اسپری و اودکلن 212 مجاز شده؟
Printable View
اسپری و اودکلن 212 مجاز شده؟
اشانتیون هایه 15 میلی هم هست ولی خب من ترجیح میدم دنباله تستر باشم.که هم ارزونتره-هم الکلش کمتر -نقل قول:
هم مقدارش زیاده.
معمولا بعضی از مغازه ها هم اشانتیون میارن و هم تستر.(معمولا مغازه هایه معتبر این چیزا رو نمیفروشن)
5 میل ماله یه دفعه ی من هم شاید نباشه.:8:
مگه غیر مجاز بود؟نقل قول:
یه ادکلن برای دوستانی که زیاد نمیخوان هزینه کنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد میکنم تست کنید.قیمتش هم 22 تومنه.البته من تسترش رو گرفتم 17 تومن
Ombre Lumiere Pour Homme (Swiss Perfumes
من قصد دارم the one رو از کارهای ریو رو بگیرم.کسی تست کرده ببینه چقد بوش شبیه the one اصلی هست؟
راستش من اون دو نمونه رو از سایت perfumeshopping خریدم.نقل قول:
ولی خوب همون طور که دوستمون Cyber هم اشاره کرد، می تونی تستر هم تهیه کنی. تنها تفاوتش اینه که جعبه اش فرق داره ( روی جعبه اش نوشته: Tester, Not For Sale :31:) و یا اینکه ممکنه شیشه عطر هم در نداشته باشه ولی خوبیش اینه که معمولاً در اصل بودنش شکی نیست و قیمتش هم ارزونتره!
اگه 5 میل هم کفاف نمی ده، همون حجم های 15 یا 30 میلی بگیر.
در ضمن، معمولاً مغازه هایی که تستر بفروشن، اشانتیون بعضی عطرا رو هم می فروشن.
یه جور اشانتیون هایی هم هست که به اشان "سوزنی" معروفه و حدود 3- 4 میله و تولید کننده ها برای تبلیغ و تست عطر اون رو در یک کارتی که حاوی مشخصات و توضیح نت هاش هست قرار می دن و عرضه می کنن.
ولی اینجا همونم می فروشن!!!!!
سلام دوستان یه ادکلن با بوی سرد سرد سرد میتونید معرفی کنید که تو بازار به راحتی گیر بیاد نمیخوام هم گرون باشه تا20000
دو تا سوال :نقل قول:
راستش من اون دو نمونه رو از سایت perfumeshopping خریدم.
ولی خوب همون طور که دوستمون Cyber هم اشاره کرد، می تونی تستر هم تهیه کنی. تنها تفاوتش اینه که جعبه اش فرق داره ( روی جعبه اش نوشته: Tester, Not For Sale ) و یا اینکه ممکنه شیشه عطر هم در نداشته باشه ولی خوبیش اینه که معمولاً در اصل بودنش شکی نیست و قیمتش هم ارزونتره!
اگه 5 میل هم کفاف نمی ده، همون حجم های 15 یا 30 میلی بگیر.
در ضمن، معمولاً مغازه هایی که تستر بفروشن، اشانتیون بعضی عطرا رو هم می فروشن.
یه جور اشانتیون هایی هم هست که به اشان "سوزنی" معروفه و حدود 3- 4 میله و تولید کننده ها برای تبلیغ و تست عطر اون رو در یک کارتی که حاوی مشخصات و توضیح نت هاش هست قرار می دن و عرضه می کنن.
ولی اینجا همونم می فروشن!!!!!
1) فرق تستر و اشانتیون تو چیه؟؟؟ فقط سایزشون؟
2) بعد اینایی که میفروشن حلاله؟
یعنی از عطر اصلی زده نمیشه که فروشنده سوا بفروشه سود بیشتری بکنه و به مشتری اصلی کمتر بده؟؟؟
عطرهایی که 30 میل و 15میل دارن خیلی محدود.نقل قول:
این قیمتش تو بازار هم همینقدره؟؟یا بیشتره؟؟؟کد:http://perfumeshopping.ir/index.php?categoryID=28
دو سه مدل بوده میدونم بعضیاش غیر مجازهنقل قول: