از نامحدود واقعی استفاده کنن تا طعم اینترنت واقعی رو بچشن ولی متاسفانه تو ایران خیلی از مسائل که گفتنش اینجا صحیح نیست دست به دست هم میده تا اینترنت محدود به دست مردم برسه که نتیجه اش میشه اینترنت محدود و گران و کم سرعت پهنای باند بهانه است همین مسائل پشت پرده باعث سودجویی شرکت ها میشه تنها شرکت تقریبا درستکار فن آوا هست میان این همه شرکت سودجونقل قول:
سلام به همه دوستان عزیز
در خصوص موضوع کمبود پهنای باند که فرمودید، برای شهر مشهد عرض می کنم قطعا هیچ جای نگرانی نیست و به هیچ عنوان مشکل پهنای باند نداریم. تا الان به صورت منظم هر مرکزی که با مشکل پهنای باند مواجه شده سریعا افزایش داشته و کاربران عملا افت سرعت رو حس نکردند.
قابل توجه دوستان همیشه آنلاین
شرکت فن آوا از طریق نماینده خود در شهر مشهد تعداد محدود نماینده فعال فروش با شرایط ویژه می پذیرد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر لطفا با شماره تلفن ۳۷۶۶۵۹۷۵-خانم تقی زاده تماس بگیرید.
قابل توجه مشترکین عزیز با سرویس های حجمی
امکان ارائه سرویس از ۱۰ تا ۱۶ مگ در شهر مشهد ممکن شد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ۳۷۶۶۵۹۷۵-خانم ناصری تماس حاصل فرمایید.
قبلا هم گفتم ، دوستان دیگه هم گفتن کلا این فن آوا با دی لینک مشکل دارهنقل قول:
رو ساتش هم هر مودم میفروشه جز دی لینک
مودم دی لینک من الان 1 ماه بیشتره کلا وصل نمیشه در صورتی که تی پی لینک دارم راحت وصل میشه بدون قطعی
نمیدونم چرا سیستمشون با این مشکل داره شاید تنظیمات خاصی داره مثل فایر وال چیزی رو مودم که با تجهیزات اینا همخونی نداره
قدیم هم یادمه باس 1 ساعت خاموش میکردم تا این کار کنه الان 1 روز هم خاموش کردم باز وصل نشد ، کانفیگ عوض کردم انگار نه انگار
من 7 ساله روی فن آوا مودم دی لینک دارم الان هم باز یه دی لینک جدید خریدم هیچ مشکلی نبوده !
قرمز میشه چون ipنمیگیره مشکل از مودم نیست مشکل از شبکست باید چند دقیقه بزارید قرمز بمونه تا خودش سبز بشه البته اگر مودم قدیمیه این امکانو نداره باید فریمورشو آپدیت کنید که بهش اضافه بشهنقل قول:
مدل مودم چیه؟
منم الان تو این۱.۵ سالی که اومدم فن اوا با وجود اینکه مودمم دی لینکه هیچ مشکلی ندارم فقط موقعی که مودم وصله و من همون لحظه خاموش روشنش کنم واسه حدود ۳-۴ دقیقه اینترنت قطع میشه اما دوباره وصل میشه
مودم دی لینک جزء مودم هایی هست که ما حتی به کاربران پیشنهاد می کنیم.
احتمالا مودم شما ایراد داره و باید بررسی بشه.
با سلام به دوستان 128 نامحدود su این شرکت چه جوریه؟ میخوام یکساله بگیرم
تا حالا یکساله نگرفتم راستی تمام حجم رو یکجا میدن یا ماهیانه میدن؟چون گویا بعد از حداقل ترافیک قاعدتا سرعت بایذ کاهش پیدا کنه ؟
درد ما مشترکه:n02: منم تقریبا 50 روز هست از پارس کندم اومدم فن آوا 1 ماه اول هیچ مشکل قطع و وصلی اینترنت نداشتم ولی الان 20 روزه قطعی های مکرر دارم یعنی 10 دقیقه نت وصله 10 دقیقه قطعه تو این 20 روزه 4 بار تو سامانه 195 شکایت ثبت کردم ولی هر 4 بار فن آوا گفت مشکل از مرکز مخابراتی هست و ما حلش کردیم !!! ...حتی چند روز پیش کارشناس اومد منزل ما مودم رو بردیم سر خط تست کردیم مشکلی نداشت و گفت مشکل قطع و وصلی نت از سمت شرکت فن آوا و مرکز مخابراتی هست و خط شما هیچ مشکلی نداره حتی کارشناس از منزل ما با فن آوا تهران تلفنی صحبت کرد و گفت که مشکل از طرف مخابرات هست و پیگیری میکنیم "" ولی تا همین الان مشکل قطعی مکرر نت حل نشدهنقل قول:
دیگه منم بیخیال شکایت شدم و تا پایان قراردادم که 10 روز دیگه هست قراره از های وب یا آسیاتک سرویس بگیرم امیدوارم اونجا دیگه قطعی نداشته باشم.... خدایی تو پارس آنلاین تو 1 سالی که سرویس داشتم فکر کنم سرجمع 2 بار قطعی 5 دقیقه ای داشتم"""
مودم : D-link 2640 u دارم و قطعی های اینترنت فکر نکنم ربطی به مودم داشته باشه چونکه ماه اول فن آوا هیچ قطعی نت نداشتم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوستان...من اصفهانم.با نمایندگی فن آوا ( کوه نور) اصفهان تماس گرفتم و ثبت نام کردم.خطم امروز رانژه شد...چند سوال...
