چرا آنلاین نمیشین یه دست پلی کنیم؟
Printable View
چرا آنلاین نمیشین یه دست پلی کنیم؟
بیاید این یوزر منه ادد کنید:
Amirpop00 (اسمم تو بازی Amir00 هست)
اگه کلنم دارید آدرسشو بدید که درخواست بدم.:n06:
پ.ن:کلنو پیدا کردم حالا چجوری درخواست بدم؟!:n02:
دستت درد نکنه!!نقل قول:
خیلی باحال شده بود ،دمت گرم!!
فقط چرا از نرم افزارهای دیگه استفاده نمیکنی مثل Fraps یا خود ریکوردر بازی هم بد نیست فقط حجمش خیلی زیاد میشه که بعدش باید تبدیلش کنی.
من کم انلاین میشم ولی وقتی هستم ولی تا جایی که تجربه کردم معمولا کم پیش میاد همه همزمان انلاین باشیم ( بخاطر نوع دسترسی و تفاوت زمان کاری )نقل قول:
زیاد سخت نگیر ... اگر باشیم همدیگر رو می بینیم.:n06:
+
اینو بخون شاید بتونی fps بیشتر بگیری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر تنظیمات گرافیکی اضافی رو حذف کنی قطعا fps بیشتری می گیری ( من با گرافیک انبرد تونستم رکورد 70 fps رو در سنگینترین مپ بگیرم)
حالت عادی هم بالای 100 است.
برو تو سایت aeria با کره پنیر یا روش ssl لاگین کن بعد برو صفحه کلن و نام scraper رو سرچ کن وقتی امد انجا برو درخواست عضویت بده و اینجا بگو که بچه ها یا من باست تایید کنیم.نقل قول:
راستی ولخرجی نکن وگرنه پشیمون می شی. فعلا از اسلحه های اولیه استفاده کن تا یاد بگیری بعد اینهارو بخون
فقط اسلحه ها قبل از زمانی شدن است الان حواست باشه پولت رو در زمانی ها حروم نکنی
Fraps قاتل هارد من است با سایز فایلش و ریکودر داخل بازی رو هنوز نتونستم محل ذخیره فایل رو جابهجا کنم ( یکم دردسر دارم در این مورد )نقل قول:
این بهترین بازدهی و خوش دست تر از بقیه هست.
ممنون.
والا ما دیگه بوق نیستیم میفهم 100000 تا زوری زوری جمع کردم.:n02:
فقط الان لول 6 ام به خاطر همین بازم نمیتونم بعضی از تفنگا رو بگیرم.
مثلا ak-74 بگیرم بهتره یا ump 45؟(اگه اینو بیشتر کمک کنید بهتره چون اصلا این mp5 ه خوب نیست!:n27:)
یا من این اسنایپر TPG 1 کار کردم خیلی قدرتمند بود ولی سرعت نشونه گیری کمی داشت.میشه روش آیتمی گذاشت که سرعت نشونه گیری ش بهتر بهتر بشه؟
آخه میترسم یه تفنگ به درد نخور بگیرم.:n13:
ممنون بازم راهنمایی خوبی بود:n16:
نقل قول:
هنوز اول راهی .... این پولهارو اول کاری راحت می دن رو خرج کنی و تموم بشه تازه می فهمی چه کلاهی سرت رفته باسه پول در اوردن ... چون این پول ها بخاطر پر کردن یک سری پیش نیازهای تازه واردهاست .....( از من گفتن بود)
طرف ump اصلا نرو الان چون خیلی ضعیف هست.
فعلا همان sv98 m4 و یکی دیگر رو استفاده کن تا تمام شود ... اگر می خوای یک چیز راحت استفاده کنی R4 باسه کلاس RM بعد اپدیت زمانی راحتترین اسلحه است ... اگر قوی می خوای فعلا G3 رو مد بزن روش ( یکی بسته اپدیت قدرتش و دیگری یکی دسته های اسلحه است فکر کنم.... همین دو تا رو فقط نصب کن روش.
باسه کلاس PMنمی دونم چرا با mp5 مسئله داری ( چون بنظر من اسلحه خوبی هست - مخصوصا بعد اپدیت که میشه مد روش زد ):n29:
پیشنهاد می کنم روی کلاس PM فعلا مانور ندی چون یکم قلق داره این کلاس باسه بازی کردن ( سرعت حرکتشون زیاده در مقابل بقیه ولی اسلحه ها برد ندارن باسه درگیری های با فاصله )
پ ن :
اگر بتونی تو بخش free ap سایت یکم پول در بیاری و خرج کنی تو بازی می تونی مجانی FN-FNC رو بدست بیاری که ان هم اسلحه خوبی هست باسه تازه کارها ( از لحاظ رفتار مشابه M16 است که ان هم بد نیست )
free ap چیه؟
یکم توضیح بدین :n11:
منظورش همون Survey هایی هست که برای دریافت AP انجام میدین:n20:نقل قول:
مثلا باید یه ویدیو رو ببینید یا یه برنامه رو دانلود و نصب کنید یا یه سری چیزهای دیگه.
که اکثر اینکارارو توی سایتای کسب درآمد از اینترنت انجام میدنو پول به حساب اینترنتیشون واریز میشه ولی خب aeria واسطه میشه که مستقیما این پولها به حساب aeria واریز بشه و بجاش ap بهتون میده.:sq_17:
باید بگم که برای اینکار به قندشکن و فندق شکن هم نیاز دارین :n24:
حالا چطور میشه اینکارو کرد:22:
1. توی سایت لاگین شین
2. روی مقدار ap تون که اون بالا نوشته شده کلیک کنین یا واسین
3. بعد توی منویی که باز میشه روی آخرین گزینه Earn Free AP کلیک کنید
4.حالا از اون سایتایی که نوشته یکیو انتخاب کن (Matomy Money بهتره)
5. توی Survey هایی که نشون داده یه توضیح درموردش هست و مقدار ap که میده حالا دیگه بستگی به خودت داره که چیکار کنی
تا اونجا که میدونم free ap حساب نمیشه برای آیتم
یا شایدم اشتباه می کنم:n02:
نقل قول:باید فقط خرج شود.:n06:نقل قول:
You will receive this FREE Welcome Package if you spend at least 1 AP for the first time! Value of the package:
چیزهای خوبی هم میده
FN FNC
Viper Mask (15days)
Marksman (30days)
Blue Smoke grenade (EXP)
- Magazine upgrade B (15days)
Exp Up 100% (7days)
بجز نارنجک دودزا و اسلحه بقیه زمانی اند باید همان وقت که گرفتی استفاده کنی.
دودزا رو باسه بازی های خاص بزار
اسلحه هم که برای هر نوع بازی ای.