با درود
آخرین ورژن فریمور این گوشی چنده؟
با سپاس
Printable View
با درود
آخرین ورژن فریمور این گوشی چنده؟
با سپاس
سلام.چند وقته پس از نصب چند برنامه، گوشیم هر 40 دقیقه یکبار اقدام میکنه برای اتصال به gprs.
برنامه هارو پاک کردم.و با آنتی ویروس kms9 جلوی اتصال گرفتم. اما هنوز اقدام به اتصال هست.اگه ویروسه چیکارش کنم؟لطفا راهنمایی کنید.
نقل قول:
یه مستر ریست کن ببین درست میشه یا نه ؟:40:
من گوشیم n85 .پروداكت كد 0561252 گوشیمو با nss تغیر دادم به 0561232 بعد آپدت کردم به ver31.002
اما زبان فارسی اضافه نشد!کجارو اشتباه کردم؟
البته دیگه nss گوشیمو scan نمیکنه.
از سایت nokia firmewares نگاه کردم پروداکت کد برای RM-333 گوشی n85 دوتاست.نقل قول:
1- farsi copper 0561232
2- farsi dark 0561285
گوشی من مشکیه،میتونه دلیلش کد اشتباه پروداکت کد باشه؟
عجب تیتری زدم براش :31:
دوستان بنده یه گوشی n85 دارم که این پاکت اس ام اس هاش هی چشمک میزنه با اینکه نه اس ام اسی اومده نه چیزی مونده که خونده نشده باشه....
ممنوری کارت رو در آوردم یکبار گوشی رو کلا فرمت کردم به حالت Factory...
ولی بازم همون آش و همون کاسه...
دوستان چطوری میتونم مشکلش رو حل کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...:40:
دوست عزیز حافظه اس ام اس گوشی شماپرشده به همین خاطر این حالت پیش اومده توی قسمت اس ام اس ار منوی اس ام اس های سیم کارت میتونی مشکلت رو حل کنی
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
ببخشید منظورم حافظه سیم کارته
آخرین پست برا 200 روز قبل بود ولی خیلی ضروریه. یکی از دوستان N85 داره و میگه وقتی روی هرعکسی توی گالری میره حدود یه دقیقه شطرنجیه و بعد درست میشه. مشکلش چیه؟
؟ ؟ ؟
:11:
درود به همه دوستان
گوشی من 2 تا ایراد داره :
1- هر بار که خاموش و روشنش میکنم باید تاریخ و ساعت رو بش بدم ، با ریست کردن و عوض کردن باتری بک آپ هم مشکل همچنان باقیست!
2- تازگیها خودبخود و بدون اینکه اصلا باهاش کار کنم خاموش میشه! در حالی که باتری هم داره!
اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم چون از گوشیم راضیم و نمیخوام برم سراغ یه گوشی دیگه!!:13:
نقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟:13: