به نظر من سیستم شما خیلی عالیه منم رم یک گیگ کینگ داره اونم باس 533 وهیچ مشکلی ندارم شما که رم ocz با باس 800 میخواهید بخرید که دیگه بهتر
Printable View
به نظر من سیستم شما خیلی عالیه منم رم یک گیگ کینگ داره اونم باس 533 وهیچ مشکلی ندارم شما که رم ocz با باس 800 میخواهید بخرید که دیگه بهتر
قابلیت آئرو هیچ ربطی به رم داره...در ورژنهای قبلی ویندوز تمام پروسس گرافیکی بر عهده ی سی پی یو بودنقل قول:
ولی میکروسافت در ویستا این وظیفه رو انداخته رو دوش گرافیک....یعنی هیچی گرافیک قوی تری داشته باشی میتونی بهتر از ویستا استفاده کنی...البته میتونی هم کلا بی خیال آئرو بشی
همونطور که گفتم در حالت عادی ویستا با رم 1 گیگ مشکلی نداره ولی تو بعضی برنامه ها ممکننه بیش از یک گیگ رم لازم بشه...(مثلا سیستم من وقتی داره فتوشاپ سی اس 3 رو ران میکنه 60 % رم رو اشغال میکنه...یعنی 1.2 گیگ)
مخلصیم
پس با این حساب این سیستم مناسبه با توجه به اینکه میخوام گرافیک 8600gt بندازم رووش با aero هم مشکلی نخواهم داشت
ممنون از دوستان بخاطر راهنماییتون
cpu:2.8 celeron
RAM:512
VGA:256
با این مشخصات من دارم تو ویستا بدون مشکل کار میکنم
تفاوت بین ویستا بیسیک و بیزینس در چه مواردی می باشد؟
ظاهراً پارتیشن مجیک مشکل سازگاری با ویستا داره. راه حل چیه؟
باید دنبال ورژن جدیدش گشت.نقل قول:
تنها پارتیشن مجیک نیست که این مشکلو داره
خود ويستا ابزار پارتيشن بندي داره. روي My Computer راست كليك و در قسمت Management گزينه Disk Management رو پيدا كن.نقل قول:
تایید میشه.نقل قول:
دوستان من با برنامه flash get تو ویندوز ویستا مشکل دارم
از قسمت dialup برنامه اگر نوع کانکشن را انتخاب کنی دیگه برنامه دانلود نمی کنه باید حتما نوع کانکشن را بذارم رو
flashget Shouldnever dial تا بتونم دانلود کنم
اگر هم تنظیم کن ساعت خاصی شروع به دانلود کنه وصل میشه به اینترنت اما دانلود نمی کنه