دوستان به تازگی یه مشکلی برام پیش اومده »»» هروقت کانکت میشم این ویروس پیداش میشه!!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتی ویروس هم حق دسترسی برای پاک کردنش رو نداره!
چیکارش کنم.؟
دوستان به تازگی یه مشکلی برام پیش اومده »»» هروقت کانکت میشم این ویروس پیداش میشه!!؟
آنتی ویروس هم حق دسترسی برای پاک کردنش رو نداره!
چیکارش کنم.؟
سلامنقل قول:
شما می توانید فایل مزبور را در حالت Safe Mode به صورت دستی پاک کنید.
توی Safe Mode همچین فایلی وجود نداره!
فقط موقعی که کانکت میشی! این فایل درست میشه!
ظاهرا نود32 تروجان اصلی را که باعث دانلود شدن این یکی می شود شناسایی نمی کند شما یک بار دیگر سیستمتان رانقل قول:
در حالت Safe Mode با نود32 اسکن کنید اگر توانست آلودگی اصلی را تشخیص داده و پاک کند که چه بهتر در غیر این
صورت من فکر می کنم بهتر است یک آنتی ویروس دیگر روی سیستمتان نصب کرده و مجددا با آن سیستم را اسکن کنید
تا شاید آلودگی اصلی را تشخیص داده و پاک کند.
نقل قول:
منتظر جواب هستم
كامپيوتر من دچار ويروسي است كه هرجا فولدري باشد درون آن فولدري با همان نام ولي با پسوند exe مي سازد اين
فولدر را درهنگام استفاده از flash memory مي توان ديد.كه ظاهراً با ويروس new folder.exe فرق دارد .
سلام من چند وقت پیش به یه سایت دریافت کراک رفته بودم و کراکه مربوط به یه برنامه ای رو هم دانلود کردم که اون اصلا کراک نبود بلکه یه ویروس بودش البته nod32 هم با وجود اینکه آپدیت بود تشخیصش نداد بعد از یه مدتی سرعته ویندوز رو آورد پایین یعنی پنجره هارو دیر باز میکرد منم ویندوز رو دوباره نصب کردمش در ضمن وقتی که windows task manager رو باز می کنم البته این کارو با برنامه tuneup utulity انجام میدم و فایل services and controler app رو میبندمش این صفحه می یاد و میگه که تا یک دقیقه دیگه کامپیوتر ریستارت میشه الانم nod32 smart نصبه و آپدیدت هم هستش . من یه عکسی ازش گرفتم ولی اینجا بلد نیستم بزارمش می زارم تو راپید شیر .شاید کامپیوترم هنوز ویروسی باشه به هر حال ویروس تو درایوا و فایلای دیگه رفته حتما گاهی وقتا هم هنگ میکنه .اینم لینک:
:13:کد:http://rapidshare.com/files/83250426/untitled.JPG.html
من هم همین مشکل رو داشتم.با avg internet security حل شد.نقل قول:
واقعا ممنون دوست من.:11:نقل قول:
دقت نکردید. گفتم من خودم سه تا ضد ویروس به روز دارم و اطلاعاتم برام مهم هستند.
راستی دستور chkdsk در داس رو به پیشنهاد یکی امتحان کردم ولی بعد از اسکن درایو گفت ......خلاصه ی خلاصه اینکه میتونه پوشه ها رو تبدیل به فایل کنه.یعنی برعکس کاری که من می خوام.:13:
:40:دوستان لطفا کمک کنید (پست مشکل من ==>صفحه 161 پست شماره 1605):40:
آقا دستت درد نكنه كاملا مشكل مارا حل كردي -ممنوننقل قول: