سلام.با قسمت دوم مطالبم در خدمت شما دوستای خوبم هستم.
از همه کسانی هم که قسمت اول رو خوندن تشکر میکنم.
در این قسمت هم میخام در مورد یکی از موضوعات کلی و غیر درسی که البته اهمیتش با موضوعات درسی یکیه صحبت کنم.
اولین تصمیم و اولین چالشی که مقابل بچه هایی که تصمیمشونو گرفتن قرار میگیره،بحث ساعت مطالعه است.با یه سوال میخام بهتون بگم که ساعت مطالعه چقدر ارزش داره. رتبه های داوطلب ها همین طور که میدونید از یک تا حدود سیصد هزار و خوردهای هستش.حالا در نظر بگیریم همین داوطلبا رو بر اساس میزان مطالعه بچینیم.به نظر شما آیا ترتیب چینش رتبه ها در دو حالت یکی خواهد بود؟مسلما اینطور نیست بچه هایی که کنکور دادن و بچه هایی که ندادن و بعدا خواهند داد حتما میگن که بین این دو چینش تفاوت فاحشی وجود داره.حالا شاید فکر کنید که منظور من اینه که مهم نیست چند ساعت میخونید اما اصلا منظور من این نیست.
منظور اصلی من اینه: کیفیت بسیار مهم تر از کمیت است
مهم ترین چیز در سال کنکور با کیفیت خوندنه.اما سوال اصلی اینه : با کیفیت یعنی چی؟
کیفیت یعنی:
1-وقت درس خوندن باید فقط و فقط به اون درسی که میخونید فکر کنید.افکار دیگه اکیدا ممنوع!مثلا دارید تست فیزیک میزنید یدفه یاد سریال امشب،مهمونی فردا و حتی موضوعاتی کنکوری مثل آخرین آزمون آزمایشی که دادید میافتید.به شما قول میدم از این لحظه دیگه بیش از 20 درصد چیزی رو که میخونید یاد نمیگیرید.
اما یه راه حل برای رفع این مشکل :این راه حل رو یه خانم مهندسی تو مجله آزمون نوشته بود که برای شما میارم.
اگه میخواهید فقط به چیزی که میخونید فکر کنین و به قول معروف تمرکز داشته باشین،یک وسیله ای که بتونه برای شما در زمانهایی که براش تعیین میکنید زنگ بزنه،مثلا ساعت زنگ دار یا گوشی موبایل،بردارید.
از اول که شروع به خوندن درس میکنید ساعت رو 5 دقیقه تنظیم میکنید.اگر قبل از زنگ ساعت فکرتون رفت یه جا دیگه دوباره رو 5 دقیقه تنظیم میکنید.انقدر این کار رو تکرار میکنید تا بالاخره قبل از زنگ زدن ساعت فکرتون به هیچ جا جز درس نبودهباشه.پس از اتمام موفق 5 دقیقه.اینبار رو 10 دقیقه تنظیم میکنید وهمه این مراحل رو تکرار میکنید.وقتی 10 دقیقه تموم شد دفعات بعد به ترتیب رو 15،20،25و... تا 60 دقیقه تنظیم کنید.اگه مرحله 60 دقیقه رو با موفقیت پشت سر بزارید باری همیشه روی درستان تمرکز خواهید داشت.
در انتها یه توضیح در مورد این روش بدم.این کار اصلا ساده نیست و شاید یه هفته طول بکشه!نکته اینه که نیاز نیست همه این مراحل در یک روز انجام بشه.مثلا ممکنه روز اول تا 20 دقیقه جلو برید.فرداش از 20 دقیقه شروع میکنید.درسی هم که میخونید اصلا فرقی با حالت معمولی نداره همون جوری که همیشه میخونید بخونید اما این بار با تمرکز!
اگه هم سوالی در مورد این روش دارید بپرسید
خوب برای امروز کافیه
موفق باشید.یا علی