مجار؟؟؟ فکرنکنم همچین چیزی وجود خارجی داشته باشه,حداقل داخل ایران.نقل قول:
Printable View
مجار؟؟؟ فکرنکنم همچین چیزی وجود خارجی داشته باشه,حداقل داخل ایران.نقل قول:
سلام
من میخوام گوشیم رو مستر ریست کنم بدون اینکه هیچ یک از اطلاعات (حتی سیو بازی ها و نرم افزار های نصب شده) از بین برن
آیا میتونم با pc suite از گوشی بک آپ بگیرم و بعد گوشی رو مستر ریست کنم و دوباره با همین نرم افزار اطلاعات رو برگردونم؟
یا باید از روش دیگه ای استفاده کنم؟
سلام به همه دوستان من وقتی کابل تلویزیون گوشی رو وصل می کنم فقط صدای اون از تلویزیون پخش میشه تصویر نداره ! کابل هم سالمه رو گوشه دیگه امتحان کردم ! امکان داره از تنظیمات داخل گوشی باشه ؟؟ راهنمایی کنید ممنون!!!
دوست من کلید پاور مثل کلید اون کی از دوقسمت تشکیل شده که قسمت ظاهریش برا قابه ولی کلید اصلی رو برد گوشیه .اگه شما با سوزن روشنش کردی پس همون کلید قاب شکسته .قیمت قاب 2000 تا 3000 هستش که عوض کنی درست میشه. درضمن کیفیت ساخت چه ربطی به ضزبه خوردن داره؟
گوشی که ضدضربه نیست که اگه زیر چرخ خاور هم رفت چیزیش نشه...
شما گوشیت اگه هک باشه میتونی کامل بکاپ بگیری حتی تنظیمات بازی ها ومنو ها و... ولی با پی سی سوییت نمیشه عزیز جاننقل قول:
سلام
من میخوام گوشیم رو مستر ریست کنم بدون اینکه هیچ یک از اطلاعات (حتی سیو بازی ها و نرم افزار های نصب شده) از بین برن
آیا میتونم با pc suite از گوشی بک آپ بگیرم و بعد گوشی رو مستر ریست کنم و دوباره با همین نرم افزار اطلاعات رو برگردونم؟
یا باید از روش دیگه ای استفاده کنم؟
ربطی به تنظیمات ندارهنقل قول:
سلام به همه دوستان من وقتی کابل تلویزیون گوشی رو وصل می کنم فقط صدای اون از تلویزیون پخش میشه تصویر نداره ! کابل هم سالمه رو گوشه دیگه امتحان کردم ! امکان داره از تنظیمات داخل گوشی باشه ؟؟ راهنمایی کنید ممنون!!!
کابل ها روتست کن که درست زده باشی بعد با یه دستگاه دیگه پورت ها رو تست کن.یا با یه کابل دیگه تست کن .درست میشه
گوشي داري ليبل مجاره ولي ساخت چينه:18:نقل قول:
دكمه روي برد اصلي شكسته :41:نقل قول:
مي دوني هزينه تعميرش چقدر ميشه؟
گوشیم هکه، مشکلی از این نظر نیستنقل قول:
شما گوشیت اگه هک باشه میتونی کامل بکاپ بگیری حتی تنظیمات بازی ها ومنو ها و... ولی با پی سی سوییت نمیشه عزیز جان
ولی قبلا خودت به صورت کلی بهم گفته بودی که باید چکار کنم، ولی خوب متوجه نشدم
ترسید اگه کاری کنم اطلاعاتم بپره
میتونی کامل بگی چه مراحلی رو باید طی کنم؟ راستشو بخوای باید مبتدی بگی تا شیر فهم بشم!
اگه بگی که لطف کردی
سلام دوستان
من نقشه های gps رو دانلود کردم ولی نمی تونم از اونا استفاده کنم.چون اصلا قابل نصب نیستن.میشه راهنماییم کنین.تازه smartcom هم روی گوشیم نصب نمیشه.میگه که باید ساین بشه.خیلی از برنامه ها رو به خاطر ساین نشدن نمی تونم رو گوشیم نصب کنم.
یه مشکل دیگه هم دارم و اینه که دائم علامت پاکت نامه بالای صفحه ال سی دی چشمک می زنه با این که هیچ پیام خونده نشده ندارم.بعد روی جعبه ی گوشیم نوشته که tv out mode not supported in this version. یعنی این که خروجی tv داره ولی کابلی داخل جعبه نبود و پک گوشی کاملا بسته بود با گارانتی اتصالات.
من تو سایت نوکیا هم راجع به کابل خروجی tv چیزی ندیدم که جزو محتویات بسته فروش باشه.ولی تو سایت های ایرانی میگن داره. تو منوی گوشی هم تنظیمات مربوط به tv out رو داره.نظر شما چیه؟
کمکم کنید
شما بايد گوشي رو هك كنيد تا برنامه ساين نشده نصب شهنقل قول:
مال من هم كابل tv نداشت
منم گرفتم
اصل مجاره
Made in Hungary
هم رو جبش نوشته هم روي برد گوشي زير باطري
218