من به آموزش مراحل و طریقه باز کردن موتور 405 نیاز دارم. دوستان کمک کنن. مرسی
Printable View
سلام
شستشوی انژکتور پرشیا چه فوایدی داره؟
به درد می خوره اصلا؟
سلام دوستان
امروز یه ترمز شدید زدم که باعث شد چرخ ها قفل کنه و چند متری ماشین کشیده شد و وقتی ترمز درگیر بود ماشین یه مقدار یه چپ و راست منحرف میشد.
یه مدت که رانندگی کردم چند جای مسیر آب ریخته بود و خیس بود. به محض اینکه از روش رد میشدم ماشین به طرز خطرناکی لیز میخورد و تقریبا نیم دور میچرخید مثل وقتی که روی یخ ترمز کنی. فرمان هم کاملا گرفته بودم ولی نمیشد کنترلش کرد.
میخوام ببینم این مشکل به خاطر ترمزیه که کردم یا مشکل ممکنه از جعبه فرمان و تلسکوپیش یا قسمت دیگه ای باشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.ماشین پراید هستش.
سلام.استفاده از انژکتور شورهائی که توی باکِ بنزین میریزند خیلی تاثیر داره البته بشرطی که درجه یک باشه .نقل قول:
سلامنقل قول:
حرفه میزنید؟!شستشوی انژکتور ها تاثیر خیلی زیادی تو افزایش قدرت و کمتر شدن مصرف داره!
مخصوصا اگه شستشو با دستگاه باشه که هم از سلامت سوزن ها مطلع میشید هم کاملا تمیز میشن.
فکر نکنم شستشو با مکمل ها مثل شستشو با دستگاه تاثیر داشته باشه.من تا حالا شستشو دهنده مکملی ندیدم یه جوریش هست که اسپری هست باید از دریچه گازاسپری کنید و گاز بدید تا سوزن ها تمیز بشه.نقل قول:
ولی هیچی به شستشو با دستگاه نمیرسه من یه هفته پیش این کار رو انجام دادم کشش ماشین به طور قابل توجهی بیشتر و مصرف کمتر شده هزینه اش هم 30 هزار تومن هست.
سلام دوستِ عزیز .نقل قول:
بنده نمیدونم شما چند سالتونه و چند ساله رانندگی میکنید اما اینطور که از نوشته ی شما پیداست , گمان کنم و بازهم میگم گمان کنم شما در فوت و فنِّ رانندگی تجربتون کم هست .
ماشین رویِ سطح خیس و لغزنده خودبخود لیز نمیخوره خصوصا رویِ آب مگر اینکه مستقیم حرکت نکنه و با سرعتِ بیش از حد بپیچین .
البته عواملی مثل نوع لاستیک و قدیمی بودنش و گرانیگاه ماشین (نسبتِ ارتفاع به عرض ماشین) هم نقش داره .
اما تسلط به فرمان و دنده و گاز و درکِ میزانِ سرعت لازم برای پیچیدن در مسیر خیس یا برفی , یخ زده , چرب , شنی و خاکی و آسفالت نرم و آسفالت زبر و اطلاع از گرانیگاه ماشین (جیپ یا سواری) خیلی تاثیر داره در رانندگی در مسیر خیس و لغزنده.
مثال:
پژو 206 پایداریش در پیچها بیشتر از ماتیز هست .
و 206 بیشتر از جیپ هست .
(ارتفاع بیشتر یعنی پایداری کمتر)
مثال 2:
پایداری یک 206 با بار بندِ پر از بار کمتر از یک 206 خالی هست.
==================================
البته منظور بنده این نیست که شما بی اطلاع هستین از این مسائل .
اما به نظرم شما اطلاعاتتون از میزان پایداری ماشینتون در سر پیچها و روی مسیر لغزنده کافی نیست .
==============================
توی جبهه بارها شاهدچپ شدن جیپهای لندکروز بودم که علتش هم ناوارد بودنِ راننده ها در هدایت ماشین بود .
منظورم با دستگاه بود که شما هم انجام دادین.نقل قول:
یه سرچی در این باره که کردم دیدم نظراتی که واسه این کار داده شده از 0 تا 100 فرق می کنه!
یکی گفته انزکتور جدا بشه! یک گفته نشه! یکی گفته کلا اشتباهه! یکی گفته بهتر از این کاری نیست!....
خواستم نظر دوستان رو هم در اینجا بدونم.
ممنون
چند مدل شستشو هست یه مدل که بدون باز کردن سوزن ها هست یه مدلم سوزن ها باز میشه و به دستگاه وصل میشه و به مدت حدود 45 دقیقه یا 30 دقیقه با فشار بالا یه مایعی از داخل سوزن های رد میشه یه مدلم هست که دو مرحله ای هست یه مرحله یه دستگاه ر به یه جای موتور وصل میکنن و یه مایعی داخل انژکتور پمپ میشه و بعد هم با همون دستگاه از داخل دریچه گاز یه چیزی رو میفرستم توی سوزن ها .خیلی روش خوبی هست حتما امتحان کنید ولی باز بشه و به سدنگاه وصل بشه بهتره دقیقه میبینید که سوزن ها چطوری کار میکنن و معلوم میشه کدومشون خرابن تا عوضشون کنید.نقل قول:
فكر كنم بايد دنبال سي دي آموزشي باشيد. تا الان چنين چيزي نديدم كه با تصوير يا كليپ آموزش تعميرات پژو را نشون بده. شايد با جستجو توي سايتهاي مختلف خودرويي چنين چيزي پيدا كنين.نقل قول:
وقتی ماشین خاموشه بازم سفته؟