اینجا باید چیکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینجا باید چیکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عذر می خوام متوجه سوالتون نشدم...نقل قول:
منظورتون اینه که چجوری برید اونجا یا که روی اون ابجکت چی کار کنید..؟
اسم مرحله رو هم بگید لطفا..
نـه دوست عزیز !! چطور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
در ضمن این homefront هم جالبه ؟؟؟؟ شما بازی کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا انقدر دیر جواب دادی...که نمیدونم..الان کرایسیس رو نسب کردی یا نه..؟نقل قول:
اپدیت شد یا نه.؟
چون اون دو تا بازی قبل کرایسیس اومدن و اونا هم اپدیت دارن اگه اونارو نسب کرده باشی پس اپدیت شده و به راحتی می تونی کرایسیس رو بازی کنی نسب نکرده باشی هم باز مشکلی نیست تو پست قبلیم توضیح دادم که چطور میشه وقتی اپدیت میشه
هوم فرانت هم بله بازی کردم زیاد جالب نبود..
نــه ! هنوز نصب نکردم !! آخه چند تا بازی قبلی مونده که بازی نکردم !! مثل COD ها (مدرن 2 و bo !! ) احتمالا صبر کنم تا فیرم ویر جدید واسه دستگام بیاد بعد با خیال راحت نصب کنم !!!
اصلا این آپدیتش واسه چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدا سوالمو واضحتر میپرسم چون این مرحله رو رد کردمنقل قول:
سیوهای این بازی کجاست؟ (برای تعویض ویندوز)
سلام من بازی رو فتح کردم ولی چرا فقط 22% بازی کامل شده ؟! پس بقیش چطور کامل میشه ؟؟
سلام من یه مشکلی دارم.تو بازی یه باگــــی هست وقتی افرادو می کشم نمیوفتن همینجوری می ایستن.یه بار این باگ باعث بدبختیمم شد طرفو جلو در کشتم دیگه نتونستم برم بیرون بدبخت شدم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
ممنون می شم کمکم کنـیــدیه
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
باید با Hard بری تا کلش کامل بشودیـــــــونقل قول:
ما هم به جمع crysis بازها پیوستیم !!!!!!!!! :31:
میگم یه خورده رو حالت veteran بازی کردم دیدم بدجور سخته بعد رفتم رو حالت soldier . حالا میخوام برم دوباره تو حالت veteran که دیگه گزینه veteran نیست !!!!!!!!!!!! البته بعد از veteran گزینه pro soldire یا همچین چیزی بود که اونم الان نیست !!!!!!!!!! قضیه چیه ؟؟؟؟؟ دیگه نمیتونم برم تو حالت veteran ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معمولا توی بازی ها نمیشه از درجه اسونتر به سخت تر رفت!ولی از سخت تر به اسون تر میشه!توجه کن:معمولا!نقل قول:
من زیاد با این بازی حال نکردم.ولی صدا گذاریش خیلی عالیه.در کل از طرفدارای سوم شخصیم دیگه!!!!!