PlayStation Network چه مشکلی داره ؟ من نمی تونم Sign in کنم
Printable View
PlayStation Network چه مشکلی داره ؟ من نمی تونم Sign in کنم
منم بالاخره Move Starter Pack + Navigation + KZ3 رو خريدم
همه با هم ، 200 تومن
من قیمت ندارم ولی فکر کنم خیلی مفت خریدی نه !!؟؟ KZ3 اورجینال گرفتی ؟نقل قول:
تو اخبارش گفته که تا امشب درست میشه ولی بعید میدونم
آره اورجينال ، البته دست دوم ! آك 60 هم پيدا ميشه ، من گرفتم 45 اينو . كلا همه Move رو ميدن 110 ، Navigation هم 50 ( بضي ها هم ميگن 70 ، استدلالم اينه كه اون 50 تومنيا وسط بازي قطع ميشن :31: ) . يه مقداري هم بحثمون شد با مغازه دارا ولي 200 داد در آخر .نقل قول:
خوبه :31: مبارکت باشه.نقل قول:
مثل اینکه قرار بود برای بازی KZ 3 یه جک طراحی کنند مانند یه تفنگ که MOVE و Navigation بهش وصل میشه و حکم یه تفنگ رو پیدا میکنه !!
چیزی در موردش میدونی ؟
آره ، من كه ديروز نديدم ! تو دفترچش در موردش توضيح داده . واقعا اگه نباشه زياد صورت جالبي نداره كه تو يه دست Navigation باشه تو يكي Move ! حس خوبي به آدم نميده ! يه سر ميخام برم پايتخت ببينم هس يا نه ... اينم احتمالا 50 تومني باشهنقل قول:
انگار این قطعی های PSN هم تمومی نداره.:41:نقل قول:
6 ساله همین طوریه:41:
دیدید یه بار Live قطع بشه.........
بچه ها دارید در مورد این صحبت میکنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی با حاله،من سفارش دادم یکی از بچه ها برام بیاره،انگار قیمتش 40$ هستش.......
به جز KZ3 تو این بازیها هم کاربرد داره:
Time Crisis: Razing Storm
SOCOM 4: US Navy SEALs
Dead Space: Extraction
من مال Wii شو دارم ، خوشم نیومد !نقل قول:
امیدوارم پشیمون نشی .
---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
با یکی از دوستان بحث داشتیم میگفت PSN از Live بهتره و فاکتروهایی که میگفت برای برتری شبکه بازی های انحصاریش بود !!!!نقل قول:
در صورتی که یکی از فاکتورهای بهتر بودن یک شبکه همین سطح کیفیش هست نه بازی هاش !
ولی من اینجا تاحالا قطعی ندیدم ازش ، البته زیاد هم باهاش کار ندارم چون اهل آنلاین بازی کردن نیستم ولی معمولا میرم توش بازی میخرم هیچ وقت قطع نشده تا حالا .
اینو من تو پایتخت قیمت گرفتم گفت 80 فکر کنم!!:18: منم بهش گفتم ب..!!!:21:نقل قول:
میلاد به جان خودم دهنم صاف شده با این وضعیت!!نقل قول:
امروز بعده چند وقت نشستم یه دست Modern بزنم!!:41: اول دیدم که Pass مودمم پریده!!(ریست کرده بودم چند وقت پیش!!) رفتم دیدم مودم به فنا رفته نیم ساعت با اون درگیر بودم!!!:19::41: بعدش که اومدم بازی کنم نشستم به تنظیم دوباره ی دستگاه!! (آخه باید PPoE بسازم داخل دستگاه!! برا بازی !!) مگه IP ـش درست میشد؟؟:41: خیلی تو این مورد مشکل داره!! از خیلیا پرسیدم میگن مشکل داره!! بعد به زور درست کردن و اینا دیدم Internet Connection میده:8: (تا اینجا مشکل از خودم بود!) ولی دیدم که PSN وصل نمیشه!!:2: مشکل داشت!!
شما رو نمیدونم ولی PSN که خودش ماشاالله یه عالمه قطعی داره ولی تو ایران یه مشکل دیگه هم داریم!! هرکی تو مخابرات با زنش قهر میکنه میاد پورتارو دست کاری میکنه!! تنها تآثیری هم که داره تو آنلاین بازی کردنه!!:2:
نزدیک هرچی که میشه(ت...... و اینا)سریع قطع میشه!! 2 روز از عقب و دو روز از جلو!!
