نقل قول:
داداش دشمنت شرمنده :46:
مهم نیست مهم اینه که الان دیگه درسته و مشکلی نیست
Printable View
نقل قول:
داداش دشمنت شرمنده :46:
مهم نیست مهم اینه که الان دیگه درسته و مشکلی نیست
نقل قول:
فکرنمیکنم که منظورش این باشه
ولی اگه منظورتون همین هست من پیشنهاد میکنم که دانلود کنید و بازی کنید بعد نظرتون رو راجع به بازی بگید
مطمئن هستم که نظرتون کاملا عوض میشه راجع به بازی :46:
چون اصلا به بازی نمیاد که حجمش 400mb باشه خیلی بازی قشنگی هست و گرافیک بالایی هم داره با کامیون های متنوع و بار های متنوع
نه اصلا من همچین منظوری رو نداشتم آخه نگاه به تصاویز بازی توی صفحه اول کردم دیدم که گرافیکش عالیه بعد از اونجایی که من هم عاشق کامیون و بارکشی هستم :دی
آخه قدیم ها خیلی از این بازیها میکردم ولی یه مدت انگار اصلا شرکت های بازی طرف کامیون نرفتن تا اینکه منم دلسرد شدم خالا که این تاپیک رو دیدم گفتم خب دانلود میکنیم بعد در کمال تعجب دیدم این بازی حجمش 400 MB هست آخه انتظار حجم خیلی بیش از این رو داشتم و گفتم شاید لینکش اشتباه باشه.
به هر دست همتون درد نکنه منم میرم واسه دانلودش و به جمعتون ملحق میشم
من هم میگم دیگه چون این بازی رو به هر کی دادم تا دیده حجمش کمه گفته پس به درد نمیخوره چون سلطان جاده ها با اون گرافیک پایین 600 مگ ولی مطمئن باشید اگه عاشق کامیون باشید حتما لذت میبرید:46:نقل قول:
نه اصلا من همچین منظوری رو نداشتم آخه نگاه به تصاویز بازی توی صفحه اول کردم دیدم که گرافیکش عالیه بعد از اونجایی که من هم عاشق کامیون و بارکشی هستم
آخه قدیم ها خیلی از این بازیها میکردم ولی یه مدت انگار اصلا شرکت های بازی طرف کامیون نرفتن تا اینکه منم دلسرد شدم خالا که این تاپیک رو دیدم گفتم خب دانلود میکنیم بعد در کمال تعجب دیدم این بازی حجمش 400 MB هست آخه انتظار حجم خیلی بیش از این رو داشتم و گفتم شاید لینکش اشتباه باشه.
به هر دست همتون درد نکنه منم میرم واسه دانلودش و به جمعتون ملحق میشم
نقل قول:
نه دوست عزیز خداروشکر که هر سال این شرکت خوب SCS Software که داره یه نسخه از بازی های کامیونی رو میده بیرون:31:
برات نام میبرم
1-،two Truck
BIG MUTHA-2
KING OF THE ROAD-3
18WHEELS LONG HAUL-4
18WHEELS CONVOY-5
18WHEELS PEDAL TO THE METAL-6
18WHEELS OF STEEL XTREME-7
ringnroll 2010-8
EURO TRUCK SIMULATOR-9
GERMAN TRUCK SIMULATOR-10
Austrian Truck Simulator-11
18WHEELS OF STEEL XTREME 2-12
که تا چند وقت دیگه هم داره نسخه EURO TRUCK SIMULATOR 2 رو میده بیرون
شما هم دانلود کن این بازی رو که بیای به جمع کامیون باز ها و راننده های جاده بپیوندی دور هم یه حالی بکنیم:31:
موفق باشید:11:
این بازی EURO TRUCK SIMULATOR 2 بیاد بیرون ببینیم چی نسبت به این جدید تر داره و جذابیتش چطوره
اقا بهار شد دیگه پس کی قرار بیاد؟؟؟؟؟؟:13:نقل قول:
این بازی EURO TRUCK SIMULATOR 2 بیاد بیرون ببینیم چی نسبت به این جدید تر داره و جذابیتش چطوره
نقل قول:
چیز زیادی نسبت به این نسخه نداره فقط روی فنر ها و ترمز ها کار کردن:31: و شاید چند نوع ماشین جدید اضافه شده باشه و از لحاظ گرافیک که تغییر آنچنانی نداره
زیاد روی بازی متفاوت حساب نکنید چون اون جوری میخوره تو ذوقتون
نقل قول:
چرا میزنی؟:41:
رضا مگه دست ما هست برو به شرکت سازنده بگو:31:
فكر مي كنم كه حالا حالا ها مونده...نقل قول:
شايد تابستون امسال...
يه نگاه بندازين...
کد:http://blog.scssoft.com/