سلام بچها چطورین خوبین؟
اقا بلاخره بازی رو گرفتم اینم نظر بنده (ببخشید نظره دیگه)
1:بازی واقعا نسبت به سری قبل پیشرفت کرده و خییلی از مشکلات بازی حل شده و دیگر مثل سری قبلی شما یه بازی کسل کننده رو ندارین و بلاخره بعد از ساکر 3 من بازی هیجان انگیز رو بازی کردم.
2:اولین چیزی که در بازی هر کسی روبرو میشه اینه که میبینه بازی یه تغییری کرده ولی نمیدونه چیه اما هر چی هست ازش لذت میبره.
3:زمین خییلی خوب طراحی شده و دروازه ها هم همینطور و بعضی از بازیکنها هم پشرفت خوبی در زمینه ساختشون شده اما بعضی دیگه اصلا تغییر نکردن مثل توز .
4:هوش مصنوعی بازی واقعا خوب شده و ادم لذت میبره از بازی کردن و دیگه بازی با اخرین درجه واس ادم اسون نیستش.
5:جو ورزشگاه و سرو صدای اونها به ادم لذت میده و خوش ایند میباشد اما صداهای تکراری هم شنیده میشه و اینکه بعد گل هم تو ورزشگاه اسم بازیکن رو میگن اما نه مثل فیفا08 بطور کامل واضح فقط معلوم میشه که صدای ورزشگاه هستش.
6:پاس دهی فوق طبیعی شده و من بسیار لذت بردم و کسانی که میگن پاس دهی سخت شده پس هنوز پاس دهی در فیفا08 رو ندیدن.
7:شوت زدن ها هم چندان سخت نشده و خییلی طبیعی هستش .
در کل این سری ساکر امیدوار کننده بود و در کامپیوتر باز هم ساکر پیروز معرکه هست به نظر من اما هنوز با فیفا نکست جن فاصله دارد.
و یک خواهش از دوستان گل پچ های دمو که نیاز هستش مث افزایش زمان و شاید توپ و غیره اگه هستش رو برام بذارید فرصت گشتن ندارم بسیار ممنون میشم ازتون.