---- تو دهن این نظام آخوندی!!!!
Printable View
---- تو دهن این نظام آخوندی!!!!
هوووووووووره ! هر وقت ادم می رینه که نباید خبرشو تو بی بی سی پخش کنن !نقل قول:
آدم عقده ای بد بخت.
سامان یه خورده بیشتر توضیح میدی!!
دوست داریما:31:
نه بابا اگر سانسورش کنم که هیچ کس نمیفهمه چی شد.نقل قول:
کاش یه انجمن افراد بالای 18 سال هم داشتیم.(البته به اضافه اینکه فیل تر نداشتیم یا در ایران زندگی نمیکردیم:13:)
یه روز توی یه کنفرانس کاری قرار بودش که من برای بچه های کمپانی یکی دوتا برنامه دیزاین رو نشونشون بدم ، ماوس Wireless رو برداشتم که برنامه رو اجرا کنم ، متوجه شدم کهPointer ماوس برخلاف جهت ماوس حرکت میکنه ، بعد از چند ثانیه یکی با صدای بلند گفت که "ماوس رو برعکس توی دستت گرفتی" ... کلی قرمز شدم ... آدم اینهمه منم منم کامپیوتر و ادعای برنامه نویسی و دیزاینش بشه ولی ماوس بیسیمی رو برعکس تو دستش بگیره !!! عجب سوتیی .
یکی دیگه ...
اینجا توی استخرهاشون که دخترها و پسرهاشون قاطی هستند ولی توی حموم سونا جدا هستند ولی باید بدون مایو و کاملا" لخت وارد سونا بشیم ، منهم مثل این خنگها حواسم نبود و رفتم درب سونای زنونه رو باز کردم که دیدم همشون پقی زدند زیر خنده ، منهم کلی خجالت کشیدم و زود لباسهامو پوشیدم و رفتم خونه و از خجالتم دیگه هیچ وقت توی اون استخر نرفتم .
جل الخالق به قیافه ی دانمارک نمیخورد. خیال کردم آزادی فقط مختص به کشورهای وسط اروپا هست:13:نقل قول:
----
من یکبار داشتم سخنرانی نژادپرستی میکردم توی مدرسه. 24 روز خونه خوابیدم فقط:19:. حالا میخوام جنگ جهانی سوم رو شروع کنم بینم کی هست حرف بزنه:21:
----
یکبار یک بچه رو سیخوندم خیال کردم داداشمه بچه ی یکی دیگه بود تا شعاع 1000 کیلومتری :18: اینجوری نگام میکرد.
----
+18 تا دلت بخواد دارم. اما چون خودم -18 هستم نمیگم:27:
سوتي يكي از دوستامه :
يكبار دوستم تو تماس تلفني مامان gf را با gf اشتباه گرفت و 5 دقيقه م باهاش حرف ميزد (بقيش را حدس بزن:37:)
فقط بگم بيچاره gf رفيقم.:24:
خیلی جالب بود مرسی ...نقل قول:
اینجا توی استخرهاشون که دخترها و پسرهاشون قاطی هستند ولی توی حموم سونا جدا هستند ولی باید بدون مایو و کاملا" لخت وارد سونا بشیم ، منهم مثل این خنگها حواسم نبود و رفتم درب زنونه رو باز کردم که دیدم همشون پقی زدند زیر خنده ، منهم کلی خجالت کشیدم و زود لباسهامو پوشیدم و رفتم خونه و از خجالتم دیگه هیچ وقت توی اون استخر نرفتم .
در ضمن استخر مختلط حال نمیده ، یعنی من حال نمی کنم (البته اگر غریبه باشن)
یکی از بچه های ما هم این کارو کرده بود !نقل قول:
سوتي يكي از دوستامه :
يكبار دوستم تو تماس تلفني مامان gf را با gf اشتباه گرفت و 5 دقيقه م باهاش حرف ميزد (بقيش را حدس بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
فقط بگم بيچاره gf رفيقم
بعد از 10 دقیقه مامان طرف گفته حالا نگین رو چی کارش داری !؟
دوستم هم گفته گوشی رو بده بهش کارش دارم !
از این خنگ تر ندیدم به خدا ...
وقتی تعریف می کرد من ضعف کرده بودم از خنده