سوالات اکسل را کجا مطرح کنم
Printable View
سوالات اکسل را کجا مطرح کنم
سلام دوستانقصد خرید یک تلویوزیون را دارم قرار هست تلوزیون رو از بانه و بدون گارانتی بخرماولویت هاصفحه بزرگکیفیت تصویردوام و کیفیت تلویوزیونتا حالا به این سه مدل زیر رسیده امLG 42UB700-4kقیمت: یک میلیون و هشت صد و هفتادصفحه آن چهل و دو اینچ است ولی کیفیت صفحه آن 4kتلوزیون اسمارت است و سه بعدی (البته برای من اسمارت بودن و سه بعدی بودن کاربردی نیست ولی شنیده ام تلویزیون های اسمارت و مخصوصا سه بعدی کیفیت بهتری دارند و نیز اینکه قدرت سخت افزاری بالاتری دارد تلوزیون برای مثال رفرش ریت این تلوزیون خیلی بالاتر از تلوزیون های عادی مشابه است)LG 47LY340Cقیمت یک میلیون و هفتصدصفحه بزرگتر 47 اینچی دارد و کیفیت آن فول اچ دی استsony R470Bصفحه کوچکتری نسبت به دو مورد دیگر دارد و تنها 40 اینچ است و کیفیت آن نیز فول اچ دی استتصویر آن را از نزدیک دیده ام واقعا کیفیت و کنتراس ایده آلی داشت و نیز اینکه ظاهرا کیفیت تلویزیون های سونی مخصوصا آنهایی که منتاژ ایران نیست مناسب تر از تلوزیون های الجی استحالا با توجه به موارد بالااگر شما جای من بودید کدام یک را انتخاب می کردید؟؟؟؟؟
سلام فتاتون من تازه واردم
من دسترسی به هیچ انجمنی ندارم. لطفا کمکم کنید
:n28:
به مدیر کل پ.خ بزنید.نقل قول:
Meisam
سلامنقل قول:
به انجمن P30world خوش اومدین. :n16:
میتونید سوالتون رو در زیرمجموعه ی " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " مطرح کنید. :)
با تشکر مهران...
سؤال من راجع به چگونی تنظیم هید ر است. ازکی بپرسم .مشکل من صفحه فرد است که نمیدانی چگونه باید برای هرفصل یک هیدر بنویسم
Salmdsa bvcfgcbngvنقل قول: