نقل قول:
این vp چی هست ؟
Printable View
نقل قول:
این vp چی هست ؟
عمریه دارم اینجا زندگی میکنم امیرجان . حتی از تکست هم میشه تشخیص داد :sq_2:
خب اینا رو که نصب کردم.توی خود فولدر installer بازی هستش اینا....
موندم مشکل از کجاس....
آورین آورین :sq_25:نقل قول:
دیگه نمیدونم چیکار باید کرد،یه بار بزار کارت گرافیکت آنلاین آپدیت بشه
خب منم امروز بازیو خریدم. دو سه دست بازی کردم تا الان این موارد برام قابل توجه بود.
اول اینکه بازی خیلی طبیعی بود حرکات و پاس کاریا و در کل بازی خیلی روون تر از اخرین فوتبالی بود که بازی کردم(اخریش pes 2010 بود)
اما چنتا مشکل داشت.
اول اینکه دوربین بازی یه مقدار برام سخت بود. یعنی دوربین بازی تو pes2010 که بازی میکردم خیلی بهتر بود. تو فیفا مشکلی که داره اینه بازیکنایی که سمت مقابل دوربین بازی هستن یه مقدار ریزتر از کارکترایی که سمت دوربین هستن دیده میشن
دوم اینکه خیلی جلوه های ویژه وسط بازی دیده نمیشه. یعنی تو حساس ترین موقعیتهای گل هم ممکنه صحنه اهسته نشون نده.
دروازه بان ها هم به نظرم خیلی جان فشانی میکنن.
دیگه به جز اینا بازی خیلی قشنگه
+
و سوالی هم که داشتم اینه که تنظیماتی هست که رزولوشن بازی رو تغییر داد؟ برام کل صفحه رو تو مانیتورم پوشش نمیده.
نقل قول:
بازم ممنون از لطفت.
این کار رو هم کردم ولی نشد !
کلی ترافیک حروم کردم :sq_2: اما هیج اتفاقی نیفتاد !
توی محل نصب بازی توی قسمت اینستال دایرکت ایکس بازی رو نصب کنید احتمالا" مشکلتون رفع میشهنقل قول:
سلام با کرک فعلی بازی آخر فصل اول کریر مود کرش می کنه
کسی راهی می دونه؟
اونطوری که بچه ها می گفتن خود بازی مشکل داره و نه کرکنقل قول:
نقل قول:
آره...تمومه نرم افزارهای موجود در اون پوشه رو نصب کردم اما نشد !
اولش ( دیروز که بازی رو دانلود کردم ) تونستم بازی رو اجرا کنم و تا شب هم مشکلی نداشت ، اما امروز دیگه هرچی رو آیکون بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته !!!
راهی که من خودم استفاده کردم این بود که یه رزولوشن که تغریبا" به مونیتورم می خورد انتخاب کردم بعد آلت و اینتر گرفتم از حالت فول اسکرین خارج شدم و سایز پنجره رو تغیر دادم حرفه ای نیست ولی واسه من که جواب داد .نقل قول: