سلام.منم یه استار خریدم.قبلا اصلا نظر خوبی نسبت به گوشیهای سامسونگ نداشتم ولی این استار یه چیز دیگس.:31:
گوشی من فارسیه با کیف و قلم مخصوص.بدون گارانتی 160تومن.فریمورش دیدم آخرین ورژن بود که الان یادم نیست چی چی بود ولی نمی دونم چرا رو کارتن گوشی نوشته تاچ وایز یک!فکر می کردم چون ورژن آخره باید تاچ وایز 3یا حداقل2باشه!
گوشی مشکل خاصی نداره.یه بار با دو خط شارژ باتری بلوتوث روشن نشد و ضایعمون کرد که با یه بار روشن خاموش کردن گوشی مشکل حل شد! بیشتر همون افقی نشدن کیبورد فارسیه که حال گیری می کنه.:13:
تقریبا نصف برنامه هایی که تو سونی اریکسون کار میکردن تو استار هم جواب میدن.الان حدود هفتاد تا برنامه و بازی رو گوشی ریختم.تو سرعت مرور منوهای گوشی تاثیری نداشته ولی وقتی میخوای بری به پوشه بازیا اون پوشه با 3ثانیه تاخیر باز میشه که با توجه به نصب برنامه ها رو حافظه خود گوشی این مورد قابل پیش بینی بود.:13:
گوشی تشخیص دست خط فارسی داره.منشی تلفنی هم داره که خیلی خوب کار می کنه.اون قسمت دک کردن کنه هم (تماس مجازی) خیلی جواب میده خدایی.:38:
صدای گوشی چنگی به دل نمیزنه و هدست هم کیفیت ساخت خوبی نداره.:44:
برای تبادل اطلاعات از برنامه پی سی سایت استفاده نمیکنم.کار با خود کارت حافظه خیلی سریعتر و راحت تره.اینقدر اون سونی اریکسون موقع وصل شدن به کامپیوتر منو دق می داد که با دیدن سرعت انتقال استار اینجوری شدم.:26: