سلام
لطفا شبکه کردن چند pc (مثلا 4 pc ) بصورت کامل توضیح بدید.
با تشکر.
Printable View
سلام
لطفا شبکه کردن چند pc (مثلا 4 pc ) بصورت کامل توضیح بدید.
با تشکر.
با سلام .من توی شبکه یه گروپ پالیسی سث کردم(remove clock from taskbar...) ساعت سیتم مورد نظر پاک شد اما حالا میخوام که ساعت سر جای خودش برگرده. اما گروپ پایسی رو desable کردم و notconfigure کردم نشد حتی گروپ پالیسی رو delete کردم بازم نشد.حالا اومدم از روی کامپیمتر لوکال پروفایل یوزر مربوطه رو delete کردم و دوباره لاگین کردم درست شد.حالا سوال اینکه آیا همیشه gp ها به همین شکل عمل میکنند؟ یعنی فقط اعمال میشوند ودیگه به حالت اولیه برنمی گردن یا بعضی مثل این یکی اینجوری هستند.
واینکه آیا راهی هست که بدون پاک کردن پروفایل gp , desable بشه؟:41:
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان. بهترین راهکار به نظر شما برای این مشکل چیه؟
من می خوام به یه سرور IP Valid بدم. اینترنت از طریق ADSL Modem برای این ساختمان تامین می شود. مودم اینترنت دارای dhcp است و بصورت اتوماتیک آی پی می دهد. (در کلاس 192.168.1,1x) آی پی ولید من در رنج کلاس A است. چطوری می تونم این آی پی رو اختصاص بدم به بهترین شیوه و حالت ممکن.
1- در صورت امکان DHCP Enable باشد و غیر فعال نشود.
2- بنا به دلایلی نمی خوام ISA Server نصب کنم.
3- قابلیت کنترل همه جانبه داشته باشد.
از همه دوستان تشکر و قدردانی می کنم.
باسلام
دوستان یه سوال دارم که ممنون می شم جواب بدید
من یه یوزر تو یه شبکه هستم فکرکنم شبکه ورک گروپه وویندوز مورد استفاده ام هم ویندوز 7 هست حالا می خوام کاری کنم که هیچ کدام از یوزر ها دسترسی به سیستم من نداشته باشند چه از طریق ریموت دسکتاپ چه از هر طریق دیگه حتی با نرم افزار های خاص ریموت چه تنظیماتی رو سیستمم باید ست کنم ؟ ضمنا اگه شبکه دامین باشه چطور می تونم مشکل رو حل کرد ؟
برای User خودتون رمز بزارید.نقل قول:
:11:
سلامنقل قول:
در حالت default کسی نمی تونه به شما remote بزنه مگر اینکه تنظیمات رو توی properties my computer تغییر بدین
کار خاصی لازم نیست انجام بدین
تحت domain اگر باشید admin می تونه وارد سیستمتون بشه
اگر بتونید IP رو تغییر بدین (که توی یه domain خوب اجازه همچین کاری رو ندارید) از شبکه می پرید بیرون
چه طوری میشه تو شبکه دومین به کاربرا اجازه رایت سیدی/دیویدی داد.البته بدون نصب نرو برن رایت.چون نرو برن رایت فقط تو نسخه کامل نرو پیدا میشه که نصب اون هم خیلی طول میکشه منم معمولاً نرو میکرو نصب میکنم.ممنون میشم راهنمایی کنید
متاسفانه تو شبکه همه الزاما رمز یکسان دارند بنا به درخواست مدیر شبکه !!!نقل قول:
برای User خودتون رمز بزارید.
چه تنظیماتی رو ؟نقل قول:
در حالت default کسی نمی تونه به شما remote بزنه مگر اینکه تنظیمات رو توی properties my computer تغییر بدین
کار خاصی لازم نیست انجام بدین
RUN>SECPOL.MSC>LOCAL POLICY>USER RIGHT ASIGNMENT>Deny access to this computer from the networkنقل قول:
ADD EVERYONE
WORK ON BOTH WORKGROUP AND DOMAIN
سلام دوستان. من 2 تا کامپیوتر دارم که هر دو با مودم adsl ای که روتر ام هست به شبکه وصل اند و هیچ مشکلی نداشتم تا چند وقت پیش.
منتاها چند روزیه گیرای الکی میده بهم ویندوز . مثلا تو کامپیوتر خودم هی گیر میده که "یه آپی دیگه ام تو شبکه هست مثه آی پی کامپیوترت" ( در صورتی که کامپیوتر دیگه آیپیش فرق میکنه)
یا مثلا کامپیوتر داداشم همه چیزش درسته اما هی اینترنتش که از طریق مودم داخل شبکه وصل هستش ، قطع میشه .یا حتی بعضی وقتا پینگ میشه ( یعنی وصله) ولی وقتی اینترنت اکسپلورر رو باز میکنم وارد هیچ سایتی نمیشه.
مشکل از کجاست؟ چی شده که اینا به این حال و روز افتادن؟ یکی لطفا راهنمایی کنه ببینم مشکل از کجاست؟