بله این راه خوبی هست ...نقل قول:
Printable View
بله این راه خوبی هست ...نقل قول:
قسمت option/synchronisation نت گوشی چه کارایی داره ؟
فکر کنم برای سینک کردن ( هماهنگ سازی) کانتکت ها و مسیج ها با کامپیوتره //نقل قول:
سلام به همه دوستان
الان 2-3 روزه که وقتی میخوام یه رینگ واسه گوشیم انتخاب کنم توی ringing tone فقط 2 حالته یا off و یا download در صورتی که رو گوشیم 400 تا آهنگ دارم البته یه تم هم نصب کردم که روش رینگ بود حالا به نظرتون مشکل از تم هست یا مموری 2gb؟
سلام.خسته نباشيد
ببخشيد خواستم ببينم چطور ميشه يه اسكرين سيور بدون محدوديت زماني براي 5700 يا 6120 قرار داد.يا يه برنامه كه ايم كارو انجام بده.چون پس مدت زمان محدودي صفحه تاريك تاريك ميشه نهايتا چند دقيقه و بعد از اون براي مشاهدهي ساعت و يا تاريخ بايد حتما صفحه رو روشن كنيم.لطفا كمك كنيد.مرسي
باید نور را روی On بذاری
پروداکت کد 5700 فارسی بهم بدید که تست شده باشه و مطمئنه
خیلی خیلی ممنون
یکی توضیح بده پروداکت کد چیه و به چه دردی می خوره ؟
پراداکت کد یه کد که مشخص میکنه گوشی مال کدوم منطقه س .رو لیبل گوشی نوشته. یه عد مثل 553236.نقل قول:
و بدرد همین زبان گوشی میخوره که اگه کد رو عوض کنی میتونی زبان گوشی رو به اون منطقه ی دلخواه عوض کنی.
دوستان عزیز من را لطفا راهنمایی کنید
ببینید من چند وقت پیش از پروداکت کد و این جور چیزها خبر نداشتم و گوشیم را از 3.27 به 3.83.1 آپدیت کردم
حالا که فهمیدم میشه گوشی را فارسی کرد میخواستم راهنماییم کنید چه کار کنم
و یه توضیحی هم در مورد فایل های فلشی که جدا هست هم بدید منمون میشم و بگید چه طوری باید فارسی کرد با این فایل فلش ها
تا اونجایی که یادمه ورژن 3.83 برای زبان فارسی هم بود !
شما میتونی پروداکت کد خودتون رو با برنامه ی NSS به یه پروداکت کد فارسی تبدیل کنید !
و بعد با برنامه ی NSU اقدام به Reinstall کردن فریمور بکنید .
فایل های فلشی که جدا هستن فقط با باکس میشه ریخت رو گوشی
بچه ها نمیشه تو قسمت clock تنظیم کرد که مثلا شنبه و 5شنبه ساعت 6 زنگ بزنه و 2شنبه 8 زنگ بزنه ؟؟
من یه کم ور رفتم باهاش نشد ، آخه یه work days که بیشتر نداره ...
شما راه حلی دارید ؟
سلام شنیدم 5700 کمیاب شد ؟ الان تو علائدین گیر میاد ؟ چنده ؟
می خوام 5700 بگیرم به چه چیزهایی توجه کنم و چه کارایی کنم که تو پاچم نره , دسته دوم نباشه , چیزیشو عوض نکرده باشن و اصل باشه ؟
مرسی
ورژن گوشی من از همون اول 3.83.1 بود ولی فارسی نداره:5:نقل قول:
نه دوست من اصلاً هم کمیاب نیست .....نقل قول:
شما میتونی بری طبقه 4 علاالدین اونجا فراوونه .... اگه پولشو داری سعی کن با گارانتی بگیر اگر هم نداری از یه جای مطمئن بگیری سرت کلاه نمیره ....
