دوست من شما بگو دقیقا چه نیازی داری از ایرفونت و اینکه بودجت حداکثر چقدر هست وچه سبکی بیشتر گوش میدی؟...نقل قول:
Printable View
دوست من شما بگو دقیقا چه نیازی داری از ایرفونت و اینکه بودجت حداکثر چقدر هست وچه سبکی بیشتر گوش میدی؟...نقل قول:
ممنون از توجه دوستان
این jvc هم فک نکنم کار خاصی رو محصولاتش انجام داده باشه واسه آیپاد هر جا دیدم فقط نوشته واسه آیپاد خوبه دیگه چرا خوبه و چیکارش کردیم که خوبه چیزی ننوشته بود یا من ندیدم
اما سلیقه من
یه کاری میخوام که تفکیک صداش خوب باشه و جزئیات آهنگ رو بهتر ارائه کنهنقل قول:
این مدل fx67 هم مشخصاتش خوبه
متاسفانه من امکان تست ندارم فعلا میخوام اگه کسی تجربه استفاده از مدل هایی که بالا عرض کردم رو داره در مورد اونها راهنمایی کنه که مثلا آیا در صورت استفاده دراز مدت گوش رو خسته میکنن یا...
قیمت هم زیر 50
این مدل ex50 سونی گیر میاد؟ قیمت ایران؟
سلام.من زیاد سرم از هدفون در نمیاد!! برای ipod میخوام یه هدفون بگیرم.بودجه هم نهایتش 100 تومان.هدفونی میخوام که بیس خوبی داشته باشه.چون من بیشتر وقتی ورزش میکنم آهنگ تکنو گوش میدم.
این هدفون خود اپل چجوریه؟
[PHP]http://www.amazon.com/Apple-ear-Headphones-Remote-Mic/dp/B001N9YIJG/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=electronics&qid=1283544243&sr =8-4[/PHP]
من پیشنهادم همین دو مدل هست برای شما:نقل قول:
1.jvc ha fx67
creative ep830.2
سونی e35 طبق گفته ی اکثر بچه های همین جا برا راک و متال مناسب تر هست و کریتیو برای ترنس و اینها که بیشتر به کار شما میاد.
من به شخصه زیاد به کریتیو اعتماد ندارم.از هدفون های جی وی سی استفاده کردم.به نظرم به اندازه ی قیمتشون ارزش دارن.
بقیه حتما بهتر راهنماییت میکنن.
اینجا چقدر سوت و کوره!! کسی نیست جواب مارو بده؟نقل قول:
دوستان این هدست Farassoo | FHD-370 تو تهران کجا پیدا میشه ؟ قیمت دقیقش چنده ؟
ممنون...
اگه باشه از فروشگاه های لاوان میتونی تهیه کنی .نقل قول:
مثلا همکف پاساژ بهار تقاطع خیابان بهار و خیبان انقلاب(البته کمی باید داخل خیابان بهار بری)
این جا تعداد بچه هایی که با هدفونهای 100 تومن به بالا آشنان زیاد نیست اجازه بده جوابت رو میدن.نقل قول:
صفحات قبل رو یکم بخونی قیمتها هم دستت میاد تا حدودی.
این پلیر مورد نظرت فکر نکنم این جا گیر بیاد.
تا صد تومن هم کلی تو پستهای قبل صحبت شد.مثل مدلهای سونی کریتیو و جی وی سی.یه نگاه بنداز.
نقل قول:
دوست من هدفون های خود اپل ارزش نداره ----
اگه تا 100 بودجه داری به من بگو supra-aural یا همون on the ear میخوای یا in ear ؟
تو این رده تو ایران بهترین برند ها برای سونی و کریتیو هست ! ...
تو حدود 80 میتونی aurvana in ear از کریتیو بگیری رده پایین ترم حدود 37-38 میتونی ep 650 بگیری ...
البته مدل aurvana in ear2 هم اومده که به نظرم گزینه اول نسبت به پولش بهتر هست ! ... و تفاوت چندانی بین این 2 نیست ! ...
1. سلامنقل قول:
2. ممنون از اینکه جواب منو دادید.
3. من فقط مدل های in ear مد نظرمه.
4. من از آمازون سفارش میدم و از ایران خرید نمیکنم.پس لطف کنید تمام مدل ها رو در نظر بگیرید.نه فقط اونایی که توی ایران موجوده.
5. این دو مدلی که پایین گذاشتم چطوره؟
6. ممنون.
[PHP]http://www.amazon.com/gp/product/B0035JKJ2W/ref=s9_simh_gw_p23_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_ s=center-3&pf_rd_r=09FEX6N4RMNFJYY256NQ&pf_rd_t=101&pf_rd_p =470938811&pf_rd_i=507846[/PHP]
[PHP]http://www.amazon.com/gp/product/B002LWOKJ2/ref=s9_simh_gw_p23_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_ s=center-4&pf_rd_r=09FEX6N4RMNFJYY256NQ&pf_rd_t=101&pf_rd_p =470939031&pf_rd_i=507846[/PHP]