به جان مادرم خسته شدم. امروز مثلا اومدم یه ذره گیم بزنم. عطاش رو به لقاش بخشیدم:41:
کی میشه خلاص بشیم؟
يعني تو PS3 بايد PPPOE Connection مي سازي؟ چرا خوب؟ مگه مودمت رو PPPOE نيست؟ مگه router شو فعال نكردي؟:31:نقل قول:
بقيشم موافقم باهات
حرف شما رو جفت چشام :31: تو Waninkoko v2 فقط نياز هست دستي lv2patcher اجرا بشه فك كنم. اگه اشتباه مي كنم بگيد بهم:46: اگه از Kmeaw يا Rebug استفاده كنيد فقط كافيه كه lv2patcher نصب باشه. خود CFW اجراش مي كنه وقتي PS3 روشن ميشه. ( خودم از Rebug استفاده ميكنم. خداست :31: )نقل قول:
شما Linux ي كه graf_chokolo داده بيرون رو تونستي رو slim نصب كنيش؟نقل قول:
خیر ، یعنی اصلا سعی هم نکردم :31:نقل قول:
از وقتی که زدم Ps3 قبلی (Fat GTA IV Bundle) رو شهید کردم دیگه جدیدش رو نخریدم ببینم چی میشه ، بعد از اون هم هر وقت پول دستم اومد یه چیز دیگه دیدم مثل Iphone یا Ipad بیخیال Ps3 خریدن شدم اونو خریدم - برای همین فعلا از داشتن Ps3 محرومم ، ولی الان 500 یورو گذاشتم کنار - منتظرم یه حراج اساسی بخوره یکی دیگه بخرم :27:
سلام سعید جاننقل قول:
آقا من دارم دیونه می شم اگه بازی ایراد داره برم یه جا دیگه هاردو بدم بریزه داخلش؟؟؟
فکر کنم EBOOT باشه آخه چیزی به اسم PKG نیست !!!
آره عزیز مثل اینکه EBOOT هستش فایل بوتشو الان دیدم.
اصلا مگه بازی با PKG هم داریم یعنی فشرده ای چیزی هست؟؟؟
دیگه سونی هستش کاری نمیشه کردنقل قول:
:31:
--------------------------
The Multiplayer Beta for Uncharted 3 is slated to begin on June 28, 2011 :10:
نه من مجبورم که مودم رو Bridge کنم چون توی Modern Warfare 2 اگه مودم PPoE باشه موقع کانکت به سرور گیر میکنه! میزنه Connecting to matchmaking servers...! و دیگه تغییر نمیکنه!:41:نقل قول:
برا همین مودم Bridge هستش!
:10::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:نقل قول:
سلام بر حامد عزیزنقل قول:
آره عزیزم چرا نداریم ! من خودم همه ی بازی هام PKG هست .
البته اونایی که کپی شده.
PKG در واقع یک نوع Archive کنند یا Encrypt کننده ی فایل های بازی هست که توسط دستگاه روی هارد image گرفته میشه و اینا میان به صورت PKG درش میارن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زمانی که بازی PKG باشه از طریق پوشه Install Package قابل نصب هست و دیگه نیازی به Backup گیری توسط Manager ها نیست.
فقط برای Launch کردن نیاز به Manager دارید .
که البته بازی هایی که من میگیرم همراه با خودش Manager مخصوص هم داره .
و در اینجا خدا محمد را آفرید تا در هر مکان و زمان مارو از عکس بی نصیب نگذارد !! :31:نقل قول:
آره همینه خودشه !! خوده ... شه !! :31: من که خیلی خوشم اومده ازش ولی به Kinect بیشتر فکر میکنم .
:31: جیگرتونقل قول:
من Kmeaw دارم عزیز هر موقع خاموش روشن میکنم باید استفاده کنم .
قضیه Rebug چیه ؟ تغییراتش چی بوده ؟
به قول ناصر جون......نقل قول:
جیگرتو داش سعید:31::31::31:
آره سعید جون درست میگی تکنولوژی کینکت یه چیزه دیگست و همچنین نقش کنترلر رو با بدن خودت بازی کردن....
جدیدا همه بهم میگن چقد لاغر شدی:31: از بس که Dance Central و Get Fit With Mel B با این کینکته بازی کردم........
نقل قول:
چاکرتیم:31:
آقا به جان خودم من کلاً Lv2Patcher اجرا نمی کنم. کلاً kmeaw واسه من به ابن دلیل اینقدر جالب بود که دیگه نیازی نبود lv2 دستی بعد از هر بار روشن کردن اجرا شه.:46: ولی باید حتماً نصب باشه. یک بار تست کن. اگه نشد ببین ورژن lv2patcher ی که داری چند هست. من v9 رو دارم و اخریشم همینه.
اما rebug ====>ابن یک CccccFW هست:31: همه چیش دستکاری و modify شده. کلی option اضافی تر داره نسبت به بقیه . تو settings یک گزینه داره به اسم rebug Settings که میشه به اون تنظیمات دسترسی داشت. خیلی جالبه. اون آیکنPS3 که وقتی روشن میکنیش نشون داده میشه هم عوض شده به Evilsperm icon .:31:کد:http://www.rebug.me
3.55 ی که rebug داده اینقدر تغییرات داشته که خودشون بش می گن 3.55.1
3.41 هم همینظور ( 3.41 جدید هم دادن ) ===>3.41.2
تنها راه دسترسی به PSN واسه دستگاه های کپی خور فعلاً استفاده از همین 3.55.1 و چند تا نرم افزار هست رو PC که باید یا هم استفاده بشن ( خودم PSN تست نکردم هنوز ):31:
سلام:31:این کمبت جدیده هم که اومده بازیه خری شده ها
یه سوال بچه های تاپیک اونجا بلد نبودن:41:
توی این بازیه کمبت دسته دوم من کار نمیکنه.سالمه.روشنه شارژم داره اما دکمه هاش حتی استارت عمل نمیکنه که 2 نفره بازی کنم.یکی میگفت دوستمم همین مشکل رو داشته اونم بازیش کپی بوده برده درست کردن براش.
شماها نمیدونید چه جوری درست میشه من اینهمه راه تا توپخونه نرم برا یه بازی؟
Mathieu Explains 3.60 Exploit - Will Lead to Application Keys and Eventually 3.60 CFW
:10:
البته این رو هم باید در نظر گرفت که سرویس psn رایگان هست بر خلاف liveنقل قول:
بله درسته،ولی به نظر من رایگان بودن دلیل خوبی برای قطعی های مکرر نیست..............نقل قول:
سلام بر همگی.... آقایون من یه سوال دارم راجبه ps3
می خوام بدونم که آیا گیم رو از رو هارد اکسترنال اجرا کنه باززی رو تو اجرای بازی تاثیری داره یا نه؟
ممنون میشم بگین بهم چون من تازه میخوام ps3 بخرم دارم راجبه همه چیش اطلاعات جمع میکنم
مرسی
رایگان بودن این شبکه در حقیقت به نوعی تبلیغ هستش ، به قول معروف هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره .نقل قول:
GT 5 رو مولتی من اجرا میشه....؟؟؟:13:
سلام ببخشيد يك سوال داشتم ميخواستم بدونم اگه بخوام ورژن مولتي من دستگاه روكه الان 1.15 هست رو به 1.17 تغييربدم چيكار بايد بكنم؟واگه اين كارو بكنم آيا تاثيري روي اجراي بازي ها داره يعني دركل بهتراست؟اگه جواب بديد مرسي.
آيا كسي درمورد بازي Metal Gear Solid :Rising خبري داره؟ميشه بگيد كي مياد؟آيا انحصاري PS3 هست؟
فدای تو :31: :10:نقل قول:
ناصر جون ماله من V9 نیست ولی تو هاردم دارمش. باید برم نصب کنم احتمالا واسه همینه .
ایول پس چیزی شاخیه این Rebug !! فردا نصبش میکنم الان اصلا حال ندارم .
ناصر جان تو متوجه شدی چرا بعضی از دوستان با بازی های Eboot انقدر مشکل دارن ؟ من متاصفانه از این بازی ها ندارم که بفهمم مشکل از چیه.
