این دیگه خیلی پیر بوده اگه حالا مثلا 17 18 سالش بود شاید میشد واسش کاری کرد ، من فقط واسش طلب مقفرت میکنم خدا بیامرزو :n02::n02:نقل قول:
البته الان متوسط سن مردهای ایرانی 55 و زن های ایزانی 50 هستش .جنسیتش چی بود؟:n02:
Printable View
این دیگه خیلی پیر بوده اگه حالا مثلا 17 18 سالش بود شاید میشد واسش کاری کرد ، من فقط واسش طلب مقفرت میکنم خدا بیامرزو :n02::n02:نقل قول:
البته الان متوسط سن مردهای ایرانی 55 و زن های ایزانی 50 هستش .جنسیتش چی بود؟:n02:
رفیق بازی gta san حجمش 2 گیگو خورده ای هستش و من روی گوشی g610 تستش کردم هیچ مشکلی نداشت فقط موقع رانندگی یکم لگ داشت .در کل اون بازی ک شما داری مشکل داره که 4 گیگه .ولی خوب اگه میخای بازی هاتو توی کارت حافظه بریزی باید گوشیتو روت کنی و بعدش هم با نرم افزار هایی مثل app2sd انتقال بدیشون به مموری ، ولی اصل مطلب اینه که حجمه این بازی 2 گیگه و میتونی بدونه مشکل رو گوشیت نصبش کنی برو دیتاش رو از جای دیگه دانلود کن.نقل قول:
.
.
من خودم به شخصه تا حالا بازی دیتا داری رو ندیدم ک بیشتر از 2.5 گیگ دیتا داشته باشه .از آسفالت 8 وhorn و combat4 و nova که گرافیکی تر نداریم همه همون 2 گیگ حجم دارن .
اگه حاضر به روت کردن گوشی باشیدنقل قول:
بهتربن نرکافزار برتب انتقالدیتابه مموری خارجی directory bind یا folder mount که خب نیازمند روت بودن گوشی هست.
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk 2
گوشیم روت شده هستنقل قول:
تک تک این نرم افزارا رو امتحان کردم جواب نداد
حافظه ی داخلی گوشیم کمتر از دو گیگ خالی داره
باید یه راهی واسه ما هم پیدا شه
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
اگر دیتا فایلobb هست عین همین پوشه رو در حافظه خارجی درست کنی و دیتا رو بریزی روش برای بعضی بازیها جواب میده
یا اصلا فیلم و موزیک و بقیه چیزا رو از حافظه گوشی بفرست به حافظه خارجی یکم خالی کن فضا رو دیگه
دیگه براش از اول نصب کردم داره بازی می کنهنقل قول:
داداش اول میگی حافظه 32 گیگی کلاس 10 داری روی گوشیت تازه روت شده هم هست گوشیت ،بعد میگی حافظه داخلیت کمتر از 2 گیگه؟؟؟؟؟؟خوب مومن اطلاعاتتو بریز توحافظه خارجی دیگه پس واسه چی 32 گیگ خریدی؟؟؟ خیلی سادس ک،بعد میای میگی ملت اطلاعات ندارن :D ،اگه احتمالن نمیتونی نرم افزارهای نصب شده رو با برنامه های انتقال ب رم انتقال بدی امکان داره ک روت نشده باشهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:سلام.نقل قول:
خوب با این برنامه میشه پسوردهای وایرلس رو روی گوشی هم دید.(از حالت زیپ خارجش کنید و روی گوشی نصبش کنید):11:
من گوشیم روت نشده ، روش دیگه ای نیست ک نیاز ب روت نداشته باشه ؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
من بلد نیستم.البته چون توی این مورد(دیده شدن پسورد) باید توسط نرم افزار فایل سیستمی خونده بشه قاعدتا باید نیاز به روت باشه.:11:
Sent From My SM-G900H