Enable بودن رو اولش چک کردم مشکلی نداشتنقل قول:
خودم موندم مشکل از چیه
کارت شبکه رو هم دوباره نصب کردم ولی نشد!
موندم مشکلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
Enable بودن رو اولش چک کردم مشکلی نداشتنقل قول:
خودم موندم مشکل از چیه
کارت شبکه رو هم دوباره نصب کردم ولی نشد!
موندم مشکلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه دی لینک 200 هم ای دی اس ال 2 هم ساپورت میکنهنقل قول:
قیمت ایسوس 602 حدودا چنده
من یکشنبه asus am 602 رو 46 تومن خریدمنقل قول:
دو رو نه. برای دو میتونی tplink بگیری با حدود قیمت 32-33 تومن.نقل قول:
ولی توصیه من همونه که گفتم (ایسوس).
مودم خوبیه. امتحانشو قبلا پس داده. قیمتش هم که گفته شد.
ساپورت شاتل رو هم شاملشه که این خودش یه مزیته عزیز.
بله دوست من......نقل قول:
چیزی حدود 7 روز هست که قیمت همه ی مودم ها به شدت کاهش یافته. (برای هر مودم، چیزی حدود 10 تومن.)
موفق باشید :11:
سلام ببخشید من جدیدا میخوام از شرکت صبانت به شاتل بیام و مودم من چون از خود صبانت گرفتم adsl 2+ نیست می خواستم ببینم حتما باید مود می که دی اس ال 2 داشته باشه بخرم واسه شاتل یا نه
مودم من : huawel mt600 هست
ممنون
نقل قول:
نه دوست عزیز
نیازی نیست که مودم جدید بگیری همون کار می کنه
سلام.من امروز کارت شبکه یا همون lan خریدم و می خوام به جای usb با اترنت به اینترنت وصل بشم.مودمم adsl D-link است.راهنمایی کنید که توی ویندوز یه تنظیماتی باید انجام بدم.خیلی ممنون
سلام
مودم من alfex هست تا الان هم مشکلی نداشتم وندارم چون ازطریق pppoe وصل می شدم اما از دیشب ازBridging وصل می شم من از صبا adsl گرفتم هم روز تست کردم هم با یوزر شبانه ام وقتی با Bridging کانکت می شم بعد از 20min به بعداصلا هیچی نمی توانم سند ورسیو کنم و باید کامپیوتر را ریست کنم حتا نمیشه دیسکانکت کنم ویندوزم هم سالم هست و nod32هم دارم ویروس هم ندارم علامت 2تاtv که گوشه سمت راست هست هست دیگر بعد از این اتفاق ابی نیست اما در جایی که کانکشن می سازم نگاه کردم ابی بود هر چی کلیک می کنم 1sپروپرتیس می اید ومی روداما دیسکانتک نمی توانم کنم حتامودم هم دیزیبل می کنم باز هم دسکانکت نمی شود
چند بار کانکشن ساختم اما بازم جواب ندادوقتی ریست می کنم درس می شود 40minهم وصل بودم اما بازم این مشکل پیش امد
اما pppoeکه هستم توی این 20روز با روزی 5ساعت کارکردن همچین مشکلی ندارشتم و ندارم فقط می رم روی Bridgingمشکل دارم
راستی من کارت --- هم دارمwindoxp sp2دارم رجسیتر شده هم هستie7ودانلود منیجرمهم idm هست
هر چی باید می گفنم گفتم فکر کنم توضیحات کامل باشه
به پشتیبانی زنگ زدم گفت اشکال از ویندوزت هست ماکروسافت این کارو کرده باید windxp sp3نصب کنید!!!!!!
از دوستان کسی پچی یا برنامه ای سراغ داره مشکل من حل بشه.
اگر مشکل از ماکروسافت هست چرا برای همه این مشکل پیش نمی اید؟؟
باید از پشتیبانی تنظیمات رو برسی اما در حالت کلی lan سادهتر و راحت تر از usb هست .نقل قول: