یعنی اون عدد رو از 50 کمتر کنم؟
Printable View
یعنی اون عدد رو از 50 کمتر کنم؟
جواب سوال من چی شد؟؟؟:19:
سلام به همه
آقا ما امروز این بازی رو نصب کردم ولی یه مشکلی باهاش دارم... نمیتونم از بازی خارج بشم! الان همون مراحل اولم یکی دوتا مسابقه دادم ولی هیچ مدل نمیشه از بازی خارج شد... همش باید با Alt+Del+shift بیام بیرون... مشکل چیه؟:41:
خوب عزیزم وقتی که وارد Menu میشی همینطور جهت پایین رو بزن تا برسی به Ouit بعد Enter کن از بعضی خارج میشی.
پچ جدیدی نیومده که گیر کردن بازی هنگام loading بازی را رفع کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
پچ قبلیه بهتر نکرد و فقط یه چند تا ماشین جدید اورد.....
آقا منظور من این تنظیماته
من می خوام مثل آندرکاور بشهکد:http://www.2shared.com/file/11835153/42b64e18/nfs.html
الان بصورت عادی یه چپ میزنی خیلی میره چپ!!و کنترل ماشین از دست در میره
یه ترکیبی از تنظیمات اینجا و tuning بدید که فرمان مثل آندرکاور بشه
سلام دوستان.
چند ماهی می شد که نیومده بودم تو p30world
خیلی دلم تنگ شده بود. نه از بازیهای جدید خبر دارم نه از نرم افزارها. (never mind)
اولین باری که pro street بازی کرده بودم، (حدوداً سه سال پیش) اون موقع زیاد منوهای بازی رو پشت و رو نمی کردم، ولی این بار که دوباره هوس کردم پرو استریت بازی کنم، بعد از نصب بازی کل منوی بازی رو پشت و رو کردم. موقع اجرای بازی چیزهایی رو دیدم که برام تازگی نداشت ولی خیلی عجیب بود
همون خط های سبز توی مسیر و همچنین راننده اتوماتیک، ولی من فکر می کردم اولین بار تو بازی شیفت این موارد اضافه شده !!!
اوایل که شیفت اومده بود، یکی از بچه ها گفته بود که بهتر بود اسم شیفت رو پرو استریت 2 می گذاشتند.
حالا من هم به همین نتیجه رسیدم و فکر میکنم شیفت به غیر از دوربین داخلی و گرافیک بهتر، چیز بیشتری از همتای قبلب خودش نداره.
همگی سال خوبی داشته باشید.
سلام
دوستان چطور میشه بازی رو انلاین انجام داد؟
سلام
شما هنوز به اين بازي چسبيدين من كه اصلا ازش خوشم نيومد (نظر شخصي)
شما blackbox رو با ea مقايسه كنيد:
مسابقه خياباني: nfs mw و nfs undercover
مسابقه در پيست: nfs prostreet و nfs shift
واقعا كدومشون بهترن اونايو كه blackbox ساخته يا اوناييو كه ea ساخته
برای من هم با دسته اجرا نمیشد..دسته کار نمیکرد..چند تا فایل ریختم به ویندوز و سیستم32 الان راحت با دسته اجرا میشه...نقل قول:
اگر کسی خواست بگه فایلهارو واسش اپلود کنم..تا راحت با دسته اجرا بشه..