مال من در وسط بازي هي سرعت كم و زياد ميشه اشكال از كجاست؟
را حلش چيه؟
Printable View
مال من در وسط بازي هي سرعت كم و زياد ميشه اشكال از كجاست؟
را حلش چيه؟
سلام با تشکر میشه پوشه hidden راکه در مسیر زیر است برای دانلود بزارید
Grand Theft Auto IV\pc\html
سلام من می خوام دوباره از سیو های قبلیم استفاده کنم ولی بلد نیستم لطف کنید راهنمایی کنید الان 3 باره که من دارم این پست رو میدم
شما در صورتی میتونی این کار رو انجام بدی که از پوشه ی Xlive هم کپی گرفته باشی .نقل قول:
کپی گرفتم از همشوننقل قول:
فقط بگو چیکار کنم که فعال بشه
تو رو خدا جوابمو بدین تورو خدا بخونین جوابمو بدین ........................
سلام من این بازی را خریدم 4 خلاصه همه موارد به درستی نصب شد خود بازیم بدون خطا نصب شد.....اکانتمم ساختم ولی هنگام زدن دکمه ی پلی مینیویسه no longer exite وقتیم رو خود بازی میزنم مینویسه نصب نیست ولی خودش نوشته نصب بوده دقیقا مثل زمانی شده که کرک بازی نصب نیست که مینویسه بازی نصب نیست browse کن.................اخه تو dvd ها هرکدام پوشه کرک بود و تو vcd هم کرک razor من اخر سر همرو کپی کردم همینطوری تو مسیر بازی ولی خوب نشد بگین چرا لطفن من منتظرم اخه من حرفهای نیستم ولی میدونم از سیستمم نیست چون با موفقیت وبدون ارور نصب شد مشکل از بلد نبودن کرکه خود بازیم سریال نخاست فکر کنم برای اینه لطفا دقیق بگین چی کار کنم منتظرما راستی این اولین پستمه چشم انتظارم نزارین منتظرم مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
... منمنتظرم جوابمو بدین جوابمو بدین بخونین جوابمو بدین لطفا:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:جو اب بدین
اینجاها کپی شون کننقل قول:
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
دوست عزیز یه بار بازی رو پاک کن و دوباره نصب کن و فقط یک کرک . رازور یا fedor رو تو بازی pasteنقل قول:
کن . از کرک های دیگه استفاده نکن . مشکلت حل میشه .
ببینید من اول کرک razor را نصب کردم همین جوری اخر بازی کپی کردم تو محل نصب......... بعد نه ایکون بازی میاد فقط یه چیز بدون عکس که میگه browse کن بازیو بعدم از تو کلوب میگه no longer exite و برئ به ساپورت سنتر؟؟؟!!!! اخه همه چیز با درستی نصب شد بدون خطا......... اگه باید کرک دیگه بریزم یا راه خاصی داره کرک ریختن بگین الان 2بار است که اینجوری میشه تو هر دیوی دی هم یه کرک هست یعنی 4 پوشه کرک به جز رازور که تو وی سی دیه چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟
کپی کردم ولی بازهم نیومدنقل قول: