نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
اگه همينطور ووكمن روي صندلي باشه شاهد اين تصوير خواهيد بود ...ولي نه جدي خدا نكنه چنين تصويري رو ببينم ....
Printable View
نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
اگه همينطور ووكمن روي صندلي باشه شاهد اين تصوير خواهيد بود ...ولي نه جدي خدا نكنه چنين تصويري رو ببينم ....
دوباره سلام
می بینم که سرت شلوغ شده حسابی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توهم که بدت نمی آد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همیشه همین قدر گرفتار باشی پهلون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون دیشب دعوام کردی دیگه فقط هر روز 5 تا سوال ازت می پرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- از چه ادکلنی استفاده می کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- ونوس صورتی یا ماک تیری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- زبانت خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- نظرت چیه وقتی اومدی تهران یه استقبال پر شکوه ازت به عمل بیاریم به تلافیه اون قضیه؟ " مراجعه شود به یه هفته غیبته یه صغرایه من" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- نایک یا لیوایز یا پوما یا آدیداس؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------
آقا سعید از شما هم ممنونم به خاطره لطفت داداش کوچولو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار بود اگه تو موفق شدی کدخدا رو برایه جزغاله شدن آماده کنی منم یه هفته بیام دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سواله دیگه هم ازت دارم این همین الان پیش اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قضیه یه این آیکونا چیه؟ برایه بعضی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعضی دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعضی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعضی ها هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرقشون با هم چیه؟ می شه توضیح بدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سلام حاج آقا ...
مي خواستم چندتا سوال بپرسم كامپيوتر ريست شد! الحمدالله ...
مي گم من هنوز توي كف اون روز تولد هستم!جريان چي بود؟ هيچي جو گير شده بودم ...
جريان چي بود كه اول خيلي استقبال كردي ! اما بعد كه گذاشتم
از توي اون تالار غيبت زد! فهميدم دلفي ديگه بيخيال شدم ...
راستي چقدر از دلفي بدت مياد؟ بدم نمياد باهاش حال نميكنم ....
دوست داري ياد بگيري؟ دانشگاه دو واحد خوندم ...در حد ديتابيس
حتي يه بار كه شده مي خواهي امتحان كني؟ خيلي امتحان كردم جييگر
بازي سازي رو دوست داري؟ تقريبا اما وقت كافي ميخواد كه من ندارم ...
چقد بازي مي كني؟ وقت نميكنم ....
چقدر بازي رو دوست داري؟ زياد نه ...
از چه سبك بازي خوشت مياد؟ اكشن بزن بزن و رالي
از كدوم بازي خوشت اومده كه هيچ وقت يادت نمي ره؟ مكس پين
راستي اين ###### رو هم فهميدم! خيلي وقته اما
يه سوال دارم در موردش ! كه واسه چي اين كاراكتر به ذهنت رسيد توي يه سايت خوندم اين كاراكتر نماد آدمهايي هستش كه مهربونن
چرا مثلآ $$$$$$ رو انتخاب نكردي؟ اين كاراكتر بمعنايي آدمهايي هستش كه فقط بخاطر پول كار ميكنن ...
از من خوشت مياد؟ يا دوست داري سر به تنم نباشه؟ بچه گلي هستي اما بعضي وقتا سوزنت گير ميكنه ...
اگر روزي شد كه اومدي ديدي من بنت كردم چي كار مي كني
كلي گفتم من كه اينكارو نمي كنم اما چي كار مي كني؟ هيچي در اولين زمان ممكن ترور ميشي ...
از چه برنامه هايي خوشت مياد؟ و از كدوما بدت مياد؟ زبان برنامه نويسي - برنامه هاي هك و كرك
سرعت اينترنتت چقدره؟ اصلآ از اينترنت چقدر خوشت مياد؟ ديالاپه 52 كيلو - خيلي
چقدر استفاده مي كني!؟ توي روز!؟ چقدر بابت اينترنت پول ميدي؟ 2-3 ساعت ... ماهي 20.000 تومن
دوست داري توي اين پي سي ورلد چه اتفاقي بيوفته ؟ اتفاقات اساسي ...
دوست داري كه من از حالت كاربر فعال خارج بشم؟ يا لياقتشو دارم؟ نه بابا لياقتش رو داري ... فعاليتت رو ديدم ....
اصلآ از كاربر فعال ها خوشت مياد؟ يا اگر دستت رسيد بهشون؟ از خود كاربران فعال خوشم مياد اما با اين عنوان حال نميكنم ...
