من داشتم دنبال دیجیتال میگشتم
یهو روی calibration رفتم و کارشو شروع کرد
تصویر tv تاریک شد.
به AV هم که رفتم تاریک شد . داخل کد مخفی قسمت bw اعدادشو دستکاری کردم AV الان میگه no signal .
HTMI دارم
Printable View
من داشتم دنبال دیجیتال میگشتم
یهو روی calibration رفتم و کارشو شروع کرد
تصویر tv تاریک شد.
به AV هم که رفتم تاریک شد . داخل کد مخفی قسمت bw اعدادشو دستکاری کردم AV الان میگه no signal .
HTMI دارم
برای calibration کردن tv اون عکس چهار خونه سیاه و سفیدو دانلود کردم ولی چه طور باید در حالی که عکس رو tv در حال نمایش هست به منو مخفی برم و calibration رو انجام بدم.
اگه تو ارشیوتون عکس دیفالت ua45d5500 را داشته باشید با مقایسه اعداد شاید مشکلم هل بشه.
ناگفته نماند که cpr روهم reset کردم
region رو عوض کردم همچی OK شد.:n19::n20:
دوست عزیزنقل قول:
برای کالیبره کردن سه راه حل دیگر هم است .که شاید راه حل شما راه حل چهارم باشد .بشرطی که فقط با تغییر region انجام شده با شد . چون شما کارهای دیگری هم انجام دادید شاید بطور شانسی این عمل انجام شده باشد . ولی ما این راهم به عنوان یک راه حل به دیگران توصییح خواهیم کرد
موفق باشید
با سلام
و با سپاس و تشکر فراوان از دوست عزیز جناب متین پور بخاطر همکاری و همیاری و راهنمایی های ارزشمندش.
منظور از کالیبره کردن چیه ؟ و کی کالیبره تلوزیون بهم می ریزه . کالیبره کردن چه سودی داره ؟ اون سه راه رو هم اگه می شه بفرمایید .نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
منظور از کالیبره کردن تنظیم نور - رنگ - کنتراس - فیلتر - نویز تصویر در حال نمایش است که بطور عادی در قسمت منو - تصویر متوان بر اساس نور محیط آن را تنظیم کرد که به سلیقه و دید بیننده متفاوت است که هر چه محیط روسنتر باشد نور تصاویر را روشنتر و هر چه محیط تاریک تر نور تصاویر را کمتر انتخاب می کنند تا چشم دچار خستگی نشود. و در حالت مهندسی دستکارهای که در منوی سرویس یا همان منوی مخفی در رابطه با آیتمهای که برای ورودی ها تصویر هست و آنها را از حالت کالیبره یا همان اندازه های تعریف شده برای تصاویر خارج شده اند را دوباره به حالت نرمال در می آورد. و راه حلها بر اساس خرابیها متفاوت است که باید برای انجام آن اطلاعات فنی این کار را بدانید.
تنظیم ساعت و تاریخ تلویزیون دیجیتال سامسونگنقل قول:
دوست عزیز
هیچگاه ساعت تلویزیونتان را روی خودکار نگذارید .بدلیل اینکه دیجیتال تلویزیون شما نسبت به مکانهای جغرافیایی و ایستگاه های پخش دیجیتال ساعتهای متفاوتی دارد و وقتی که روی زمان یا ساعت خودکار باشد بر اساس همان دیجیتال تنظیم می شود . برای جلوگیری از این اشکال این مسیر را دنبال کنید.
منو ← سیستم ← زمان و سپس روی زمان ( ساعت ) را کلیک کرده و آن را از خودکار به دستی تغییر داده تاریخ و زمان را به طور دستی تنظیم کنید. می توانید تاریخ و وقت کنونی را با استفاده از کنترل از راه دور تنظیم کنید. لازم به ذکر است که هر وقت تلویزیونتان را از پریز برق جدا کنید تنظیمات ساعت به حالت اول در می آید و باید دوباره تنظیم کنید. در غیر اینصورت تنظیمات تغییر نمی کند. و همچنین اگر به منوی سرویس یا همان منوی مخفی بروید تنظیمات به حالت اول یعنی خودکار درمی آید که باید مجدد ساعت را تنظیم کنید.
البته با این کار epg یا همان راهنما بهم میریزهنقل قول:
silverbios from family bios
Xperia team
good lucky