تو up.-------- تا 1 گیگ واسه هر فایل میتونی آپ کنینقل قول:
تو up.-------- تا 1 گیگ واسه هر فایل میتونی آپ کنینقل قول:
دوست عزیز این جایی که میگید مجانی هستش مشکل نداره؟نقل قول:
تا چقدر میتونم اپ کنم یه توضیح بدید ممنون میشم
راستی ریویوم رو تکمیل کردم بچه ها فقط مونده اپ کنم اگه کمو کاستی بود دیگه ببخشید:31:
ممنون و موفق باشید:11:
ببخشید این سی پی یو 2 هسته ای تو گوشی به چه دری میخوره؟مثلا با این چی میشه کرد که با iphone4 نمی شه؟(به غیر از وصل usb)
وصلusbبه یس پی یو دوهسته ای مربوط نیستنقل قول:
سرعتش بیشتره
فیلم فول اچ دی بخش میکنه
فیلم فول اچ دی میگیره
بازی های باگرافیکی میتونه اجرا کنه که فعلا فک نکنم اومده باشه واسه2هسته ای
و...
دوستان من موندم این گوشی چی بیشتر از optimus 2x یا incredible s داره که ملت دارن انقد حال میکنن
عزیز من Iphone4 در برابر i9000 شکست خورده هست، حالا میخواهید با i9100 مقایسه کنید؟نقل قول:
تقریبا در تمام موارد برتر از ایفون هست، فقط ممکنه بعضی ها از سیستم عامل ios بیشتر خوششون بیاد!
برین یه نوکیا x302 بخرین هم تاچ هم بهش فلش وصل میه هم دوربین 5 هم divx خودش پلی میکنه با قیمت 165!!
نقل قول:
نظر هر شخصی برای بچه های این تاپیک محترمه ...
---------- Post added at 05:35 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------
دوستان اگه کسی این گوشی را میخواد من میتونم با قیمت 960 براش از همون فروشگاه آل دیجیتال بخرم (alldigitall.ir ) کسی خواست بهم pm بزنه.
نقل قول:
دوست خوبم من قصد جسارت ندارم من خودمم کخ این چیزارو دارم تا حالا هم شاید ده میلیون سر گوشی بازی به باد دادم فردا چی میاد حتما گلکسی سه با سیپی یو چار هسته ای و رم 2 و دوربین 12 به قیمت 1.5 میلیون بعد اونوقت همه میریم گلکسی دو رو بفروشیم یک میلیون روش بزاریم اونو بخریم!!! متاسفانه این سیاست کهن شرکتای بزرگه که دارن پولای کلونی به جیب میزنن البته نوش جونشون مشکل جای دیگس مشکل منم و عشق ناپایان به technology
فقط در مورد قیمت من یه بار دیگه بگم...گلکسی تب که اوایل اومده بود (الان در برابر گلکسی ۲ پشم هم نیست)اوایلش ۱میلیون بود....تا مایکروتل وارد کرد شد ۷۵۰۰...سر یه ماه شد ۶۵۰,,,,,,,,!,,,,,,,,,!,,!,,,!,!!!,