1.user name و pass رو از کجا به دست بیارم...؟
2.موردی که تو ذوقم خورد اینه که خطم رو 2 مگ بستند...چرا آخه؟:n03:
سرویس 1 مگ 6 گیگ...
زنگ بزنید 82185نقل قول:
عادیه برای سرویس های 1 مگ روی 2 می بندند تماس بگیرید پشتیبانی براتون بالاتر ببندند
128 Bu یا 256 Bu بگیرید خیلی پایدار تر و بهتر هستنقل قول:
تمام حجم رو یک دفعه بهتون میده
حداقل ترافیک و محدودیت دانلود از این دست چیزا اصلا نداره و سرعت همیشه ثابت هست برای نامحدود ها:n01:
زنگ زدم ولی بدی این فن آوا اینه که این پشتیبانی مرکزی فقط برا تهران و کرجه.اصلا جواب درست به ما شهرستانی ها نمیدن.گفت زنگ بزن امور نمایندگی.زدم اونم گفت زنگ بزن نمایندگی اصفهان.نمایندگی اصفهان هم که تا 4 عصر بیشتر باز نیستن.خلاصه افتاد واسه فردا...نقل قول:
این نداشتن هماهنگی و نداشتن یه سیستم کلی اصلا خوب نیست...
راجع به خطم که 2 مگه دوستان میگفتن 1 مگ رو رو 6 مگ میبندن.منم واسه همین تعجب کردم.حالا امید وارم فردا بتونم بیشترش کنم.این کار هم حتی 82185 هم انجام نداد گفت به نماینده اصفهان بگید.
Sent from my LG-V500
تست 512 نامحدود برنزی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان یه سوالی داشتم :
من 2 روز به پایان قراردام مونده اگه الان تمدید کنم این 2 روز سوخت میشه و میسوزه ؟ یا از 2 روز آینده حساب میشه ؟
ممنون میشم یکی کمکم کنه ...............
سلام
دوستان یه سوالی داشتم :
من 2 روز به پایان قراردام مونده اگه الان تمدید کنم این 2 روز سوخت میشه و میسوزه ؟ یا از 2 روز آینده حساب میشه ؟
ممنون میشم یکی کمکم کنه ...............
سلام زمان تمدید سرویستون ازتون می پرسهنقل قول:
خوب دوستان سرویس من وصل شد...زنگم زدم گفتم خطم رو بیشتر ببندن گفت اوکی بست رو 4 مگ...خوبه به نظرم دیگه.
Mode سرویس رو خط شما G.DMT هست..باید ADSL2+ باشه! از تنظیمان Advanced مودم بخش DSL باید تیک همه گزینه ها خورده باشه..نقل قول:
اگر از طرف مودم همچی درست بود..تماس بگیرید با فن آوا بگید Mode خط من رو G.DMT هست...ADSL2+ بذارن ببینن درست میشه یا نه.
خط من با adsl2+ کانکنت نمیشه یعنی از طرف فن آوا رو gdmt (همون adsl1 ) بستن. زنگ میزنم میگم بزارید رو adsl2+ پینگم بهتر شه میگه خططتون پشتیبانی نمیکنه بهونه میاره. رو همین خط با پارس که بودم هروقت میخواستم با هرکدوم که میخواستم کاننکت میشدم. چی بگم که عوض کنن
عوض نمی کنننقل قول:
مال من پورت من سوخت عوض کردن
میگم بذارید روی 2+ یک دلایل واقعا خنده دار میارند برای آدم
به نظر من که یا نمی خوان یا اینکه پشتیبانی نمی کنه تجهیزاتشون :n38:
سرعت تک کانکشنتون خیلی بـــده :n27:نقل قول:
ولی 4 کانکشن اسپید تست خوبه :n01:
فن آوا به جز یک سری از مراکز اصلا ADSL2+ نداره فعلا ....