آره محمد جان !! تازه بدون دیسک هم اجرا میشه :31:نقل قول:
آقای alex_fera اینجا توضیح دادن :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6037078&postcount=63
سعید جان من دیگه حال و حوصله ندارم . مخم حسابی قاطی کرده ( شیطونه میگه اصلا برم اورجینال uncharted 2 رو بگیرم)
نمی دونم مشکل این 3 تا بازی من چیه اسم بازی هام هم ایناست : motorstorm, uncharted 2 , heavy rain
اگه شد فردا می خوام برم از یه مغازه دیگه کپی شو بخرم و فکر کنم اینا وقتی بازی رو کپی مکنن یه سری از فایلاشو یا کپی نمی کنن یا حذف می کنن؟؟؟؟
آخه مشکلش چیه پچ یا چیزی نیست نصبش کنم و برا مولتی من که نیست برا من 1.15 هست 1.17 بریزم درست نمی شه ؟؟؟
من موندم اصلا PS3 رو برای چی کپی خور میکنید ؟نقل قول:
PS3 فوق فوقش برای هر سلیقه ای 5 تا بازی انحصاری داره (یعنی همه ی بازی های انحصاری Ps3 باب میل همه نیست) باقی بازی هایی هم که بازی میکنید که مالتی هستش !
باور کنید این همه دردسر ارزش نداره ، یه 360 بخرید برای بازی های مالتی خودتون رو راحت کنید .
کد:http://www.multiupload.com/S0OOR54170
اخه من هم uncharted 2 رو دارم هم motorstorm ولی تو اجراشون هیچ مشکلی ندارم. همشون هم از همین معمولیا هستند که تو Iris Manager انتخاب می کنم و بعد رد دیسک کلیک می کنم اجرا میشه. اگه دقیقاً بگن کجاش چه مشکلی داره و چجوری دقیقاً اجرا نمیشه شاید بشه کمکی کرد.نقل قول:
با Iris Manager 1.2 امتحان کنید شاید جواب داد. البته من اونارو با Gaia و multiman هم اجرا کردم بدون مشکل.
5 تا بازی.....؟؟:18:نقل قول:
میلاد جون در حال حاضر اینجا هم قیمت خود کنسول ps3 کمتر از ایکس باکسه و هم قیمت بازیهاش....!!:5:
منظورت هم از اون 5 تایی که گفتی رو نفهمیدم....:41:
به هر حال 1 کنسول بهتر از 2 تا کنسول هست :31: پولشم کمتر درمیاد:46:نقل قول:
ولی کاش PS3 بازی های multi رو حداقل مثل Xbox360 میتونست اجرا کنه:41: اکثرشون افت فریم دارند. نمونه بارز AC
از روي هارد اكسترنال افت فريم پيش مياد ولي از روي هارد كنسول يا ديسك اريج شخصا افت فريم نداشتم يا انقد كم بوده كه به چشمم نيومده.نقل قول:
سلام...
دوستان الان آخرین روش هـــــــــــک PS3 چجوریه ؟؟!؟! هنوز دنگ و فنگ داره ؟ :دی
بعد هر بازی بخوای باید هارد رو بزنی سره شان ببری برات بریزن ؟ :دی رو DVD نیست؟؟
سلام به ناصر جون عزیزنقل قول:
ناصر دقیقا مشکل من با این صورته که وقتی من رو بازی uncharted 2 کلیک می کنم در لودینگ اول بازی که دقیقا تازه می خواد بازی رو لود کنه گیر میکنه یعنی لودینگ بازی هی مچرخه و تمومی نداره دقیقا در بازی heavy rain هم همین مشکلو دارم لودینگ اول بازی تمومی نداره ؟؟؟
ناصر جان اگه میشه لینک دانلود اون برنامه هایی هم که گفتی بزار من لینکشو ندارم اگه لطف کنی لینک پچ یا چیزی اگه داری بذار ؟؟
دوستان از اين عينك هاي 3d كه به كنسول بخوره سراغ ندارين....؟؟؟
بازي كردن باهاش بايد حس جالبي داشته باشه مخصوصا كه ميگن ابعاد تصويرش 80 اينچه :18:
حامد جان من میگم شما کنسول رو ببر پیش کسی که ازش بازی رو خریدی بگو این بازی هارو برام اجرا کن . دقیقا هم سعی کن جلو خودت این کارو انجام بدن که متوجه ی موضوع بشی.نقل قول:
احتمال اینکه فایلی چیزی درست ریخنه نشده باشه هم هست مخصوصا خوده Eboot که کلا Boot شدن بازی توسط اون هست .
این عینک ها حتی HD هم نیستن چه برسه Full HD .نقل قول:
میلاد خودمون یبار مثل اینکه تو زترن اینارو امتحان کرده میگه اصلا چیز جالبی نیست.