خوب چه ربطی داره مگه من گفتم هرکی ورژن 3.83 داره باید فارسی هم داشته باشه ؟ :13:نقل قول:
متن رو خوب بخون میفهمی :40:
ربطش به اینه که این ورژن فارسی نداره!نقل قول:
مشکل از نوشتنته!:13:
دوستان اينجا جاي اين حرفا نيستنقل قول:
هر گوشي مال يه منطقه اي هستش حالا يكي فارسي داره يكي نداره
اوني هم كه نداره ميشه فلشش كرد با اپديت هم ميشه
کسی تقویم شمسی سراغ داره که مثل تقیم خود گوشی بشه باهاش برنامه ریزی کرد
فکر کنم باید بری تو تاپیک درخواست نرم افزار
سلامنقل قول:
منم اينو ميگم اما كو گوش شنوا !
اصلا با بعضيا نيايد بحث كرد !
پس هموني كه شما ميگي قبوله
این ورژن فارسی نداره!
من بلاخره 5700 خودم را با موفقیت فارسی کردم
هر کس هر زمان مشکلی داشت با من تماس بگیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه روشن موندن فلاش يه برنامه ميخواستم -اگه تست شده باشه بهتره_ يه برنامه ي خوب هم واسه ضبط مكالمه ميخواستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با يه عالمه تشكر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من درخواستتون رو اگه توی کلوپ برنامه های درخواستی بدین زودتر به نتیجه میرسین ....
مثل اینکه کسی بلد نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در هر صورت خودم فهمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه میخواید واستون بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شما اون روش روشن نگه داشتن فلش رو بلد نیستین ؟؟؟
ببین باید در حالت عادی (صفحه کلید در حالت عادی) بری و در قسمت مدیا و دوربین را بیا بعد دکمه وسط را بزن در همین حال یهو پایین را به حالت دوربین بچرخون
خیلی ساده گفتم
خوب بگو دیگه !نقل قول:
نکنه زیرلفضی می خوای !
of iباید هر روز را جدا بزنی و تکرار را فعال کنی که در اون روزی زنگ بزنه در حالت هفتگی
عزیزمنقل قول:
هرکسی مشکلی داره همینجا میگه
بسیار بسیا ر ساده است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واسه اونایی که غیر از Work days هستند می تونی واسه هر کدومشون یه Weekly تعیین کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ما اومديم باري دوستمون بازي جاوا اينستال كنيم پيام certificet........... اينا رو داد كرك و پرمان ريخت!!!
تاريخ گوشي مشكلي نداشتش ولي بازم ربطي نداره آخه.جاوا هستش نه سيمبين.كف كرديم
دوست عزیز احتمالاً اون بازی که خواستی نصب کنی احتیاج به ساین داشته .....
اگه ساین کردن بلدی یه بار ساین کن ببین جواب میده یا نه ....
نقل قول:
از کی تا حالا بازی جاوا ساین میخواد؟
مهندس چه اروری داد ؟
کامل بگوش!!!!
شرمنده اصلاً متوجه نشدم که گفته جاوا بوده .....
شرمنده
سلام دوستان .
چه طوری میشه یه عکس رو به صورت فول برای والپیپر بذارم؟
بصورت والپیپر یا تم....؟
اگه منظورا والپیپر هست سایز عکستو به سایز 320*240 ریسایز کن و بعد بریز تو گوشیت .....
منظورم اینه که کامل پشت صفحه رو بگیره.
الان که بالا و پایینش همون تم گوشیه.
میخوام کامل صفحه رو بگیره.
پس میخوای بصورت تم باشه که کل صفحه رو بگیره ....
باید با استفاده از برنامه Theme DIY اینکار رو بکنی ....
این برنامه رو میتونی از همین فروم هم در کلوپ برنامه های کاربردی دانلود کنی ....
چطوری میتونم صدای شاتر دوربین عوض کنم
پچشو گرفتم و کارایی که باید انجام بدم دادم ولی نمیدونم کجا باید صدای شاتر رو تغییر بدم