کسی جواب من رو نداد؟؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
کسی جواب من رو نداد؟؟؟؟؟نقل قول:
جدیدترین نسخه نورتون 360 با لینک مستقیم .
چند سئوال .
اینکه باید برای آپدیت وی پیی ان داشته باشیم حقیقته یا نه ؟؟؟؟ تحریم هستیم ؟
آپدیت رو میشه ذخیره کرد یا هنوز هیچ راهی نیست ؟؟؟؟
تریال ریستر داره ؟؟؟
نقل قول:
1- من با ADSL و Dialup در دو شهر مختلف این انتی ویروس رو آپدیت کردم.(بدون واسطه)
2-بله.اگه خدا بخواد تا هفته آینده روش ذخیره آپدیتها رو توضیح میدم.
3-آخرین trial Reset روی N360 کار نمیکنه.
آخرین نسخه N360 هم فعلا در حالت بتا هستش.
توصیه میشه اول انتی ویروس رو نصب کنید و بعد هم فایروال.نقل قول:
فرقی نمی کنه که اول کومودو رو نصب کنم یا اول نورتون رو؟
سلام.نقل قول:
دوستان من چند وقتی هست یه مشکل واسم پیش اومده
اینترنتم صفحه باز نمیکنه و وقتی کویک اسکن نورتون 360 اسکن میکنم تو کوکی هام اینا رو پیدا میکنه
این قضیه روزی چند بار اتفاق میفته
ممکنه در روز بارها با tracking cookie ها برخورد کنید و این عادیه.
فکر نمیکنم مشکل شما با نورتون ارتباطی داشته باشه.
دوستان سلام
من از نورتن 360 استفاده می کنم . اخیرا یه فایل اجرایی رو block کرده.کسی میتونه کمک کنه بگه از کجا می تونم بازیابی کنم و به بهش حالی کنم که به عنوان ویروس نشناسدش.ممنون
دوست عزیز، امروز وقت کردم برم کاری که فرمودید رو انجام بدم، سایت سافت گذر که هر چقدر گشتم این فایل رو نتونستم ازش پیدا کنمف اما همینجا این چند صفحه ی آخر رو خوندم و همه ی این فایلها رو گرفتم.نقل قول:
اما خب اومدم از Norton removal tool استفاده کردم، و یک بار دیگه نصب کردم و الان خب 30 روز داره...
به نظرتون از اون نسخه ی مربوط به 2011 استفاده بکنم (البته چند روز قبل از اتمام این ترایل)
* اینم بگم که همون اول همین نسخه ی ریستتر جدید رو اجرا کردم (قبلا نورتون رو حذف کرده بودم) و کار خاصی نکرد و دوباره که نصب کردم نورتون رو، دیدم میگه تموم شده ست مهلت...
توی سایت ایران ستاپ که بچه ها توی پستهای قبل معرفی کردند، یه manual هست که توش راهنمای کاملی در این خصوص دارهنقل قول:
کد:http://www.---------.com/Security/Norton.html
سلام.نقل قول:
دوست عزیز، امروز وقت کردم برم کاری که فرمودید رو انجام بدم، سایت سافت گذر که هر چقدر گشتم این فایل رو نتونستم ازش پیدا کنمف اما همینجا این چند صفحه ی آخر رو خوندم و همه ی این فایلها رو گرفتم.
اما خب اومدم از Norton removal tool استفاده کردم، و یک بار دیگه نصب کردم و الان خب 30 روز داره...
به نظرتون از اون نسخه ی مربوط به 2011 استفاده بکنم (البته چند روز قبل از اتمام این ترایل)
* اینم بگم که همون اول همین نسخه ی ریستتر جدید رو اجرا کردم (قبلا نورتون رو حذف کرده بودم) و کار خاصی نکرد و دوباره که نصب کردم نورتون رو، دیدم میگه تموم شده ست مهلت...
دوست عزیز
===========================================
شما الان چه نسخه ای نصب کردید.
============================
که بگم 2011را نصب کنید.
اگر میشه یکم بهتر توضیح بدید.
چون نوع متن نوشتن شما.اصلا موضوع را نمی رساند!
موفق باشید.
من که گفتم همون NetBook Edition ver 17.... رو نصب کردم...یه مقدار نقل قولم قدیمی بود، سخت شد..نقل قول:
سلام.مجدد خدمت شما.نقل قول:
=================
شما تریال ریستر را که اجرا میکنید فقط برای نسخه های اینترنت سکیوریتی .نورتون 360.انتی ویروس قابل اجراس.
به نظر من شما اخرین نسخه 2011را نصب کنید.
1.چون نصبت به نسخه های قبل مشکلاتی که از نظر نرم افزاری داشته رفع شده.
2.این نسخه جدید بهینه تر شده از نظر قدرت و امنیتی که برای کاربر مهیا میکند.
==================================================
موفق باشید.
دوستان تریل ریستر من از کار افتاد و نورتون غیر فعال شده.
چه کار کنم؟
شما یا باید از سریال برای اکتیو کردن دوباره نورتون استفاده کنید یا نورتون را ریمو و دوباره نصب کنیدنقل قول:
دوستان تریل ریستر من از کار افتاد و نورتون غیر فعال شده.
چه کار کنم؟
چون سریال برای نورتون خیلی کم است بهتر است ریمو کنید و دوباره نصب کنید
نورتون را انیستال کنید،سیستم خود را ریست کنید،تریال ریست را اجرا کنید و پیغام purge norton را yes بزنید و دوباره نورتون را نصب و از تریال ریست استفاده کنید
و همچنین میتوانید از برنامه نورتون آنیستالر استفاده کنید