هنوز راهی برای آنلاک lh96 نیومده؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
هنوز راهی برای آنلاک lh96 نیومده؟
سلام دوستان وخبره ها من مودم 3g مدل huawei e173u-2دارم اپدیت کردم
حالا سیم کارتمو نمیشناسه نه رایتل نه ایرانسل خیلی گشتم برنامه انلاک کردنشو اما خیر نشد که نشد مودمم الاتصالات السعودیه مدل گفته شدست ترو خدا کمکم کنید :n34::n34::n34::n34:
تستی از E5186s-22a
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي نميدونه؟نقل قول:
دوست عزیز تا جایی که من میدونم گزینه اول نشانگر قدرت دریافت سیگناله که به عوامل زیادی از جمله فاصله وموانع موجود در مسیر دکل تا مودم و فرکانس دریافتی بستگی داره چون در فرکانسهای پایین تر قدرت طی مسیر ونفوذ در اجسام بالا ترهنقل قول:
گزینه دوم نشانه کیفیت دریافت سیگناله به طور مثال پس از برخورد امواج به موانع ودلایل دیگه بسته های اطلاعاتی با شکست و درهم آمیختگی مواجه میشن که این نشانگر هر چه کمتر باشه نشانه یکنواختی بهتر ودر نتیجه کیفیت بالا تره
گزینه آخر نشانه مقدار سیگنال به نویز دریافتی مودمه به طور مثال اگه مقدار این گزینه صفر باشه بدین معنیه که شما مثلا اگه یه لیوان آب دارید نصفش ذرات معلق در ابه وخلوص کمتر ی داره وهرچه این عدد بالاتر باشه بدین معنیه که مقدار ناخالصی یا همون نویز کمتر بوده ودر هیچ شرایطی این گزینه با هر مقداری نشانه سرعت وپهنای باند نیست چه بسا کاربرانی با مقادیر بالای این گزینه سرعتهای بسیار کمی داشتن وبالعکس
پس برای داشتن اینترنت با کیفیت تمامی این گزینه ها موثره واین مقادیر نسبی هستند
امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم
دوستان کسی ازمایش کرده که ایا با کابل افزایش طول یو اس بی 10 متری میشه مودم e3372 رو راه اندازی کرد ؟ سرعت کم میشه ؟
می خوام مودم رو تو پشت بوم بذارم
مودم روشن نمیشه اصلا چون افت برق داره طول زیاد usbنقل قول:
بستگی داره به چی بخوای وصلش کنی من یه روتر دیلینک دارم با همون افزایش طول یو اس بی ده متری وصل کردم روشن هم شد کار هم کرد ولی بعضی روترها حتی اگه نیم متری هم بگذارید از کار میافته مثل روتر تی پی لینک3220 البته فکر کنم اگه واسه کامپیوتر میخوای از هاب های سیم دار برقی هم بتونی استفاده کنی ولی خوب هزینه اش زیاد میشهنقل قول:
مطالب فروم واقعا آموزنده است:V30::V30: