داریوش جان من که فیلمو ندیدم چون دایل آپیم پس نمیتونم نظر بدم اما با مال خددم که شبا فیلم میگرم واقعا که عالیه:46:نقل قول:
با ان82 مقایسه کردم چون گوشیه خودت ان82 هست و تا چند روز پیش هم ان82 داشتم :20:
مخلصیم :11:
Printable View
داریوش جان من که فیلمو ندیدم چون دایل آپیم پس نمیتونم نظر بدم اما با مال خددم که شبا فیلم میگرم واقعا که عالیه:46:نقل قول:
با ان82 مقایسه کردم چون گوشیه خودت ان82 هست و تا چند روز پیش هم ان82 داشتم :20:
مخلصیم :11:
من هم به فرمور r2ak006 اپدیت کردم که مهمترین تغییرات اینا هستن:
1-سرعت گوشی خیلی خوب بود حالا عالی شده
2-عکس در شب با فلش بهتر شده و عملا میشه گفت که دیگه نیاز به تنظیم خاصی نداره
3-فیلمبرداری wvga با 24 فریم اضافه شده که بنظر من هیچ فرقی با 30 فریم نداره و خیلی روونه حتی با wvga در تایکی مطلق با فلش فیلم گرفتم و جالبه که اصلا پرش و کند شدن در کار نیست در ضمن صدای فیلمبرداری wvga بلندتر شده و دیگه مشکلی نیست
4-یه باگ قبلا داشت که تا قبل از اینکه طرف مقابل گوشیو برداره نمیشد صدا رو زیاد کرد ولی الان درست شده
در مورد صدای اسپیکر مطمئن نیستم ولی احساس میکنم که هم از نظر کیفی و هم از نظر کمی مقداری بهتر شده ولی در هر صورت الان نرم افزار alon mp3dictaphone روی گوشی نصب کردم که با اکولایزرهای preset و manual میشه صدا رو زیاد کرد و بسیار با کیفت هم هست و call recorder هم که کار اصلیشه
از برنامه اکولایزر مخصوص satio و vivaz هم میشه استفاده کرد که من تا به حال تست نکردم
معایب: تنها مشکلی که تا این لحظه دیدم ه ک نشدن r2ak006 هست بنابراین موقتا تا زمان ه ک شدن دوباره از nokia ovi maps خبری نیست چون این برنامه فقط با ه ک شدن ساتیو نصب میشه و ساین تنها کافی نیست
من هنوز آپدیت نکردم ولی با چند تاچیز موافق نیستمنقل قول:
1- توضیحی برا قسمت اول ندارم چون آپدیت نکردم.
2- نمیدونم بعد آپدیت چطور میشه ولی الانشم مشکلی باهش ندارم
3- موافقم چون این نوع فیلم برداری رو دیدم البته از خود ساتیو
4- مخالفم چون من الانشم میتونم صدارو کم یا زیاد کنم بدون اینکه طرف گوشیرو برداره نمیدونم منظورت چی بود شاید بد متوجه شدم
در مورد صدا میتونم بگم که مخالفم چون همین امروز با ان82 خودم مقایسه کردم صداش از ان82 بلندتر و هزار مرتبه با کیفیت تر بود
البته فقط توی هندزفری!! :31:نقل قول:
شما اولین کسی هستید که این دو مورد رو گفتید.نقل قول:
بچه های دیگه هم تایید میکنن؟
2-در فرمورهای قبلی در حالت default از n82 تاریکتر میگرفت که راهش این بود که exp رو زیاد کنی تا satio بهتر از n82 بگیره ولی الان این از این بابت بهتر شدهنقل قول:
4-مطمئنا ورژن نرم افزاری گوشی شما r1bb0041 هست و این باگی که گفتم برای r1ca037 هست
در مورد صدای اسپیکر باید بگم که n82 با v31 یا v35 صداش بلندتره ولی در مورد هندزفری فکر کنم(تا به حال همزمان تست نکردم) satio هم از نظر کیفی و هم از کمی بهتره
اون رنو نخودیه :دینقل قول:
ماشین من اون پرایده اون پشت . آره آره همون سالار رو میگم.
برای اینکه اسپم نشه یه عکس تو نور کم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نکته ای هم بگم ...
من تمام عکس هام رو با فتوشاپ ریسایز میکنم. فقط ریسایز ، نه کار دیگه ... ولی اگه کسی شک داره که دارم دروغ میگم هر وقت و هرکجا خواست بگه من فول سایز همون عکس رو آپلود کنم ...
عکسهارو خیلی خوب گرفتی
پست شما خودش سنه نیاز با اثبات نیست:10:
نقل قول:نه بابا تو هندزفری که نمیگم همون اسپیکر خود گوشی صدای ساتیو بیشتر از ان82 هست خودتون میتونید مقایسه کنید داریوش جان میتونم قرار بزارم بیام تا با هم مقایسه کنیم ساتیو هم صداش بیشتره هم با کیفیته پ خ بده قرار بزار میام.نقل قول:
باتریش 3 روز نگه میداره.شاید من انتظارم بالاست.نقل قول:
شما اولین کسی هستید که این دو مورد رو گفتید.
بچه های دیگه هم تایید میکنن؟