دستت درد نكنه آپلود كننقل قول:
بچه ها من فونت فارسی برای بازی درست کردم اگه لازم دارید اپلود کنم تا بچه ها استفاده کنن.
Printable View
دستت درد نكنه آپلود كننقل قول:
بچه ها من فونت فارسی برای بازی درست کردم اگه لازم دارید اپلود کنم تا بچه ها استفاده کنن.
P30WORLD DDRACE 4 در دست ساخت. احتمالا فردا RELEASE میکنمش :31:
ساخت و ادیت : Shahab
:31:
برادر / دوست گرامی / استاد تی ورلدز Black جان:
اینجانب بازیکن shahab از شما تقاضا دارم برای آرامش اعصاب و بازی کردن با خیال راحت عملیات عمرانی زیر را در سرور انجام داده تا درست شه دیگه اه خوب اداری بلد نیستم بنویسم چیکا کنم.
1.در صورت امکان pause را بردارید.
2.server قاطی کرده و vote خراب شده درستش کنید (روی 1 مپ گیر کرده )
3.مپ های بچه ها را در سرور قرار دهید.
به قول Sajad Narenjak :
همیشه موفق و پیروز باشید :40:
پسورد magical عوض شده؟
من هرچی p30 میزنم وارد نمیشه:|
ویرایش:
Caps lock....: دی
خوب دیگه من جوش آوردم تا یک ساعت دیگه هر چی مپ می خواین بگین بریزم تو سرورم...
حداقل بشه بازی کرد...
اینارو بزار :
p30world ddrace 1
p30world ddrace 2
p30world ddrace 3
XYZ_Blocker
چند تا dd مشت هم به سلیقه خودت بذار حال کنیم ببینیم سلیقت چجوریه :D
:31:
black هم که سرورو فقط ران کرده نه نظارتی نه کشکی :31:
من مپ های شما رو از کجام در بیارم لینکی چیزی بده!
---------------------
هنوز لینکی ندادین!
من مپی ندارم!
سلام بازم اومدم با زندگی ام و TeeWorlds البته یکم دیر اومدم ببخشید!:11:
ادامه...:صبح که پا شدم تا شب DDrace بازی کردم! جاتون خالی انقدر بازی می کردم که دهنه خانواده سرویس می شد :31:...
نزدیک یکی 2دو هفته بازی می کردم و یه چیزی تو مایه هایه Smkh یا همون Rex الان شدم...
داشتم سرور ها رو نگاه می کردم که چشم به یه سرور خورد تو اون سرور یکی با اسم Sajad بود و سرور هم با نام Magical DDrace بود...!
خوب فهمیدم که این سرور رمز داره و باید از سایت ها پیدا بشه می دونین که P30 قسمت بازی های چند نفره اش برای تازه کار ها قفل بود..(قدیمو می گم) من نزدیکه 2 ساعته تموم وقتم رو گذاشتم روی پیدا کردن رمز هر جایی می رفتم دقیقا نوشته Black رو کپی کرده بودن...
تا اینکه تو یه سایت پیداش کردم!
رفتم تو سرور ضدحال اینه که سرور خالی بود! خوب من فکر می کردم کمتر کسی رمز سرورو بدونه و اسممو گذاشتم:
Ramze server : p30
تا اینکه یکی از بچه ها اومد!
اسمش Sajad بود!...
ادامه دارد...
قسمت اول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6079740&postcount=1470
ما چقدر باید با این سرور دق بخوریم تازه هیجان های داخل بازی هم به کنار سکته میزنیم آخر
اخه من چند دفه بگم از اين هله هوله نخور نيگا اين دق چيه هااا به جاي دق اصلا برو پسته بخور نيگا اين قد دق خوردي چاق شدي شوخياانقل قول:
ما چقدر باید با این سرور دق بخوریم تازه هیجان های داخل بازی هم به کنار سکته میزنیم آخر
بابا اين سرور چرا درست نميشه اي خداااااااااااا
بچه ها اگه عكس جديد خواستيد از منو علي بگيد ميزارم (چه از خود راضي :31: )