سلامنقل قول:
ممنون از وقت گذاشتنتون بفرمایدد اینم لیبل هارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر تعمیری هست بفرمایید تعویض کنم چون گارانتی داره
Printable View
سلامنقل قول:
ممنون از وقت گذاشتنتون بفرمایدد اینم لیبل هارد
اگر تعمیری هست بفرمایید تعویض کنم چون گارانتی داره
سلام .نقل قول:
ممنون از بابت عکسی که گذاشتید . با توجه به نوشته های روی لیبل میشه گفت هارد مشکلی داشته که به کمپانی سیگیت جهت تعمیر مرجوع شده (refurbished) . اون کلمه ای که زیر برچسب گارانتی هست احتمالاً certified هست . با گارانتی صحبت کنید ببینید آیا برای تعویض قبول میکنند یا خیر . پیشنهاد میدم که برنامه hdtune را هم نصب کنید و از قسمت health بررسی کنید آیا نوار زرد یا قررمزی میبینید ؟ برنامه Hard Disk Sentinel pro را هم نصب کنید و ببینید هارد چقدر کار کرده . البته با ریسیت کردن smart هارد میتوان سوابق ثبت شده از جمله مقدار ساعات کارکرده و ارورها را پاک نمود .
خیلی ممنون از توضیحات جامعتوننقل قول:
پیگیرم که تعویض کنم هارد رو چون به نام نو گرفتم وطبعا باید تعویضش کنن هارد رو .هارد رو تا حالا حتی به سیستم وصل نکردم .....
بازم خیلی ممنون:n12:
سلام آقا عطا ، خدا قوت
نرم افزار HD Tune pro 5.00 رو سیستم دارم ، آیا همین ورژن مناسبه برای چک کردن سلامتی هارد یا نسخه جدیدتر داره ، لطفا اگه نسخه بهتر و دقیقتر را میشناسید لینک دانلود را برای بنده بزارید .
با سپاس از شما
سلام :n01:نقل قول:
نرم افزاري كه روي سيستم شما نصب هست آخرين ورژن هست . براي كنترل سلامتي هارد چندين نرم افزار وجود دارد كه اكثر آنها بر اساس s.m.a.r.t هارد كار ميكنند . نكته مهمي كه بايد در نظر گرفته بشه اين هست يك برنامه ممكنه مشكلي اعلام نكنه و برنامه ديگري ممكنه هارد را معيوب تشخيص بده بعبارت ديگه ممكنه ريپورتها يكي نباشه و حتي وجود يك ريپورت منفي به منزله خرابي هارد نميتونه باشه .
دیروز هارد WD black یکترابایت با گارانتی سازگار 350 هزارتومن قیمت گرفتم .
دکتر جون این مریض ما حالش چطوره؟ زنده میمونه! (:n06:)
سلام به همه دوستان و آقا عطای عزیز
من یه دونه هارد اینترنال 2 ترابایت Seagate 7200.64Mb buffer گرفتم. توی نرم افزار Hd tune بافرشو نشون نمیده اما توی نرم افزار Hard Drive Inspector بافرشو 32 مگابایت نشون میده. سریال هارد هم ST2000DM001 هست خواستم ببینم مشکل از کجاست؟؟
مگه نباید بافرش 64 باشه؟؟
سلام .نقل قول:
cache هارد ST2000DM001د64MB هست . توصيه ميكنم برنامه AIDA64 Extreme Edition را نصب کنید و از قسمت storage مشخصات هارد را بررسي كنيد . عكس زير مربوط به هارد اينترنال لپتاپم هست .
این پست رو صرفا برای تشکر از آقا عطا میدم که همیشه تنها پاسخگوی کاربران در زمینه هارد بوده اند و هستند.:n16: