توی مصاحبه ها اعلام شده این قضیه ولی شنیدن کی بود مانند دیدن:دینقل قول:
در ضمن،خبرایی که منبعش پارس فوتبال باشه با خبرای بدون منبع هیچ فرقی نداره
اونا انگار به خاطر به خطر افتادن منافعشون از همون روزی که قطبی اومد شروع کردن به مخالف باهاش
توی مصاحبه ها اعلام شده این قضیه ولی شنیدن کی بود مانند دیدن:دینقل قول:
در ضمن،خبرایی که منبعش پارس فوتبال باشه با خبرای بدون منبع هیچ فرقی نداره
اونا انگار به خاطر به خطر افتادن منافعشون از همون روزی که قطبی اومد شروع کردن به مخالف باهاش
نقل قول:
مثل من... من اصلا دوست ندارم تیم ملی نتیجه بگیره. چون اگر دید آینده نگری داشته باشی میفهمی که نتیجه نگرفتن تیم ملی در درازمدت خیلی مفیدتره.... قطبی هم اومده واسه پول و شهرت... مخصوصا دومیش یعنی شهرت... اگر ایران بره جام جهانی خیلی ها میتونن از این آخور بخورن... که یکیش همین قطبی و بقیه هم که نیاز نیست اسم ببرم و همه میدونیم.
شاید شما فکر میکنی اگه هم در دراز مدت نتیجه نگیره شاید مفت خورا برن سراغ یک ورزش و بزارن فوتبال نفس بکشه ولی به چند دلیل اونا فوتبال را ول نمیکنننقل قول:
مثل من... من اصلا دوست ندارم تیم ملی نتیجه بگیره.
یکی شهرت بطوری که مثلا کسی مربی بستکبال ایران را شاید نشناسه ولی سرپرست رختکن فلان تیم ته جدولی را همه میشناسن
یکی هم پولی که تو فوتبال خوابیده
دیدن که این علی ابادی چجوری خودش به اب و اتش میزد تا رئیس فدراسیون بشه
اسامي بازيكنان تيم فوتبال اميد براي برگزاري اردوي سوم اعلام شد
اسامي بازيكنان دعوت شده به تيم ملي اميد فوتبال كشور از سوي كادر فني اين تيم براي برگزاري دور سوم اردوي تداركاتي، اعلام شد.
به گزارش ايرنا به نقل از فدراسيون فوتبال، اسامي بازيكنان تيم ملي اميد از سوي سرمربي اين تيم به شرح ذيل اعلام شد:
صالح خليل آزاد (برق شيراز) - محمد مظاهري (مقاومت شيراز) - داود نوش صوفياني (راه آهن) - مسعود پورمحمد جعفر (پيكان) - رسول كر (شموشك نوشهر) - علي درخشان (شهرداري ماشينسازي تبريز) - رضا طلبه (سپاهان) - شجاع خليل زاده (مس رفسنجان) - شهريار شيروند (مس رفسنجان) - حسين ابراهيمي ( داماش گيلان) - بختيار رحماني (فولاد خوزستان) - محسن مسلمان (ذوب آهن) - سروش رفيعي (مقاومت شيراز) - جلال علي محمدي (مقاومت شيراز) - كريم انصاري فر (سايپا) - ايمان موسوي (مقاومت شيراز) - سعيد حلالي (نفت آبادان) - مهدي دغاغله (استقلال اهواز) - حميدرضا علي عسگر (پيروزي) - اميد ابوالحسني (پاس همدان) - خيراله رئيسي (استقلال اهواز) - امير شرفي ( استقلال اهواز) - رضا حقيقي شانديز (پيام مشهد) - هادي سهرابي (داماش گيلان ) - مسعود ابراهيم زاده (تراكتورسازي تبريز)- ميلاد نصرتي (تراكتورسازي تبريز) - سيامك كوروشي (آرمين تهران) - علي اكبر عباسي (ملوان انزلي) - مصطفي اسلامي (سايپا) - امين حاج محمدي (سايپا) - رضا طهمورثي (برق شيراز) - سيدرضا اميري (پيكان) - وحيد علي آبادي (پاس همدان) - احمد كامدار (مس كرمان) - علي زيداني (سايپا) - آرمان قاسمي (پيكان) - رضا هخامنشي ( سپاهان نوين) - سعيد جعفري (سپاهان نوين) - علي مزرزبان (سپاهان نوين) لازم به ذكر است زمان آغاز اين اردو ساعت ۱۰صبح روز يكشنبه مورخ ۸۸/۳/۳ مي باشد.
حتما" اين عكس رو همتون رو مجله همشهري جوان ديديد:
اينكه ماله 2 هفته ي پيشه و خبر Fake هم بود... در واقع مسخره كردن!! حالا واسه چي گذاشتيش؟؟
نه پس ميخواستي واقعي باشهنقل قول:
عزیزجان منم میدونم خبر غیر واقعیه وجنبه طنز داره. فقط خواستم اینجا بذارمش!
نقل قول:نقل قول:
ok!! چرا ميزنين!!! آروم تر بابا!!!:13:
چی ؟ علی دایی مرد؟:18:
چه کاربر های خوب و ساده ای، این تا ما رو با دست خودش تو قبر نزاره بعد از عدم صعود به جام جهانی( البته خدای نکرده ...) هیچیش نمیشه:27::13: