معمولا 1 مگ اپلود نیازه برا گیم انلایننقل قول:
Printable View
معمولا 1 مگ اپلود نیازه برا گیم انلایننقل قول:
سلامنقل قول:
داداش این پینگ فست چیه چه جوری فعال کنم و تو مودم باید ست بشه چیزی؟مرسی
نقل قول:
باید زنگ بزنی به پشتیبانی بگی واست فعالش کنن ولی خطت باید بکشه یعنی نویز زیاد نداشده باشی
1571
دوستان وضع دیده بان چطوره؟ مشکلاتش بر طرف شده یا نه؟
مشکلات میان رو میرن هیچ وقت درست نمیشننقل قول:
بر خلاف شبای قبل امشب کم افت دارم کلا بعد ساعت 9 وضعیت خراب نشد ، فقطم دیده بان نبود کل شرکتا افت داشتن تو یکی از پیجای اینستا 99 درصد مردم دیشب افت گزارش میکردن ، اینم ملوم نیست ثابت باشه یهو می بینی باز فردا شب خراب شد کلا هیچی ملوم نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت دیده بان برای دیدن netflix و hulu و youtube چطور هست؟فریز و قطعی داره؟ من در حال حاظر 4 مگ مخابرات دارم ولی وجدانی با کیفیت 1080p هم راحت فیلم میبینم تنها مشکل مخابرات اینه که برای ترافیک خارجی ماهانه 60 گیگ فقط حجم میده که خوب زود تمام میشه.ظاهرا دیده بان ترافیک خارجی با حجم بالاتر و قیمت مناسبتر از مخابرات داره میخواستم بدونم وضعیت دیده بان برای فیلم دیدن چطوره؟
یه ،یه ماهی هست ثبات دارم ولی در مجموع ثبات نداره.نقل قول:
یه روز خوبه و یه روز بد. قطعی من ندارم ولی گاها یه لحظه قطع میشه که باعث دیسکانکت تو بازی آنلاین میشه.
قبلنا با این دیده بان از هر لینکی دانلود داشتم مهم نبود چی یا سرورش کجاس زیر 1800 کیلو اصن امکان نداشت بده الان صبح ظهر شب سرعت دانلود اصلا ثابت نیس حتی از سرور داخلی ، همیشه بین 200 یا 300 کیلو کمتر میده .......
1.5 مگ خوبه پینگت هم عالیه.نقل قول:
من که سرعتم930 هست ،پس چی بگم ،پینگم هم بدتره.
فاصلت تا مخابرات محلتون باید خیلی کم باشه که اینجوری سرعت میده.
خونه برادرم دقیقا رووبروی مخابرات هست snr اش رو 16 مگ بود 23. قشنگ تا 20 مگ هم میکشید