با این هزینه لیزری نمیتونین بگیرین.قیمت hp1215 به تنهایی 225 تومن هستش.نقل قول:
کارتریج اپسون ظاهرا ارزونتر هستش ولی چون قابل شارژ نیست،عملا غیر قابل استفاده و گرون هستش.
Printable View
با این هزینه لیزری نمیتونین بگیرین.قیمت hp1215 به تنهایی 225 تومن هستش.نقل قول:
کارتریج اپسون ظاهرا ارزونتر هستش ولی چون قابل شارژ نیست،عملا غیر قابل استفاده و گرون هستش.
نقل قول:
ببخشید جسارت کردم جای سناتور اف جواب دادم.
شما میخواهید کارتریجتون بالای 1000 برگ بزنه ؟ اگه اینطوره پس فقط باید لیزری بگیرید چون جوهر افشان ماکسیمم 100 برگ متن میزنه آنهم فقط با مشکی.
در اینصورت پرینتر لیزری سیاه سفید نداریم که لیبل زن باشه و روی سی دی و دی وی دی چاپ کنه
پرینتر لیزری رنگی 3 کاره هم بالای یک ملیون تومنه و بازم لیبل زن نیست.
شما مجبورید بخاطر لیبل زن بودنش جوهر افشان بگیرید و من hp c 5283 را پیشنهاد میدم.
قیمت با گارانتی یکساله حدود 150000 تومانه.موفق باشید
sسلامنقل قول:
پس نظر شما روي جوهر افشان هست!
حالا توي برندهايي مثا اچ پي،اپسون،كنون نظر شما چيست؟مخصوصا روي قضيه قيمت كارتريجهاي جوهر افشان!
بيشترين تاكيد من اينه كه هزينه هر برگ چاپ كمترين هزينه ممكن بشه
ممنون منتظر نظران ارزشمند شما هستم.
سلام
می خواستم ببینم آمزشی برای شارژ کاتریج hp 1006 وجود داره در اختیاره من بزارین؟
مرسی
اچ پی و کنون زیاد تفاوتی با هم ندارن،کنون ترجیحش بالاتره از نظر من.نقل قول:
اپسون رو کلا باید بیخیال شین.
اگر هم بخواین هزینه مینیمم بشه،راهش تانک هستش.البته میتونین نصب هم نکنینا ولی اونموقع هی زود زود باید شارژ کنین.نمیدونم مصرفتون زیاده یا نه.
[PHP]http://www.uninetimaging.com/newsletter/HP_P_1006_Reman_eng.pdf[/PHP]نقل قول:
من یک پرینتر HP Deskjet 5150 دارم که هر دفعه شارژش 5 تومن میشد (البته خیلی کوچیک هست کارتیجش و معمولا فقط مشکیش رو شارژ میکردم الان هردوتا کارتریجش خراب شده و کارتریج مشکی هم 35 تومن هست که اگر بخوام هم مشکی و هم رنگی بگیرم 50-60 میشه که فکر نمیکنم الان خود پرینتر با جوهرش! اینقدر بیارزه!...حالا بگذریم)
من دیگه نمیخوام از این پرینترم استفاده کنم(چون خراب شده ، نمیدونم حالا خودش خراب شده یا کارتریجش؟!) و میخوام یک لیزری بگیرم ...والا من زیاد پرینت نمیگیرم...شاید نهایتا 150 برگ در ماه! منتها میخوام پرینتر تو خونه همیشه باشه تا به خاطر 2 برگ پرینت الاف کوچه خیابون نشم! الان داشتم تاپیکهای مختلف رو میخوندم دیدم P1006 HP چیز خوبی باید باشه ...
میخواستم بپرسم آیا شما هم همین مدل رو توصیه میکنید ؟ در ضمن من همون سیاه سفید برام کافی هست ...
فقط سوالم این هست که قیمت این پرینتر در حال حاضر چند هست؟ ... و تونرش بعد از چند دفعه شارژ خراب میشه و نیاز به تعویض داره؟ و قیمت تونرش چند هست؟ و هزینه ی شارژ تونرش چند هست؟ و چند برگ رو میتونه در هر بار شارژ پرینت کنه ؟
ممنون
1006 ظاهرا با شارژ مشکل داره.پودر خوب براش نیومده هنوز.با پودرای موجود هم کمرنگ میزنه.نقل قول:
ممنوننقل قول:
اگر فرصت داری جواب بقیه ی سوالاتم رو هم بده (اونهایی که بولد کردم...):20:
اگه یه ذره بیشتر هزینه کنین که ارزشش رو هم داره،hp 2014 پیشنهاد خوبیه.نقل قول:
در مورد 1006:
قیمتش حدودا 110 تومن باید باشه،بعد از دو دفعه شارژ،براش درام می خرین و حداقل 8-7 بار دیگه هم براتون کار میکنه اگه آسیب ندیده باشه.بیشتر قطعاتش یدکی دارن تو بازار پس لازم نیست کارتریج کامل بخرین.
هزینه شارژ تونرش هربار 10 تومن و حدودا 1000-700 صفحه میزنه.
این hp 2014 قیمتش چنده ؟ میخوام بدونم هزینه های جانبیش چقدره؟ چون الان پرینتر جوهرافشانی که دارم قیمت دوتا کارتریجش از قیمت نوی دستگاه هم گرونتره! یعنی دستگاهی میخوام که خرج رو دستم نذاره ....نقل قول:
منظورت از درام چی هست ؟ و قیمت این درام چند هست ؟