سلام و ممنون از راه حلتنقل قول:
برم تست کنم
Printable View
سلام و ممنون از راه حلتنقل قول:
برم تست کنم
نقل قول:
:5:
درسته دوست عزیز به طور خلاصه عالی دیگه چی میخواهید ازاین
بازی گیم پلی خیلی سریع گرافیکم که دیگه نگو چقدر جزئیات زیبا:18:
طراحی شدن صرف نظر از داستان بازی من که کلا از همون اول بازی میخ کوب
بودم فقط تنها عیبش اینکه بازی زود تموم میشه البته اینو دوستانی
که بازی کردن میگن در کل امتیاز این بازی 9.5 هستش از نظر من موفق باشید.
دوستانی که تو تهران هستند و نسخه سالم خریدن لطف کنن بگن از کجا خریدن ما هم بریم از اونجا بخریم.من دیروز رفتم ولیعصر نسخه 4 دی وی دی بو د میدادن 8 تومن البته 6 تومنی هم بود ولی 4 دی وی دی بود اگه کسی میدونه لطف کنه بگه ماروهم از این خماری دربیاره.هرجایه تهران هم باشه فرق نمیکنه.سالم باشه و ارزون یعنی به قیمت خودش باشه
منم بازی رو تموم کردم
بازی خیلی قشنگی بود
حیف تموم شد یکمم زود تموم شد
4DVD با قیمت 8000 تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18:نقل قول:
خیلی نامردیه والا :13:
ما اینجا میدیم 4000 تومن !!!
حتی کپی هم میکنیم 2000 !!!!!!!!!!! :31:
نسخه 4DVD سالمه و مشکلی خاصی نداره .
فقط اول ACT III باید یه پچ نصب کنین تا بتونین ادامه رو بازی کنین .
سلام
من مرحله ی دوم act III هستم این مرحله رو تموم کردم و یک موشک آخرش رفت هوا بعدش دوباره اومد اول همون مرحله به مرحله ی بعد نرفت .
باید چیکار کنم؟
تاحالا هم مشکلی نداشته که از بازی بیاد بیرون فقط همون که باید تنضیمات گرافیکی رو کم می کردم.
مرحله رو اگه سوخته باشم خوب از چند دقیقه قبلش باید شروع بشه چرا از اول همون مرحله دوم actIII دوباره شروع کرد؟
دوست عزیز اگه ممکنه بگو چطور میتونم این بازیو از شما تهیه کنم.یا اینجا یا با پیغام خصوصی هرجوری که شما راحتی.خدا پدرو مادرتو بیامرزه کاره مارو راه بندازنقل قول:
چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چند مرحله داره؟
اسم مرحله ی آخر چی هست؟
از دوستان شرق تهران اگه کسی این بازیو داره لطف کنه یه قراری بزاریم بازیو یه کپی بگیریم هزینشم تقدیم میکنم.
اینجا جوانمردی هست؟
آقا واقعا تنها بازی بود که بعد از این همه سال باهاش حال کردم !
بعد از GTA SA من به هیچ بازی دیگه ای حال نکرده بودم تا اینو بازی کردم
واقعا فوق الاده بود
یه خبری هم بود میگفتن مثل nazi zombies تو COD WAW یه مود به اسم japenese werewolf داخل این بازی گذاشتن من پیداش نکردم کسی خبری از این مود نداره ؟