سلام
من نمیتونم از rapidshare دانلود کنم شماره معکوس میاد که تموم بشه دوباره از اول شروع مینکه چرا ..؟؟؟؟؟
Printable View
سلام
من نمیتونم از rapidshare دانلود کنم شماره معکوس میاد که تموم بشه دوباره از اول شروع مینکه چرا ..؟؟؟؟؟
خیلی باهالی
من از سایت tak2net.com به این تاپیک تو رسیدم
وقتی زحمتت رو دیدم خیلی حال کردم
خسته نبا پلوون
خیلی مفید بود استفاده کردم
یه سوال هم دارم ،یعنی چی که میگی برنامه ساین نشده ؟ اگه منظورت رجیستره ، من که مشکلی نداشتم راحت نصب شد و دارم استفاده میکنم
سلام . با کدوم لینک مشکل داریــد ؟نقل قول:
نقل قول:سلام . منظور ریجستر نیســت دوســت من !
برنامه موقع نصب ارور Cer میده این موقع باید برنامه رو ساین کنیــد :46:
موفق باشید!:40:
salam.chera too rapidshare ke mire aslan file download dide nemishe?mamnoon az saite khoobetoon
نقل قول:سلام دوست عزیز طبق قوانین فارسی تایپک کنیـــد :46:
انگاری تغییرات کلی تو سایتشون دادن !!!
میگم این نقشه ایرانش خیلی مقیاسش بالاست اصلا درست حسابی نمیشه زوم کرد!
جایی رو سراغ دارید بگیریم؟
راستی چه طور میشه خودمون این نقشه ها رو مستقیم دانلود کنیم؟
اگه تو 4shared آپ میکردی خیلی بهتر بود راپید داستان در میاره :44:
من رو 5800 نصب کردم
نقشه بجنورد رو هم تو مسیر کپی کردم حالا باید چیکار کنم کلی باهاش ور رفتم نتونستم موقیعت خودمو پیدا کنم :41:
نقل قول:سلام دوست عزیز نسخه فارسی برنامه رو نصب کنید راحت میتونید کار کنید باهاش .
اگه نقشه رو جای قسمت مناسب کپی کنید و تو برنامه قسمت نقشه و انتخاب نقشه برید اسم نقشه هسـت و اونو لـــود کنیــد و از قسمت Gps گزینه اتصال رو بزنیـــد و منتظر باشید تا موقعیتتون رو روی نقشه ببینید :46:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:بعضی از نرم افزارها Full نیستن.یعنی Trial و مدت دار هستن یا شماره ثبت شناسایی می خوان.ولی این برنامه نه.فقط ساین می خواد.Full و رجیستر شده هستش.نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
دوستان شرمنده همه که تو Rapidshare آپ کردم.واستون گذاشتم رو 4Shared . باز اونجا راحت تر download می شه.
نسخه Englishنقل قول:
[HTML]http://www.4shared.com/file/5fw6dC76/SmartComGPS_v156_English_S60v3.html[/HTML]
نسخه Farsi
[HTML]http://www.4shared.com/file/ZkT8Gbms/SmartComGPS_v156_Farsi_S60v35_.html[/HTML]
ایشا الله که بتونیم پیوست بزنیم.