Rogue که اون backstab ـش وقتی با Momentum همراه بشه و طرف هم حالا یا Paralyze بشه یا با Dirty Fighting و Shield Pummel و امثالهم گیج بزنه خیلی مرگبار میشه. واسه همینم شد که وقتی با روگ به Awakening رسیدم یخورده واسم بیمزه شد. هر کی میومد جلوم یه Dirty Fighting بعد Momentum رو فعال میکردم (یادت باشه اگه فعال باشه همه تاکتیکات دو برابر stamina میگیره). بعدشم که چند تا backstab طرفو راهی جهنم میکرد. لوس شده بود یه خورده. بهترین آیتم ها رو هم واسش خریده بودم.
ولی منم موافقم که High Dragon خیلی از Flemeth سختتره. حالا فلمث سر جاش وایستاده و یه چند تا Fire ball و ... میزنه ولی این ناکس پر میزنه میپره با بالهاش پرتت میکنه. خلاصه حالیش نیست دیگه میخواد انتقام همه دارک اسپاون هایی رو که کشتی یه جا ازت بگیره.
این miss شدن هم باید حواست باشه Attack ـت رو ببری بالا. بخصوص اگه دشمنت Rogue باشه که دیگه هیچی. دقت کن Dexterity ـت همیشه در حد معقول باشه حتی اگه Rogue نیستی. واسه وریور هم باید dex بدی تا کمتر میس بشه. من که الان وریور با سپر رفتم. سپرم که +4 تا اتک داده. dex ـم هم فعلا 26 ـه. کم میس میشم.
در ضمن بعضی قابلیت ها مثل اون aura های وین یا Rally اتکت رو خیلی بالا میبرن که کمتر میس میشی.
تو حالت نرمال مشخصه های دشمنات بیشتر میشه دیگه. از جون گرفته تا defense (که اگه بالا باشه زیاد روش میس میشی) و دمیج و آرمور. میدونی که هر چی حالت سختی بازی رو بالاتر ببری از قابلیت ها و آیتم هایی که دارن بیشتر استفاده میکنن. برای همین باحالتره.
mage خیلی جذابه چون اسپلاش خیلی متنوعست ولی چون زیاد با دشمن درگیر نمیشی و با چند تا کلیک طرفو ناکار میکنه زیاد باهاش حال نمیکنم. فقط تنوع اسپلاش و افکتایی که داره خیلی جذبم میکنه.
warrior کنده ولی مثل ستون میمونه. کسی نمیتونه به این راحتیا از پا درش بیاره. تنوع اسلحه ها و زره هاش خیلی بالاس ولی قابلیت های زیادی نداره. بیشتر قابلیتاشم passive ـه یعنی تو جنگ زیاد کارای عجیب و غریب نمیکنه ولی من معمولا بهش Poison Making میدم که حداقل بمب بتونه بزنه. یجورایی محور مبارزاته.
rogue هم که حالا اگه Archer باشه یه جور اگه Melee باشه یه جور. ولی سرعتیه. کارای عجیب و غریب مثل backstab و غیب شدن و حرکات باحال با اسلحه هاش آدمو سر ذوق میاره. وقتی هم که لول بگیره دیگه انقدر Attack و Defense ـش بالا میره که نه ضرباش میس میشه نه ضرب بهش میخوره. فقط تنوع اسلحه و زره کمی داره.
خلاصه یجوری درست کردن بازی رو که همه چی رو یکی نداشته باشه. اگه اینطور بود که دیگه کسی با کلاسای دیگه نمیرفت.