از همكار ها چطور؟ مدير ها چطور؟ زحمتكش هستند خداييش اما بعضيا شون ....
از كدوم مدير و همكار و كاربر فعال و كاربر معمولي بدت مياد؟ از كسي بدم نمياد اما بعضي هستند ميتونن از الاني كه هستن بهتر شن ...
از كدوم مدير و همكار و كاربر فعال و كاربر معمولي خوشت مياد؟ از همه ...
تاپيك هاي خيلي شلوغ خوشت مياد؟ يا بسيار خلوت؟ گزينه شماره 1
تا حالا شده از تاپيكي خوشت بياد اما 200 صفحه باشه؟ آره ....
راستي حالا كه صندلي داغ هست! دوست داري خنكش كني؟ خنكه ...
اگر آره چطوري؟ لازم نيست ....
دوست داري كدوم يكي از اين كاربرا كه سوال مي پرسه ديگه نپرسه؟ غير از من:):):):)
مونيكا .... شوخي بيدا ....
به طور كامل در مورد امضا صحبت كن! از كدوم امضا خوشت مياد؟ و از كدوم بدت مياد
از امضاي خودم ... نگيد خودپسندما ...
دوست داري امضا به چه صورت باشه! كوتاه ! بلند؟ مختصر و مفيد ...
راستي گفتي عجيب نيستند ! آره اما يه سوال /
چرا از آواتار هاي خشن و اينطوري استفاده مي كني واسه مسايل امنيتي ...
از چه آواتار هايي خوشت مياد و از كدوم بدت مياد؟ از آواترهاي خشن خوشم مياد از بقيه بدم مياد ...
چرا يه آواتار خشكل و لطيف نمي زاري؟ مثلآ يه گل! نه بابا بچه بازيه ...
در مورد گل حرف بزنيم! از كدوم گل خوشت مياد؟ رز زرد
از كدوم گل بدت مياد؟ چه بوييي رو دوست داري؟ كاكتوس ... بوي گل رز
چه بوويي آذارت ميده؟ بوي جوراب
فعلآ به اينا جواب بده! تا بعدآ اووكي ... هستم خدمتتون ...
ووكمن جان من اكثرا سوالام از صندلي نشينا مشتركه.
ولي بين همشون تو از همه ضدحال تر بودي
ولي مطمئن باش اگه من سعيد رونالدوئم حداقل دو هفته ميشونمت اينجا
از رنگ آبي آسماني خوشم مياد از آبي نفتي بدم مياد ...نقل قول:
نوشته شده توسط soldier
من دیگه ازت سوال نمی پرسم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست داري كدوم يكي از اين كاربرا كه سوال مي پرسه ديگه نپرسه؟ غير از من
مونيكا .... شوخي بيدا ....
فقط به عناونه آخرین سوال به این جواب بده
چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مونيكاي عزيز چرا نمي پرسي من فقط مي اومدم سوالا ها و جواب هاي قشنگ شما و نويد خان رو بخونم !
دوستان تا وقتي از دل آبجي مونيكا درنيارين منم ديگه اينجا سوال نميپرسم
دوباره سلام
دوباره عليك سلام ...
می بینم که سرت شلوغ شده حسابی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توهم که بدت نمی آد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همیشه همین قدر گرفتار باشی پهلون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جان خودم توي اين دو سه روزه فقط و فقط اومدم نت كه جواب سوال بدم ... ديگه با نت كار خاصي انجام نتونستم بدم ...
چون دیشب دعوام کردی دیگه فقط هر روز 5 تا سوال ازت می پرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ؟؟؟ ... كي ؟؟؟؟ ....
1- از چه ادکلنی استفاده می کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
C.K.one
2- ونوس صورتی یا ماک تیری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هيچ كدوم ... :biggrin:
3- زبانت خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زبان تخصصي آره ولي مكالمه نه ...
4- نظرت چیه وقتی اومدی تهران یه استقبال پر شکوه ازت به عمل بیاریم به تلافیه اون قضیه؟ " مراجعه شود به یه هفته غیبته یه صغرایه من" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر خوبيه اما اگه من تهران بيام مخفي ميام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مخفيانه ميرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
5- نایک یا لیوایز یا پوما یا آدیداس؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نايك بيشتر حال ميكنم ... محصولات تووووپي داره .... ;)
6- قضیه یه این آیکونا چیه؟ برایه بعضی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعضی دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعضی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعضی ها هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرقشون با هم چیه؟ می شه توضیح بدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگي به سوالات طرف داره نه خود كاربر ....
در مورد هر مجموعه سوال احساس خودم رو نشون ميدم ... ;)