جالبه با این که ساعت 12 هست سرعتم از 60-70 بالاتر نمیره!
Printable View
جالبه با این که ساعت 12 هست سرعتم از 60-70 بالاتر نمیره!
طرح الانت چیه ؟نقل قول:
کجا میشینید ؟
بعثت آزادگان تو خیابون آرمان بعدش یک چیز دیگهنمیدونم چرا ازم هویجوری حجم کم میشه!!!!!!!!!!!!!حدو 50-60 مگی کم شده !
منم دیشب ساعت 4 همین مشکل برام پیش اومد پیگیری نکردم چون طرحمو امروز عوش کردم.نقل قول:
یکی از بچها اشاره کرد حجم کم میشه باز بعد ساعت 7 اضافه میشه !!!
ولی من فکر کنم کلا دارن دانلود شبانشو ور میدارن.
دوستان بیایم یه غلطی بکنیم دیگه اعصاب نمونده واسه من . داریم ماهی حداقل ده ملیارد تومن به مخابرات پول میدیدم وضعیتمون اینه
جالبه به حجمم اضافه شد با این که دارم دانلود میبکنم 15048 بودش الان شده 15053!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
جالبه من یک خط همراه اول داشتم تا 2018 اعتبار زمانی و 1200 تومن شارژداشت منتها ی مدتی بود استفاده نمیکردم ازشچند روز پیش اومدم استفاده کنم ازش دیدم میگه شماره مورد نظر در شبکه موجود نمیباشد!!!!!نقل قول:
پیگیری که کردم امروز میگه که خططون واسه مخابرات یا همراه اول سود دهی نداشته شمارتونو ضبط کردن به نفع شرکت همراه ...!!!!!!!
باید برید نامه نگاری و...باذ ترهان بکنید شاید خططونو پس بدن! جالبه این خطو من 5 سال پیش 30 تومن خریده بودم !!!!!!!!
بعدش در مورد ای دی اس ال بعثتم گفتم گفتن همینی که هست!!!!!!!!!!!!!!!کی به قرار داد عمل میکنه اصلا کیلوییی چند!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:نقل قول:
من که با آمارش شک دارم حسابی . عصر یه 14 مگ دان کردم . بعد چک کردم 22 مگ کم شده بود . اپدیت ویندوزمم بستم . دیگه لود سایت دانلود ها چقده مگه
منم شک کردم حسابی!!!!!!!!!!!!! یعنی چی الان شده 15023!!!!! اونم اگه بخایم ی جورایی 12-7 بگیریم تو ساعت رایگان!
بابا این چرا این جوریه ثانیه ای ازم داره حجم کم میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!