همونی که توی پست اخر گفتم رو انجام بده که ارور رو کمتر کنه من توی چندتا فروم دیگه هم عنوان کردم خیلی ها این مشکل رو داشتن وهنوز هم حل نشدهنقل قول:
Printable View
همونی که توی پست اخر گفتم رو انجام بده که ارور رو کمتر کنه من توی چندتا فروم دیگه هم عنوان کردم خیلی ها این مشکل رو داشتن وهنوز هم حل نشدهنقل قول:
سلام من بازی gears war 1 رو نصب کردم وسط بازی گیر میکنه همیشه
ولی رو بازی های دیگه مشکل ندارم
VGA:512 mb 8600 gigabyte
RAM:1mb
CPU:intel 5 دوهسته ای
xp sp2
سلام خوبید ؟ من یه بازی گرفتم به اسم viva pinata (برا خواهر کوچولوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ولی هرچی نصبش می کنم play نمیشه پیغام میده که : please insert the correct dvd-Rom click OK and restart the aplication
باید چی کارش کنم؟ کامپیوترم هم مشکلی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مهسا جان:5:نقل قول:
1 یا میگه دی وی دی رو بزارید داخل دی وی دی رام :10:
2یا کرک میخواد:27:
3یا مشکل از دی وی دی:40:
سلام.من یک بازی به پیشنهاد دوستم دانلود کردم به اسمRace Cars The Extreme Rally که اتومبیل سواری هست.اما محدودیت داره و بیشتر از یک ساعت نمیشه بازی کرد.میخواستم ببینم که کرکی،چیزی نیست که این محدودیت رو برطرف کنه؟
کسی کرک بازی T-72: Balkans on Fire را میدونه از کجا میشه پیدا کرد؟
کد:http://www.gamespot.com/pc/sim/t72balkansonfire/index.html
سلام
ايني كه ميخوام بگم مربوط به نصب پچ هستش.من پچ 1.21 بازي warcraft 3 رو دانلود كردم
كه rar بودش محتواش يه برنامه سيستمي است و يك فايل اصلي كه وقتي اجراش مي كنم
به من ميگه با كدوم برنامه اجراش كنم .
حالا كسي هست كه نصب پچ 1.21 بازي وار كرفت 3 رو به من آموزش بده؟:41:
ممنون.:11::11::11:
بازی Crysis WARHEAD رو نصب کردم بعد از نصب گفت باید کانکت بشی کانکت شدم ی چیزی پرشد بعد این پیام می اد هر چی done رو می زنم باز می اد چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من ميخواستم بپرسم چطوري ميشه بازي رو در حالت ويندوز و پنجره اجرا كرد
يعني بازي به صورت فول اسكرين اجرا نشه
با تشكر zurg
فک کنم یه سری بازی ها اینجوری میشه که با زد دکمه هایf1 تا 12 f مشخص میشه:10:نقل قول:
راستی یکی جواب مارو هم بده
RAM:1mb
CPU:intel 5 دوهسته ای
xp sp2
من بازی Half Life 2 رو نصب کردم ولی بعضی از اجسام ریندر نمیشند . قبلا هم یه جایی خونده بودم که با بعضی از کارت گرافیکها سازگاری نداره و همین باعثش میشه . میخاستم بدونم ایا بقیه نسخه هاش هم همینجوریه ؟ نمیشه یه جوری این اشکال رو برطرف کرد که تمامی اجسام ریندر بشند ؟
راستی اون جاهایی از بازی که موجودات مثل سوسک از چاله های زمین همینطور بیرون میاند ( پرواز هم میکنند اندازشون هم نصف قدته ) چطور تموم میشند ؟ هر کار میکنم بازم میاند .
دی وی دی که تو دی وی دی رام هست و اونم مشکلی نداره چون تو 2 تا کامپیوتر امتحانش کردم کرک رو نمی دونم چون یه فایل داره که کرکه ولی من نمیدونم کجا بریزمش؟؟؟تو همین فایل کرک هم یه چیزی هست نوشته : startup ولی وقتی کلیک میکنم روش هیچ اتفاقی نمیفتهنقل قول:
احتمالا کرک میخواد کپی کن تو پوشه نصب بازی:8:نقل قول:
سلام!از اونجايي كه من وقت ندارم پست هاي قبلي رو بخونم و نميدونم كه تا حالا اين مشكل رو كسي بيان كرده يا نه ,الان ميگم!من بازي spore رو نصب كردم(بدون مشكل يا erorr).بعد اومدم بازش كنم،گفت كه بايد به اينترنت وصل شي.منم شدم،بعد اين دفعه گفت كه بايد serial number روي جلد بازي يا ... رو وارد كني.اون زير يه جا براي نوشتن كد بود كه توش خود به خود كدي كه اول بازي براي نصب ميخواست وارد شده بود.من اينتر رو زدم(بدون اينكه به كد دست بزنم.)به جاي اينكه بازي رو بياره گفت دوباره بزن.منم دوباره زدم ولي اين گفت دوباره بزن.تا فرداش همش ميگفت دوباره بزن.من چي كار كنم؟!
سلام
تو رو خدا به دادم برسید من بازی Beijing 2008™ رو دانلود کردم اما بعد از نصب بازی و کرک این ارور رو میده
مشخصات سیستمم:
Ram:1.50
Graphic:NVIDA GEforce 7300 LE
CPU:3
حالا چکار کنم؟
ممنون
با سلام.من بازي Desperados - Wanted Dead Or Alive را دانلود كردم و اين فايل ها داخلش هست.ولي نميتوانم با برنامه VirtualCloneDrive5 باز و اجراش كنم.چكار بايد كرد؟ ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استاد تو باید این امیج رو توسط نرو 8 یا 7 اجراش کنینقل قول:
تو قسمت start بعد منوی ترو بهد قسمت imag drive
نقل قول:
استاد مال منم همینطور بود
مشکل از بازی هستش
حتی چند تا دی وی دی از این بازی که از چند شرکت دیگه بود رو هم امتحان کردم ولی بازم گیر داشت
سلام استاد.نشد كه نشد.با نرو 8 رفتم ولي اين imag drive كه فرموديد؛ نبود.ممنوننقل قول:
چرا تو قسمت
start
all program
nero
imag drive
نيست.در نرو 8 كه من نصب كرده ام ؛ چنين چيزي نيست.ممنوننقل قول:
آقا این Vertex Shader 3.0 که تو بازی Beijing 2008 میخواد چیه؟؟ کمک کنید.....سریع..! لطفا... :D
رایانه جون مگه میشه
مطمعن هستی نرو 8 هستش
شاید بعضب امکانات رو نداشته باشه
امشب نصب میکن فردا مسیر دقیقش رو بهت میدم
برو یه نسخه اصلی رو بخر
امشب تو برنامه هام نگاه میکنم اگه برنامه دیگه ای دیدم خبرت میکنم
سلام.يعني هيچ راه ديگه اي نداره.حتما بايد با نرو باز بشه.ممنوننقل قول:
کارت گرافیک هم nVidia 5500 (یه چیزی تو همین مایه ها) تو رو خدا یکی جواب بده
الان کمکت میکنمنقل قول:
استاد هیچ راهی ندارهنقل قول:
گرافیکت خیلی قدیمیه
مشکل اصلی کارت گرافیک شماست که این بازی رو ساپورت نمینه،چون کارت گرافیک شما از Shader Model 2.0 استفاده میکنه و نیاز بازی کارت گرافیکی است که دارای Shader Model 3.0 باشه
کارت گرافیک ها از واحد های سایه زنی Vertex Shader و Pixel shader استفاده میکنند که طی پیشرفت های روزافزون شرکت های سازنده هر بار میزان سایه زنی کارت گرافیک ها و پشتیبانی اونها بیشتر شده مثلا کارت های گرافیک سری 6000 Nvidia از shader model 3 استفاده میکنند که میزان سایه زنی بیشتری نسبت به سایر مدل های تولید شده بهره می برند
شرمنده
سلام.استاد با نرو 6 جواب داد و ايميج باز شد و بازي را نصب كردم ممنوننقل قول:
نقل قول:
اگه میتونی جزییات سیستمت رو بگی
تا کمک کنم
کدوم هالف لایف
اپوزود 1 یا 2
اقا بازی Worms: World Party روی ویستای من کار نمیده چیکار کنم؟؟ از compatibility هم استفاده کردم فایده نداشت
سلام
من بعد از ان که مراحل نصب بازی را انجام میدم و در قسمتی که باید دکمه ی install را بزنیم error میدهد این error در باره ی یک فایل dll هست که نمی تونم اینو support کنم آیا باید این فایل dll را دانلود کنم لطفا کمکم کنید با تشکر.
استد بگو پیغام خطا چی هستشنقل قول:
اگه نمیتونی عکس ازش بزاری متن خطا رو بنویس
یا اسم فایل DLL
چه پیغامی میدهنقل قول:
worms world party has stopped workingنقل قول:
این صفحه است که میخواد ارور را به اینترنت بفرسته
من وقتی بازی lock on:modern combat را بازی میکنم وقتی از بازی بیرون میام کامپیوترم ریست میشه چرا؟
نقل قول:
ایم مشکلات بیشتر مربوط به ویندوز میشه
ویندوزت رو عوض کن
گرافیکت پایینه
سیستم :نقل قول:
اگه میتونی جزییات سیستمت رو بگی
تا کمک کنم
کدوم هالف لایف
اپوزود 1 یا 2
Vga = 128 Ng 5500
Cpu = 2.8
Ram = 1gb
روی پک بازی کمتر از این سیستم نوشته
هالف لایف 2 اپیزود 1
ول کن پک بازی رونقل قول:
باید تو قسمت تنظیمات جزییاتو بیاری پایین
داریکت 9 رو هم عوض کن
وقتی بازی مافیا رو اجرا میکنم با این ارور روبرو میشم:
البته این بازی رو قبلا هم نصب کرده بودم و بازی میکردم ولی الان اجرا نمیشه.
بازی Gta 5 رو هم نصب کردم و 1 ساعت بازی کردم، کامپیوتر رو که ریستارت کردم دیگه هر چه قدر رو آیکنش کلیک میکنم باز نمیشه، هیچ اروری هم نمیده.
رم PC ام هم 512+256 است. گرافیک : ATI 128
CPU: 2.4
GTA هم قبلا بدون مشکل اجرا میشد.
مرسی
سلام تو چند سایت خارجی مطرح کردمنقل قول:
این طوری جواب دادن
دایرکت جدید نصب کنید
درایور گرافیک رو هم جدید کن
دوست عزيز اين مشكل براي منم زياد پيش اومده علتش ويروسي بودن ويندوزته كه ويروسها بازي رو تعليق ميكنند و بايد ويندوزتو عوض كنينقل قول:
سلام، فکر میکنم این ویندوز من با بازی ها مشکل داره ( ویندوز Crystal )
کینگ عزیز منظورتون اینه درایور گرافیک رو دوباره نصب کنم؟
شرمنده نتونستم کاری کنمنقل قول:
میتونی یه کار کن
ویندوز سرویس پک 1 رو نصب کن
بعد این پچ رو دان کن
جوابش رو بگوکد:ftp://ftp.team17.com/pub/t17/patches/pc/wwp_USsp1_DK.exe