سلامنقل قول:
تجهیزات بعضی مراکز ADSL2+ رو پشتیبانی نمی کنه. لطفا اگر مشهد هستید نام دقیق مرکز مخابراتی و شماره تلفنتون رو برای من ارسال کنید.
همونطور که قبلا قول داده بودیم بسیاری از مراکز شهر مشهد در حال حاضر +ADSL2 رو پشتیبانی می کنه.نقل قول:
فن آوای مشهد در حال حاضر خبری از سرویس های جدید به همراه قیمتهای آن ندارید؟ لطفا سرویس ها و قیمت های آن را اینجا و در تالار اعلام فرمایید زیرا در سایت اصلی فن آوا ذکر نشده است.
تجهیزات فن آوا قدیمیه
فقط بعضی شهر ها که یوزر زیاد داره تجهیزات جدید میزارن شاید بقه جاها اکثرا سیستم قدیمی و 2+ ندارن
بعضی شهرها نه!! اکثر مراکز که فناوا سرویس میده از تجهیزات قدیمی و ... استفاده میکنه، برای مثال فکر نکنم بیشتر از تهران در شهرهای دیگه یوزر داشته باشه در حالی که من از 2تا مرکز مخابراتی تهرانش خبر دارم ADSL2+ ساپرت نمیشه و بخاطر تجهیزات قدیمی نویز خطا بالاس و قطعی هم هست...نقل قول:
مرکز صابری ساپورت میکنه +adsl رو؟نقل قول:
به کسانی که اطلاعات رو صادقانه و بی هیچ چشمداشتی به اشتراک میزارن میگی جوگیر!نقل قول:
بعد اسم لینوکسی که از طریق همین ایده ی اشتراکی به شهرت رسیده رو هم برای خودت انتخاب کردی؟!!
مشکل اینترنت ایران هم خیلی ریشه ای تر از این حرفهاست...
فعلا فن آوا نیستم پام برسه بهش اگر خوب بود تبلیغش میکنم تا همه استفاده کنند
مثل پارس که یک زمانی باگ داشت و به همه گفتیم و همه هم با سرعت 100 نامحدود دانلود میکردند هرچند این راه رو بستند ولی مهم این بود که من از طریق کسانی فهمیدم و استفاده میکردم و به دیگران میگفتیم تا این سهم اطلاعات در جریان باشه
همین الان دوستانی هستند که باگهای شاتل رو میگن اگر اینها نگن این اطلاعات محصور و در انحصار فقط تعدادی در میاد و هیچ فایده ای برای من و تو نخواهد داشت
پس تا زمانی اطلاعات ارزشمند هستند که به اشتراک برسند هرچند که توسط انحصارگران بلاک بشه
اما اگر این اطلاعات مثل "فن آوای خوب" به اشتراک نرسه واقعا چه بدردی میخوره جز برای تعداد اندکی یوزر؟
داش شاتل چه باگی داره؟نقل قول:
من شاتل ندارم دقیق نمیدونم ولی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسی بهت میگه اگر نگفت تو تایپک شاتل پست هارو بخون و یا ازشون بپرسنقل قول:
مثل اینکه با خرید وی پی ان داخلی و یا استفاده از آیپی داخلی حجم منصفانه رو دور میزنند و تاحدود 60 گیگ الی 100 گیگ دانلود میکنند در سرویس 128
سلامنقل قول:
قیمت ها تغییر نکرده و همون لیست قبل هست.
سلامنقل قول:
قیمت ها تغییر نکرده و همون لیست قبل هست. اگر لازمه قیمت های قبلی رو ارسال کنم، لطفا اعلام کنید.
با نظرتون موافق نیستم. تا جایی که بنده اطلاع دارم و مراکز مخابراتی ۵ تا استان رو بازدید داشتم، تجهیزات همه شرکت ها جدیده و فقط نوع تکنولوژی هاشون متفاوته.نقل قول:
در حال حاضر DSLAM های شرکت ها به این شرح هست:
پارس آنلاین: آلکاتل، شاتل: زایکسل، فناوا: زایکسل و هواوی، عصر انتقال داده ها، صبانت، پیشگامان و مخابرات: هواوی. همه این DSLAM ها هم +ADSL2 رو پشتیبانی می کنه ولی نوع کارت هایی که استفاده میشه ممکنه بر حسب شرایط مرکز مخابراتی و تصمیمات تیم فروش تغییر کنه. و این کارت ها هست که +ADSL2 را پشتیبانی نمی کنه.
بله اگر اشتباه نکنم به جز مرکز فدائیان و رسالت بقیه مراکز پشتیبانی می کنه.نقل قول:
یه سوال . قیمت dslam از چه رنجی شروع میشه؟؟!نقل قول: